Szakközépiskola2012_13

Nemzetközi Ütős Fesztivál

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail

Április 6 - Ha tavasz, akkor Ütős Fesztivál. A megnyitón az iskolánk növendékeivel kiegészült Győri Ütőegyüttes óriási sikert aratott. Szeretettel gratulálunk!

 

Közös koncert és táncház

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail

Április 4 - A kolozsvári Zenelíceum most viszonozta iskolánk 2010 októberében náluk tett látogatását. Gazdag programmal fogadtuk a vendégeket: győri városnézés, élményfürdő, Pannonhalma, ám a koronát a közös koncert és táncház tette fel a második nap végén. A vendégkórus előadásában Praetorius, Sigismund Toduta, St. Mokranjac, Karai és Ligeti György egy-egy műve hangzott el, míg a mi kórusunk J. W. Hobbs, M. Stadler és Gyöngyösi Levente szerzeményeivel örvendeztette meg a közönséget, a közös nagykórus pedig Palestrina, Hostia, Bach és Kodály műveit adta elő. Vezényelt Kállay Tünde és Molnár Gabriella, zongorán kísért Orvos Krisztina és Molnár Gabriella. Este táncházban múlatták az időt vendégek és házigazdák, a talpalávalót iskolánk volt növendékei: Bősze Tamás Jean-Pierre, Kecskés Tamás és Sára Csobán húzták, fújták, ütötték. Köszönet mindenkinek, aki részt vett az előkészületekben és a programokon, ezzel is öregbítve iskolánk jó hírét.

 

XIII. Országos Richter János Klarinétverseny és V. Országos Szaxofonverseny

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail

Március 22-24 - Iskolánk rendezte meg a XIII. Országos Richter János Klarinétversenyt és V. Országos Szaxofonversenyt. Az öttagú zsűri szerint színvonalas verseny volt, elmondásuk alapján mindegyikük remekül érezte magát. Szaxofon kategóriában növendékünk, Csejtei Tamás 3. helyezést ért el. Felkészítő tanára Seleljo Erzsébet, zongorán Kiss Szabó Viktória kísérte. Gratulálunk! Szintén gratuláció illeti az összes helyezettet, résztvevő növendéket, tanárt és korrepetítort, hisz egy országos versenyre való felkészülés hatalmas munkát és kitartást igényel! Köszönet az összes kollégánknak és diákunknak, akik a verseny lebonyolításában segítettek. Nélkülük ez nem jöhetett volna létre!

   

Szakmai nap

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail

Iskolánk 2013. április 10-én szakmai napot szervez

Hogyan viszonyul egymáshoz  a zene elmélete és az előadás gyakorlata?

címmel.

Részletes program...

 

1848

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail

Március 14 - A 10. évfolyam műsorával emlékeztünk a forradalom és szabadságharc hőseire. Köszönet minden szereplőnek és felkészítő tanáraiknak: Markóné Rábai Gizella osztályfőnöknek, valamint Tóth Csaba és Nikodém Géza kollégáknak!

   

6. oldal / 15

«ElsőElőző12345678910KövetkezőUtolsó»