Szakközépiskola2012_13

Gyermekek a gyermekekért

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail

November 10 - Iskolánk vonószenekara is részt vett azon a jótékonysági rendezvényen, melyet a Rotary Club Győr - RÁBA szervezett a rászoruló gyermekek megsegítéséért. Köszönet Baranyai István karnagy kollégának és minden növendéknek a szereplésért!

 

Karvezetői mesterkurzus és előadás

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail

November 9 - Dr. Kutnyánszky Csaba, a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem oktatási rektorhelyettese, a Karmester és Karvezető Tanszék vezető egyetemi docense tartott kurzust és Az intonációfejlesztés lehetőségei a kórushangzásban címmel előadást iskolánkban. Közreműködött a Richter János Vegyeskar. A szervezésért köszönet Molnár Gabriella karnagynak és az elmélet tanszak kollégáinak!

 

Énekkurzus

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail

November 7 - Marton Éva, a világ egyik legkiemelkedőbb drámai szoprán énekesnője, a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem Bartók-Pásztory- és Kossuth-díjas, a Magyar Köztársasági Érdemrend középkeresztje a csillaggal kitüntetett tanszékvezető professzor asszonya tartott kurzust iskolánkban. Zongorán kísért Gyökér Gabriella, régi kedves volt növendékünk. Intézményünkből négyen vállalták a szereplést: Gál Júlia, Kun Eszter, Mohás Dóra és Horváth Csaba. A szervezésért köszönet Dobi-Kiss Veronika tanszakvezetőnek és az ének tanszakos kollégáknak!

   

Nyílt nap

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail

2012. november 15-én (csütörtök) nyílt napot tartunk.

A program kezdete: 9:30 óra

Konzultációs időpontok:

  • 2012. november 15. (csütörtök)
  • 2013. január 17. (csütörtök)

 

A konzultációk programja:

  • 9.30 gyülekező (40.terem)
  • 10.00 adminisztráció és tájékoztatás
  • 10.30 szolfézs írásbeli
  • 11.30 hangszeres meghallgatás, foglalkozás tanszakok szerint

Felvételi gyakorló szolfézsból

Online szolfézs-zeneelmélet gyakorló (angol nyelvű honlap)


 

Mester és tanítványai

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail

Október 17 - Zsúfolásig megtelt a Zsinagóga azon a koncerten, melyen Reményi Attila Erkel díjas zeneszerző kollégánk és volt konzis növendékei (Baráz Ádám, Bencsik Marcell, Grósz Artúr Valentin, Stummer Márton, Szekeres László és Zámbó Jonatán) művei szólaltak meg Herencsár Viktória Magyar Örökség díjas cimbalomművész és iskolánk vonószenekara előadásában. Vezényelt: Baranyai István. Köszönet minden szereplőnek a fantasztikus élményért!

   

13. oldal / 15

«ElsőElőző1112131415KövetkezőUtolsó»