Szakközépiskola2011_12

Budapesti Tavaszi Fesztivál

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail

Március 18 – A Budapesti Tavaszi Fesztivál keretein belül szervezték meg az Ütős Napot, ahol olyan világsztárok mellett, mint  Chick Corea, Gary Burton, Kocsis Zoltán és az Amadinda ütőegyüttes, iskolánk ütős kamaracsoportjai is felléptek. Papp Balázs és Baross Gábor irányításával növendékeink örömmel tettek eleget a rangos és megtisztelő felkérésnek. A Művészetek Palotájában zajlott nagysikerű koncerten, ahol Eckhard Kopetzki: Danzo Cabasa,  Burkali Teodor:  Elan és San Jose művei hangzottak el, a következő növendékek vettek részt: Szabó Hajnalka, Józsa Bálint, Kovács Ádám, Lődi Bence, Májer Dániel és Marek Róbert. Köszönjük iskolánk jó hírnevének öregbítését!

 

Jubileumi hangverseny

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail

Március 23 - A Győri Liszt Ferenc Kórus megalakulásának 60. évfordulója tiszteletére tartott jubileumi koncerten a Richter Vegyeskara is szerepelt Kodály Mátrai képek című remekművében. Orgonán közreműködött Cziglényi László, iskolánk egykori igazgatója, szólót énekelt Gál Katalin és Hontvári Gábor. Vezényelt Molnár Gabriella, a Konzi volt diákja és jelenlegi tanára. Köszönet minden szereplőnek a szép élményért!

 

Emlékezés március 15-re

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail

Március 14 - A 10. évfolyam műsorával emlékeztünk iskolánkban 1848 hőseire. Köszönet érte minden szereplőnek, valamint a felkészítő tanároknak: Mesterházi Ildikó osztályfőnöknek és Gödölle Péterné Gyöngyi néninek!

   

Az utolsó romantikus zeneszerző emlékére

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail

Március 7 - Még a karzat is zsúfolásig megtelt a Győr Symphonic Band koncertjén, melyet Hidas Frigyes emlékének szenteltek a Zsinagógában. A zeneszerzőre Szabó Ferenc, az együttes vezetője és dr. Marosi László, a Közép-Floridai Egyetem (USA) Zenekari Tanszékének igazgatója emlékezett. Az est szólistái Szépszabó Krisztián, a Győri Filharmonikus Zenekar harsonaművésze, Molnár Gergely, Lővey Márk, Vörös Ádám, Tóth Anita, Papp István, Buborék Károly és Köteles Anita, a SZIE VTZI hallgatói voltak.

 

Megyei Nyelvi Verseny

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail

Március 3 - A Pálffy Miklós Szakképző Iskola által rendezett Megyei Nyelvi Versenyen Gonda Kitti 2. helyezést ért el. Szeretettel gratulálunk neki és felkészítő tanárának: Markóné Rábai Gizellának!

   

6. oldal / 9

«ElsőElőző123456789KövetkezőUtolsó»