Általános Iskola Címlap

Bemutató órák

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mailMárcius 5. - A kecskeméti Kodály Intézet nemzetközi kurzusának hallgatói látogattak iskolánkba. Két órán is részt vettek: Farnadi Tamara negyedikes énekóráján és Haui Lóránt énekkari próbáján. Köszönet a kollégáknak a bemutatóért és a gyerekeknek a szereplésért! Az órákon készült képek a http://osztott.com/SyoR/ linken megtekinthetők és letölthetők.

 

Örömhír

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail


Február 28. - A Bécsben megrendezett Prima la Musica zenei verseny megyei fordulóján Leczky Marcel, iskolánk 8. osztályos csellista tanulója kiemelt 1. díjat kapott, ezzel továbbjutott az országos döntőbe. Gratulálunk a szép eredményhez Marcelnek, felkészítő tanárának: Regős Eszternek és zongorakísérőjének: Csaby Csabának!

 

Olvasni Jó - Show

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail


Január 21. - A Kölcsey Ferenc Általános Iskola által szervezett VII. Olvasni Jó - Show városi vetélkedőn Mike Marcell csapatával: Csató Dalmával és Gecsei Mátyással első helyezést ért el. Szeretettel gratulálunk mindhármuknak és felkészítő tanáruknak: Pongrácz Istvánnénak!

   

Zenei Nevelési Konferencia

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail

KEDVES KOLLÉGÁK ÉS ÉRDEKLŐDŐK!

Május 15-18. Zenei Nevelési Konferencia lesz városunkban. Az erről szóló tudnivalókat és egyéb dokumentumokat letölthetitek az alábbi linkekről:
 

Jégnap

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail


Február 28. - Verőfényes napsütés fogadta iskolánk tanulóit és tanárait a már hagyományossá vált jégnapon a győri korcsolyapályán.

   

45. oldal / 60

«ElsőElőző41424344454647484950KövetkezőUtolsó»