Szakközépiskola2011_12

Konzibál

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail

Február 3 - A nap fénypontja természetesen a bál volt a Wenk zenekar közreműködésével. A délutáni versenyek eredményhirdetése is itt történt meg. A sakkverseny 1. helyezettje Bejczi Máté, a 2. Wilmek Zoltán, a 3. Nagy Annamária lett. A lányok pingpong versenyén tarolt a vonós tanszak: 1. Csikár Enikő, 2. Kovács Adél, 3. Blahunka Adrienn. A fiúk versenyében Nagy Kristóf lett az első, Sárközi Tamás a második, Vasvári Tamás a harmadik.

 

Diáknap

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail

Február 3 - A hagyományok jegyében zajlottak a diáknap eseményei: először a diákdiri, Szarka Mátyás vonult be kíséretével és eskette fel a tantestület tagjait, majd a 2011. december 5-én megrendezett Mikulás foci díjait vehették át a győztes csapatok és gólkirályok. Ezt követte a 12. évfolyam műsora, majd az általuk szervezett tréfás vetélkedő, melynek győztese ismét a tanári csapat lett, őket a 10., a 9., a 11. évfolyam és a Bartók csapata követte. Gratulálunk minden szervezőnek és szereplőnek!

 

Szalagavató

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail


Január 26-án a szalagavatóval a célegyenesbe értek a Konzi végzősei. A szalagok feltűzése után a növendékek színvonalas műsorral örvendeztették meg hozzátartozóikat, tanáraikat, diáktársaikat és barátaikat.

   

Győri nagybőgősök sikere

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail

szm nt

A Széchenyi István Egyetem, Varga Tibor Zeneművészeti Intézetének hallgatói, és a Richter János Zeneművészeti Szakközépiskola, Általános Iskola, AMI és Kollégium növendékei nagy sikerrel vettek részt a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetemmel közösen rendezett gordon tanszaki hangversenyen, melynek a Zeneakadémia Semmelweis utcai épületének nagyterme adott otthont, 2011. december 19 – én.
Az immáron több éves hagyománnyal rendelkező hangversenyek kettős célt szolgálnak. Egyfelől betekintést engednek a különböző metodikák, iskolák gyakorlati alkalmazásába, másfelől a növendékek képet alkothatnak saját korosztályuk hangszeres tudásáról. A győri tanszakot Nagy Tamás, Szarka Mátyás, Takács László és Király István képviselte.
A Zeneakadémia nagybőgő tanszakának tanárai Kubina Péter és Fejérvári Zsolt, valamint Cziglényi Ákos intézményünk oktatója megállapodtak a decemberi koncert tavaszi győri folytatásában.

 

Karácsonyi műsor

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail

 


December 13 - A Richter Vonószenekara és a 9. évfolyam tanulói karácsonyi műsorral kedveskedtek tanáraiknak, társaiknak.

   

További cikkeink...

8. oldal / 9

«ElsőElőző123456789KövetkezőUtolsó»