Általános Iskola Címlap

Karácsonyi hangverseny

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail


December 18. - Zsúfolásig megtelt az Evangélikus Öregtemplom, ahol iskolánk minden tanulója, a Kicsinyek Kórusa és a Bartók Gyermekkar szebbnél szebb énekekkel tette meghitté az ünnepvárást. Vezényelt Farnadi Tamara és Haui Lóránt, közreműködött Elischer Balázs (orgona), Nikodém Géza (gitár), Józsa Bálint, Lődi Bence és Májer Dániel (ütőhangszerek). Szeretettel gratulálunk minden szereplőnek és felkészítő kollégának!

 

Megyei Diákolimpia

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail


December 18. - A medencében is jeleskednek tanulóink: a Megyei Diákolimpia indulói között volt Bakó Réka Boglárka, Horváth Zsófia és Nagyfi Noémi. A legszebb eredményt Bakó Réka érte el: a II. korcsoportban 50 m hátúszásban aranyérmet szerzett, így bejutott az országos döntőbe. Szeretettel gratulálunk!

 

Kamaraton

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail


December 11. - Fergeteges hangulatban ért véget az immár hagyománnyá vált Kamaraton. Köszönet érte minden szereplőnek, felkészítő tanáraiknak és zongorakísérőiknek: Alföldy-Boruss Csilla, Bakosné Tripolszki Teréz, Baross Loretta, Bélyei Adél, Gödölle Péterné, Illés Gabriella, Marosné Kovács Tünde, Szabó-Rajczi Katalin, Szilliné Orlovits Magdolna, Baranyai István, Cziglényi Gábor, Csaby Csaba, Horváth László, Pőcz Balázs, Szabó András és Szitás Tamás kollégáknak!

   

Mikulás

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail


December 6. - "Kedves gyerekek!  A sok szép és kedves ünnep közül, mint a karácsony, újév napja, szülinap, húsvét, van egy, ami kizárólag miénk, a gyermekeké. És nem azért, mert az a bizonyos szakállas öregapó ajándékokkal lep meg minket (már azt, aki jó volt), hanem mert ez az ünnep a mesékben és az álmokban a jóságban való hitről szól, és erre a hitre igazán csak mi, gyerekek vagyunk tiszta szívből képesek. Amíg lesznek gyerekek a Földön, addig a kis csizmák minden december hatodikán kint fognak sorakozni az ablakban, mindig meg fog szólalni a száncsengő a zúzmarás éjben, s a mese újra és újra valósággá válik. Azért jöttünk ma hozzátok, hogy kis színt vigyünk e hétköznapba: hiszen ma van Mikulás napja! Jók voltatok? Igen? Ennek igazán örülünk! Fogadjátok olyan szeretettel műsorunkat, mint amilyen szeretettel előadjuk nektek. Nem jöttünk ám üres kézzel, ajándékokat is hoztunk! Pintér Anna 8. osztályos tanuló"

 

OTP Lovas Világkupa

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail


November 29. - Budapesten, a Papp László Arénában rendezték az OTP Lovas Világkupát, melyen iskolánk  6. osztálya is részt vett. Csodálatos élmény volt!

   

47. oldal / 60

«ElsőElőző41424344454647484950KövetkezőUtolsó»