Általános Iskola Címlap

Zenei Nevelési Konferencia

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail

KEDVES KOLLÉGÁK ÉS ÉRDEKLŐDŐK!

Május 15-18. Zenei Nevelési Konferencia lesz városunkban. Az erről szóló tudnivalókat és egyéb dokumentumokat letölthetitek az alábbi linkekről:
 

Jégnap

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail


Február 28. - Verőfényes napsütés fogadta iskolánk tanulóit és tanárait a már hagyományossá vált jégnapon a győri korcsolyapályán.

 

Farsang

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail


Február 21. - Kora délutántól estig állt a bál iskolánkban ezen a télinek nem igazán nevezhető napon. Először az alsósok vonultak fel ötletesnél ötletesebb, szebbnél szebb jelmezeikben, majd az elsősök és másodikasok buliztak a tornateremben, míg a harmadikasok vetélkedtek a díszteremben. Késő délutántól a felsősök mutatták be műsorukat. A zsűri - szokás szerint - nehéz helyzetben volt a díjak odaítélésében, végül a következő eredmények születtek: 1. helyezést ért el a hetedikesek "Földrajzórája", a 2. helyen a nyolcadik és a hatodik osztály osztozott, a 3. helyet az ötödikesek szerezték meg. Köszönet minden kollégának a szervezésért, minden szülőnek a büfé finomságaiért, a nyereménytortákért és a gyerekek jelmezeiért!

   

Farsangi koncert

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail


Február 17. - Móka és kacagás verte fel iskolánk csendjét azon a koncerten, amit Szabó-Rajczi Katalin kolléganőnk szervezett, és amin nem csak bartókos és konzis növendékek szerepeltek, hanem a tanárnő korábbi tanítványai is, akik jelenleg a SZIE VTZI master képzős hallgatói. A remek hangulatért köszönet kolléganőnknek, minden szereplőnek és a zongorakísérőknek: Nagyné Fellegi Melindának és Welleszné Márton Orsolyának!

 

Versmondó verseny

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail

 


Február 6. - Sok szép verset hallhatott a szép számú közönség és a zsűri (Sándor Attiláné, Mohai-Honvári Réka, Haui Lóránt és Horváth László) az alsósok versmondó versenyén, ahol végül ezek az eredmények születtek: az 1. korcsoportból Radics Luca Róza első, Gecsei Márk és Kovács Boglárka második, Kelemen Kamilla és Pintér Júlia harmadik helyezést ért el, Fekete Valter és Nyulasi Lajos pedig különdíjat kapott. A 2. korcsoportból Milkovics Réka első, Ziegler Tirzusz második, Csató Dalma pedig harmadik helyezést ért el. Nagy-nagy szeretettel gratulálunk minden szereplőnek és felkészítő tanáraiknak: Pongrácz Istvánnénak, Kocsisné Hanekám Évának és Kocsy Adriennek!

   

45. oldal / 59

«ElsőElőző41424344454647484950KövetkezőUtolsó»