Szakközépiskola2011_12

Deák Megyei Nyelvi Verseny

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail

Április 14 - A Deák Iskola által rendezett Megyei Nyelvi Versenyen angol nyelvből Horváth Laura 4. helyezést, német nyelvből Kaczor László 4. helyezést, Orvos Krisztina pedig 7. helyezést ért el. Sok szeretettel gratulálunk a tanulóknak és felkészítő tanáraiknak, Lendvainé Szaló Andreának és Markóné Rábai Gizellának!

 

Fókuszban az alapfokú nagybőgőoktatás

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail

Április 27 - A nagybőgős szakmai nap zárta iskolánk programokban zsúfolt hetét. Két remek szakember: Schunk László, a Szent István Király Zeneművészeti Szakközépiskola és AMI, valamint Kubina Péter, a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem docense tartott mesterkurzust iskolánk és a SZIE VTZI nagybőgős hallgatóinak részvételével. A rendezvény kötetlen beszélgetéssel zárult. Köszönet Cziglényi Ákos kollégának a tartalmas, szép délelőttért!

 

Művészpalánta gálaest

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail

Április 26 - A Zsinagóga karzata is zsúfolásig megtelt, ahol a Győri Tehetségsegítő Tanács által megrendezett gálahangversenyen Szabó Erik önkormányzati képviselő díjakat és elismeréseket adott át a város tehetségeket támogató pedagógusainak, köztük kollégánknak, Baranyai István művésztanárnak. A hangversenyen közreműködtek iskolánk vonós együttesei, vezényelt Baranyai István. J. Ch. Bach csellóra írt c-moll Concerto-ja szólistája Leczky Marcell volt, aki gyönyörű csokorral köszöntötte felkészítő tanárát, Regős Esztert. Minden közreműködőnek köszönet a csodálatos élményért!

   

Rézfúvós szakmai nap

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail

Április 25 - Fanfár köszöntötte a rézfúvós szakmai nap résztvevőit, melynek programja oldott légkörű, hasznos tapasztalatcsere volt az utánpótlás neveléséről, a közös növendékekről, a nehézségekről és a sikerekről. Köszönet a szakmai nap házigazdáinak: Avar Antal, Molnár Gyula és Horváth László kollégáknak és a növendékeknek!

 

20 éves iskolánk orgonatanszaka

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail

Április 13 - Orgonista találkozóval ünnepelte az orgonatanszak fennállása 20 éves évfordulóját. A jubileumi ünnepség házigazdája Alföldy-Boruss Csilla orgonaművész volt. Az orgonatanszak kezdetéről és az iskola orgonájának építéséről Cziglényi László orgonaművész, iskolánk nyugalmazott igazgatója tartott előadást. Fassang László Liszt díjas orgonaművész, a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem orgonatanára pedig kurzust tartott. A program a tanszakon végzett fiatal orgonaművészek műsorával és Fassang László improvizációjával zárult. Köszönet a szép napért!


Cziglényi László ünnepi beszéde


Bővebben: 20 éves iskolánk orgonatanszaka

   

4. oldal / 9

«ElsőElőző123456789KövetkezőUtolsó»