Általános Iskola Címlap

Versmondó verseny

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail

 

Február 21 - Nagy volt az izgalom az alsósok versmondó versenyén, végül a következő eredmények születtek: az 1. és 2. osztályosok versenyében Ziegler Tirzusz lett az első, Fekete Valter a második, Kelemen Kamilla és Pintér Júlia a harmadik helyezett. A 3. és 4. osztályosoknál Milkovics Réka végzett az első, Dobos Csenge a második, Sántha Hanna és Csató Dalma a harmadik helyen. Szeretettel gratulálunk minden versenyzőnek és felkészítő tanáraiknak!

 

Jégnap

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail

Február 22 - Kihasználták a felsősök a tél utolsó hideg napjait és a korcsolyapálya közeli bezárása előtt még koriztak egy jót. A szervezésért köszönet minden kollégának!

 

XI. Sistrum Regionális Zenei Verseny

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail

Február 19 - Remekül szerepeltek hegedűseink a Szombathelyen megrendezett XI. Sistrum Regionális Zenei Versenyen. Mindhárom induló kitűnő eredménnyel érkezett haza: Leczky Sebastian és Járóka Sándor arany fokozatban, Vörös Brendon pedig nívódíjban részesült. Szívből gratulálunk az eredményhez nekik és felkészítő tanáraiknak: Molnárné Svikruha Mártának és Baranyai Istvánnak, valamint zongorakísérőjüknek, Csaby Csabának!

   

Farsang

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail

Február 8 - Egész délután állt a bál iskolánkban. Előbb az alsósok tarka jelmezes felvonulásában, majd a felsősök remek versenyszámaiban gyönyörködhetett a nagyérdemű. A zsűri nehéz helyzetben volt, hiszen minden produkció igazán nagyon színvonalas volt. Végül a következő sorrend született: 1. a 8. osztály, 2. az 5. osztály, 3. a 6. osztály Afrocirkusz produkciója, 4. a Zenekar, 5. a 6. osztály Bubigirls produkciója, különdíjat kapott a 7. osztályos Pintér Anna, aki szólóban indult, valamint Németh Márton (6. oszt.) a legélethűbb gagnam style táncért, Csókás Leila (8. oszt.) a legjobb koreográfiáért, a Zenekar a legjobb hangulatú előadásért. Szeretettel gratulálunk minden résztvevőnek, köszönet minden szülőnek és kollégának a segítségért, köztük is Farnadi Tamarának!

 

Diáknap

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail

Február 8 - Néhány éve hagyomány, hogy  iskolánk tanulói is képviseltetik magukat a Konzi diáknapján. A Focikupán harmadik helyezést elért fiúcsapat tagjai a vetélkedőn is helyt álltak. A vándorkupa a tanáriban maradt, de minden csapat kitett magáért. A délelőtt folyamán került sor a Focikupa ünnepélyes eredményhirdetésére (az eredmények a január 17-iki bejegyzésben) és a pingpong versenyre is. Gratulálunk minden résztvevőnek a szép eredményért!

   

55. oldal / 59

«ElsőElőző515253545556575859KövetkezőUtolsó»