Szakközépiskola2012_13

Szalagavató

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail

Január 24 - Igazi téli hideg és havas nap tette emlékezetessé a Konzi végzősei számára a szalagavatót. A szalagok feltűzése után a növendékek színvonalas műsorral örvendeztették meg hozzátartozóikat, tanáraikat, diáktársaikat és barátaikat.

 

Focikupa

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail

Január 17 - Nagy küzdelmek közepette születtek meg a Focikupa eredményei. A lányoknál a 10. évfolyam lett az első (Orvos Krisztina 2, Balog Brigitta, Csesznek Dorina, Pető Flóra, Szeghy Eszter), a 9. évfolyam a második (Halász Bettina 1, Varga Virág, Illés Júlia, Pálfi Vivien, Doffkai Eszter). A fiúknál a szakképzős csapat bizonyult a legjobbnak (Józsa Bálint 13, Kovács Ádám 10, Kovács Árpád 1, Lődi Bence), a második helyet a Richter vegyes csapata (Csejtei Tamás 3, Varga Csaba, Sárközi Tamás 6, Willmek Zoltán 4), a harmadikat a Bartók csapata (Sándor-Szendrényi Gergely, Nyári Kristóf, Szalkai Barnabás 1, Mester Csaba 1, Vaday Péter, Mohos Olivér, Bikol András), a negyediket pedig a 9. évfolyam (Treitl Edward 1, Kránitz Tihamér, Farkas Károly, Tamási Martin) érte el. A gólkirály koronája Józsa Bálint fejét illeti. Szeretettel gratulálunk minden résztvevőnek, és köszönjük Markóné Rábai Gizella tanárnőnek a szervezést és a lebonyolítást!

 

XIII. ORSZÁGOS RICHTER JÁNOS KLARINÉTVERSENY ÉS V. ORSZÁGOS SZAXOFONVERSENY

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail

A verseny időpontja: 2013. március 22-24.

A részletes versenykiírás és a jelentkezési lapok az alábbi linkekről tölthetők le:

Versenykiírás...

Jelentkezési lap klarinétversenyre...

Jelentkezési lap szaxofonversenyre...

Jelentkezési lap kísérőtanárok, érdedklődők részére...

   

Tagfelvétel az Európai Unió Ifjúsági Zenekarába!

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail

A 2013/2014-as évadra is várja 14 és 24 év közötti (1988. január 01. és 1998. december 31. között született) fiatal zenészek jelentkezését az Európai Unió Ifjúsági Zenekara (European Union Youth Orchestra - EUYO).
A zenekar zenei igazgatója Vladimir Ashkenazy. Az EUYO minden évben számos európai országot bejár turnéja során, a legismertebb zeneszerzők műveit (pl. Beethoven, Csajkovszkij, Verdi, Liszt, Wagner) előadva, népes közönség előtt. 
A tagfelvétel magyarországi ügyeit a KultúrPont Iroda intézi - 2013. február 10-ig várjuk a kitöltött jelentkezési lapokat. A meghallgatással kapcsolatos információk, a kötelező darabok és a jelentkezési lap letölthetők a KultúrPont Iroda honlapjáról.

Bővebben: Tagfelvétel az Európai Unió Ifjúsági Zenekarába!

 

Adventi koncert

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail

December 21 - A szeretet állt a középpontjában annak az adventi koncertnek, amit Marosné Kovács Tünde növendékei adtak iskolánkban. A zeneszámok között a tanárnő emlékezett régi karácsonyokra, idézett prózát és verset. Köszönet minden szereplőnek a meghitt, békés, csodálatos estéért!

   

9. oldal / 15

«ElsőElőző12345678910KövetkezőUtolsó»