Szakközépiskola2011_12

Térzene a Széchenyi téren

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail

Június 28 - Kapus János, iskolánk egykori diákja, a 20 éve alakult, több rangos díjjal elismert Balatonföldvári Ifjúsági Fúvószenekar alapítója városunkba is eljutott zenekarával. A koncert során hangulatos indulókat, filmzenéket, fúvószenekarra írt koncertdarabokat és ismert világslágereket hallhatott tőlük a lelkes közönség.

 

Ünnepi Könyvhét

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail

Június 8 - Az Ünnepi Könyvhét győri megnyitóján nagy sikerrel szerepeltek a Széchenyi téren iskolánk énekesei: Horváth Annamária, Pavlóczki Adrienn, Földvári István, Horváth Csaba, Varsányi Péter és szaxisai: Szőke Boglárka, Nemeskéri Zsombor, Varga Csaba, zongorán kísért Yagi Maki tanárnő. Szeretettel gratulálunk minden növendéknek és felkészítőiknek: Baross Loretta, Bognár Krisztina, Illés Gabriella és Seleljo Erzsébet tanárnőknek!

 

Áriák Bachtól napjainkig

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail

Június 28 - Laki Krisztina nemzetközi mesterkurzusa résztvevői adtak zárókoncertet az Evangélikus öregtemplomban. Iskolánkat négy énekes képviselte: Dobi-Kiss Veronika és Baross Loretta tanárnők, Kristóf Réka szakképzős növendék és Horváth Orsolya, aki jelenleg a bécsi Zeneakadémia hallgatója. Közreműködött a Richter János Kamarazenekar Katona Tibor vezetésével, valamint a Magyar Klarinétegyüttes, melynek művészeti vezetője dr. Szabó András. Zongorán kísért Mikhail Berlin. Köszönet minden résztvevőnek a csodálatos élményért!

   

Osztálykoncert 11. évfolyam

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail

Május 31 - A tanév végének közeledtét jelzi, hogy a 11. évfolyam is megtartotta évzáró koncertjét, ahol hozzátartozóik, tanáraik, barátaik győződhettek meg arról, mennyit fejlődött zenei tudásuk az iskolánkban töltött 3 év alatt. Zongorán kísért Dr. Fodorné Kerékgyártó Csilla, Fenyősy Dorottya, Molnár Gabriella és Yagi Maki tanárnő, valamint Csaby Csaba tanár úr. Szeretettel gratulálunk minden szereplőnek és felkészítő tanár kollégának!

 

Nemzedékek az iskolában

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail

Május 25 – Dr. Barsi Ernő zenepedagógus, néprajzkutató közreműködésével rendhagyó osztályfőnöki órán vehettek részt a 9. osztály tanulói. Ernő bácsi nagyszerű előadását  könyvekkel, képekkel, iskolai füzeteivel, bizonyítványaival illusztrálta. A rendezvényre a „Nemzedékek az iskolában” elnevezésű program keretében került sor abból az alkalomból, hogy az Európai Unió a 2012. évet a Tevékeny időskor és a nemzedékek közötti együttműködés évévé nyilvánította.

   

1. oldal / 9

«ElsőElőző123456789KövetkezőUtolsó»