Szakközépiskola2012_13

Nemzeti Összetartozás Napja

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail

Június 4 - A Magyar Országgyűlés június 4-ét 2010-ben nyilvánította a Nemzeti Összetartozás Napjává. A városi koszorúzási ünnepségen Fekete Dávid alpolgármester emlékezett meg a magyar történelem egyik leggyászosabb napjáról az Országzászlónál, ahol iskolánkat a kilencedik évfolyam tanulói képviselték osztályfőnökük és Jakusné Hegedüs Ilona megbízott igazgató asszony kíséretében.

 

A víz nem ismer határokat - Duna vetélkedő

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail

Május 27 -  Örömmel tudatjuk mindenkivel, hogy az Európa Parlament által rendezett "A víz nem ismer határokat - Duna vetélkedőn" Gerály Anna, Nagy Orsolya és Horváth Dorina 10. osztályos tanulók 1. helyezést értek el. Sok szeretettel gratulálunk mindhármuknak és felkészítő tanáruknak: Markóné Rábai Gizellának!

 

Osztálykoncert 11. évfolyam

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail

Május 27 - Fergeteges osztálykoncerttel zárta a sort a 11. évfolyam. A rendkívül színvonalas egyéni és kamaraszámok után igazi meglepetést kaptunk ajándékba. Köszönet a remek szórakozásért minden szereplőnek, felkészítő és zongorakísérő kollégának, valamint a közös szám megszületésénél bábáskodó Gyöngyi néninek, azaz Gödölle Péternének!

   

Osztálykoncert 9. évfolyam

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail

Május 23 - Az osztálykoncertek sorát a kilencedikesek folytatták kezdőkhöz képest meglepően jól szervezett és remek műsorukkal. Ugyanolyan szeretettel gratulálunk nekik is, mint előző nap szerepelt társaiknak, és kívánjuk, sok ilyen kellemes estében részesítsenek bennünket. Az őket felkészítő és kísérő kollégáknak, köztük Nikodém Gézának külön, köszönet segítő munkájukért!

 

Osztálykoncert 10. évfolyam

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail

Május 22 - Mi sem mutatja jobban, hogy közeledik az év vége, mint az, hogy egyik osztálykoncert követi a másikat. Elsőként a tizedikesek mutatták meg, mennyit fejlődtek a tavalyi közös bemutatkozásuk óta. Szeretettel gratulálunk minden szereplőnek, felkészítő és zongorakísérő kollégának a jól sikerült műsorért. Külön köszönet Nikodém Gézának a közös számhoz nyújtott segítségért!

   

1. oldal / 15

«ElsőElőző12345678910KövetkezőUtolsó»