Szakközépiskola2012_13

Országos Szakmai Verseny a győri Speciális Szakiskolában

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail

Április 18 - Üde színfoltja volt a verseny megnyitóján és díjátadó gáláján tanulóink szereplése. Köszönet a rézfúvós kvintettnek (Lővei Márk, Willmek Zoltán, Pőcz Ákos, Vasvári Tamás, Kiss Tamás) és a hárfa-fuvola duónak (Halaj Vanda, Horváth Laura), valamint felkészítő tanáraiknak: Horváth Lászlónak és Bélyei Adélnak, hogy mindenki számára felejthetetlenné tették ezt az eseményt!

 

Éneklő Ifjúság Kórustalálkozó

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail

Április 17 - Iskolánk Richter János Vegyeskara idén is méltán minősült Arany diplomával és kapott Országos dicséretet. Sok szeretettel gratulálunk minden szereplőnek és a kórusvezetőnek: Molnár Gabriellának, valamint Orvos Krisztinának, aki zongorán közreműködött. Meg kell említsük azon kollégák nevét, akiknek a kórusa szintén Arany diplomával minősült, és hajdan iskolánk növendékei voltak: Balogh Eszter, Gyökér Krisztina, Ney Andrea és Iván Gabriella. Köszönjük, hogy tovább öregbítették iskolánk hírnevét!

Bővebben: Éneklő Ifjúság Kórustalálkozó

 

Április 10 - Szakmai nap

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail

Hogyan viszonyul egymáshoz a zene elmélete és az előadás gyakorlata? címmel szakmai napot szervezett iskolánk, melynek vendége Ittzés Gergely Liszt-díjas fuvolaművész, a SZIE Varga Tibor Zeneművészeti Intézetének egyetemi tanára volt. A szakmai nap programjában szerepelt előadás és beszélgetés az elmélettanítás és a hangszeres oktatás viszonyáról, fuvolás növendékekkel való foglalkozás, nyilvános kamaraóra és műhelymunka, valamint Ittzés Gergely hangversenye, melyen közreműködött Jelenik Krisztián (fuvola) és Vitályos Balázs (zongora). Köszönet minden szervezőnek és szereplőnek a remek napért!

   

Országos Gitárverseny

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail

Március 25 - A Vácon megrendezett Országos Gitárversenyen Pusztai Gábor 2. helyezést ért el (1. helyet nem adtak ki!). Szeretettel gratulálunk neki és felkészítő tanárának, Erdő Schaffer Ritának!

 

IX. Országos Fuvolaverseny

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail

Április 8 - Horváth Laura, a Debrecenben megrendezett IX. Országos Fuvolaversenyen különdíjat kapott a XX. századi mű előadásáért. Felkészítő tanára Jelenik Krisztián, zongorakísérője Csaby Csaba volt. Szeretettel gratulálunk mindhármuknak!

   

5. oldal / 15

«ElsőElőző12345678910KövetkezőUtolsó»