Szakközépiskola Címlap

Lüktető belváros

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail


Február 4. - Iskolánk vonósnégyese is emelte annak a projektnyitó rendezvénynek a fényét, melyet abban az Esterházy-palotában tartottak, ahol már meg is valósult a program egyik eleme, az épület léghűtéses rendszerének kialakítása. A színvonalas műsorért köszönet az együttes minden tagjának: Csikár Enikőnek, Hajlinger Lizának, Salamon Szilviának és Leczky Marcelnek, valamint felkészítő tanáruknak: Baranyai István kollégának.

 

Szalagavató

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail


Január 30. - Igazi tavasz volt a télben a Konzi végzőseinek szalagavatója. A szalagok feltűzése után a növendékek színvonalas műsorral örvendeztették meg hozzátartozóikat, tanáraikat, diáktársaikat és barátaikat. A képekért köszönet Répási Katának!

 

Külföldi tanulók jelentkezése

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail

  • Nem magyar állampolgárnak tandíjat vagy térítési díjat kell fizetni a 9-13. évfolyamnak, ill. Szakképző I-II-III. évfolyamnak is.
  • Külön díja van a kollégiumi elhelyezésnek.
  • Ezen felül fizetendő igény esetén a kollégiumi menza, mely tartalmazza az ebédet és a vacsorát.


A 9. évfolyamra jelentkezés folyamata: 


A jelentkezési lap (Tanulói adatlap) letölthető:

Oktatási Hivatal, www.oktatas.hu

Köznevelés – diák, szülő, érdeklődő – köznevelés - középfokú felvételi eljárás – aktuális beiskolázási időszak - középfokú beiskolázási adatlap csomag egyéni jelentkezők számára (3.pont)


Tanulói adatlap
Folyamata:

  1. OM azonosító kérése a tanuló részére a Kormányhivatal Szabolcska u.. 1/A irodájában vagy e-mail-ben. A szülő kéri! Ügyintéző: Kalmárné Bakó Gizella, telefonszáma: 96/510-668 Az ehhez szükséges adatok megadás kötelező: pontos név, születési idő, születési hely, anya születéskori neve, állampolgárság, lakcím, telefonszám, e-mail cím és aláírások
  2. Tanulói adatlap megküldése az azon megadott címre. (KIR, ill. az iskola)

Felvétel esetén a külföldi állampolgárságú, középiskolai tanulmányaikat szeptemberben kezdő tanulók tanulmányi idejükre regisztrációs igazolást kötelesek beszerezni a Bevándorlási és Állampolgársági Hivatal Nyugat-dunántúli Regionális Igazgatóságán (9026 Győr, Szövetség u. 15–17., tel.: 96/510-700). Az igazolás beszerzésének folyamatát a felvételi határozattal együtt postázzuk, vagy a beiratkozáskor - ami június végén lesz - kinyomtatva átadjuk. A regisztrációs kártyát a tanév első napján be kell mutatni, e nélkül a tanulmányok nem kezdhetők meg


(Törvény 92. § 1-6 bekezdés, valamint Önkormányzati rendelet 23/2012. 4. § 6 bekezdés)

   

XI. Országos Kodály Zoltán szolfézs – és népdaléneklési verseny területi válogatója

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail

A  XI.  Országos  Kodály  Zoltán  szolfézs  –  és  népdaléneklési  verseny  területi  válogatóját Győr-Moson-Sopron,  Komárom-Esztergom,  Vas,  Fejér  és  Veszprém  megyék  számára intézményünk rendezi. 


A verseny anyaga az Oktatási Hivatal honlapjáról letölthető, (www. oktatas.hu → Köznevelés  → Tanulmányi versenyek → Művészeti versenyek)  és mellékletben csatoltan is megküldjük.


Nevezési határidő: 2014. február 14.


A  nevezési  lapokat  kérjük  számítógéppel  vagy  olvashatóan,  nyomtatott  nagy  betűkkel kitölteni.  Szíveskedjenek  ügyelni  rá,  hogy  minden  adat  kitöltésre  kerüljön  és  az  aláírások, valamint az iskola pecsétje se hiányozzon.

A nevezési lapot elektronikus formában kérjük megküldeni.

Jó felkészülést kívánunk, szeretettel várunk minden jelentkezőt!


A területi válogató időpontja: 2014. március 7. 9 óra 30 perc (péntek)

A területi válogató helye: 

Richter János Zeneművészeti Szakközépiskola, Általános Iskola, AMI és Kollégium
9022 Győr, Rákóczi F. u.  57.
Telefon: 96/329-742

E-mail cím: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.


Versenykiírás..
.

Versenyfelhívás...

Nevezési lap letöltése...

 

Konzultáció!!!

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail

TISZTELT ÉRDEKLŐDŐK, KEDVES JÖVENDŐBELI DIÁKJAINK!

Szeretettel invitálunk minden tehetséges növendéket a következő konzultációnkra, melyet 2014. január 23-án, csütörtökön tartunk iskolánkban. A barátságos hangulatú meghallgatáson lehetőségük van a szaktanárokkal való találkozásra, véleményük kikérésére, és a felvételivel kapcsolatos kérdések megbeszélésére. A felvételiről és az azzal kapcsolatos tudnivalókról a következő hivatkozásra kattintva tud tájékozódni:

Részletes felvételi tájékoztató letöltése...

A konzultáció programja...

Beosztás...

   

57. oldal / 63

«ElsőElőző51525354555657585960KövetkezőUtolsó»