Szakközépiskola2012_13

Ismerd meg Finnországot

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail

December 12 - A Finn Nagykövetség által Győr város középiskolásainak szervezett "Ismerd meg Finnországot!" című versenyen iskolánk 10. osztályos tanulói: Gerály Anna, Nagy Orsolya és Tamics Rita 2. helyezést értek el. Szeretettel gratulálunk mindhármuknak!

 

Kamaraton

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail

December 5 - Immár hagyomány iskolánkban, hogy növendékeink közönség előtt mutatják be, milyen örömöt ad nekik az együtt zenélés. Köszönet minden szereplőnek és felkészítő tanáraiknak!

 

Győr Symphonic Band

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail

December 4 - A Zsinagóga karzata is zsúfolásig megtelt a GYSB koncertjén, amin Johan de Meij a Gyűrűk Ura ihlette Symphony No.1 c. szimfóniáját és Arturo Marquez Danzón No.2 c. remekművét adta elő a SZIE Varga Tibor Zeneművészeti Intézete és iskolánk közös zenekara. Az est karnagya Szabó Ferenc, narrátora Szabados Éva volt. Köszönet minden szereplőnek a remek élményért!

Bővebben: Győr Symphonic Band

   

Duke Ellington: Sacred Concert

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail

2012. december 10-én a Richter Teremben a Friends Big Band és iskolánk Richter János Vegyeskara közreműködött egy fantasztikus koncerten. Duke Ellington: Sacred Concert című jazz-oratóriumának megszólaltatása igazi kihívás a kórusnak és a zenekarnak egyaránt. A hangverseny ékes bizonyítéka annak, hogy nehezen elérhetőnek tűnő célokat is ki kell tűzni magunk elé, és annak meghódítása után annál nagyobb az öröm, az elégedettség, a sikerélmény.
Vegyeskarunk ezt a nehéz feladatot nagyon szépen megoldotta, amihez szívből gratulálunk minden résztvevő diáknak. Külön köszönet és elismerés illeti Molnár Gabriella tanárnőt, aki fáradhatatlan lelkesedéssel és példamutató hozzáállással tanította meg kórusának a művet.

 

Adventi Hangverseny

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail

December 6 – Mikulás napján iskolánk vonószenekara és magánénekes növendékei nagy sikerű telt házas adventi hangversenyt adtak az Apor iskolában. A kifejezetten erre az alkalomra összeállított műsort a közönség lelkes tapssal fogadta, és a végén egy közös éneklésben is részt vett.
Köszönet Nikodém Gézának, Baranyai Istvánnak, Dobi Kiss Veronikának, Bognár Krisztinának, Baross Lorettának a lelkes felkészítő munkáért, és természetesen az összes résztvevő diáknak, akik nagyon magas színvonalú produkciókkal kápráztatták el a közönséget.

   

11. oldal / 15

«ElsőElőző1112131415KövetkezőUtolsó»