Szakközépiskola2012_13

OperaKaland

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail

Május 8 - Amíg végzőseink a történelem írásbeli érettségi feladataival töltötték a délelőttöt, iskolánk többi növendéke tanáraik kíséretében a budapesti Erkel Színházban az Emberi Erőforrások Minisztériuma és a Belügyminisztérium által támogatott program keretén belül a Hunyadi László c. operát tekintették meg. Köszönet a szervezésért Nagyné Balázs Éva kolléganőnek!

 

Harmóniumkoncert

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail

Május 16 - Elischer Balázs, egykori növendékünk, aki jelenleg a Debreceni Református Hittudományi Egyetem orgona- és hangszerismeret tanára, adott harmóniumkoncertet iskolánkban. C. Franck, S. Karg-Elert, L.J.A. Lefébure-Wély, Saint-Saens, G. Fauré, A. Piazzola és S. Jeffes művei megszólaltatása közben hallatlanul izgalmas ismertetőt is hallhattunk erről a méltánytalanul mellőzött hangszerről. Őszinte köszönet minden résztvevőnek - Horváth Alexandra (szoprán), Regős Eszter (gordonka), Kalas Beatrix (hegedű), Lődi Bence (ütő) és Takács László (gordon) - a remek programért, és várjuk a folytatást!

 

Szakmai nap

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail

Május 13-14 - Spányi Miklós orgona- és csembalóművész, a világ egyik legelismertebb Carl Philipp Emanuel Bach kutatója és előadója, a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem professzora, a Concerto Armonico és az Ensemble Mimage alapító tagja és művészeti vezetője adott koncertet és tartott előadást, valamint csembaló- és orgonakurzust iskolánkban. Köszönet minden résztvevőnek és szervezőnek a kimagaslóan érdekes és színvonalas programért!

   

Nyelvi Verseny

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail

Április 27 - A Deák Iskola által 2013. április 27-én rendezett megyei Nyelvi Versenyen német nyelvből Nagy Orsolya 1., Horváth Dorina 5. helyezést ért el, angol nyelvből Tamics Rita 3. helyezett lett. Külön köszönet felkészítő tanáraiknak: Markóné Rábai Gizellának és Lendvainé Szaló Andreának!

 

Szép Magyar Beszéd

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail

Április 19-21 - A Szép Magyar Beszéd országos döntőjén Gál Júlia különdíjat nyert. Sok szeretettel gratulálunk neki és felkészítő tanárának, Tóth Csabának.

   

2. oldal / 15

«ElsőElőző12345678910KövetkezőUtolsó»