Tanévnyitó

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail



Szeptember 1. - Verőfényes reggel köszöntötte a Bartók Iskola udvarán megjelenteket. Márk Olivér verses köszöntője után Baross Gábor igazgató úr üdvözölte a tanulókat, kollégákat és vendégeket, majd Szalay Ildikó tagiskola-vezetőtől hallhattunk az új tanévvel kapcsolatos hasznos tudnivalókat. A tanévnyitó után, már a Konziban, iskolagyűlésen kaptak sok új információt növendékeink és kollégáink.
 

Hegedűkurzus

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail


Június 20-27. - Iskolánk adott otthont az egész hetes hegedűkurzusnak, amit Arkagyij Vinokurov, a bécsi Konzervatórium tanára tartott.

 

Szakmai hét

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail


A június 15-től 19-ig tartó szakmai héten érdekes és változatos programok várták a 9. és 10. évfolyam, valamint a szakmai tagozat diákjait: a rendhagyó irodalomóra vendége volt Gülch Csaba költő, Fellegi Melinda és Gödölle Péterné stressz kezelő és társas kommunikációs gyakorlatot tartott, "Megy a dallam vándorútra" és "Digitális zeneelmélet" címmel Nikodém Géza, "Opera - ami a tananyagból kimaradt" címmel pedig Regős Eszter kollégák tartottak izgalmas előadást. A programból nem maradt ki Lászlóné Mayer Andrea zenei angolja és a fergeteges és színpompás táncház sem. A hét utolsó napját osztály-összetartó csapatépítő tréning és helyismereti vetélkedő zárta. Az említett kollégákon kívül köszönet az osztályfőnököknek az egész heti áldozatos munkájukért! A szakmai héten készült további képek megtekinthetők a http://osztott.com/Ldbe/ linken.

 

Gyereknapi koncert

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail



Május 31. - Zsúfolásig megtelt a Richter Terem az idén második alkalommal megrendezett Gyereknapi koncerten, melyen győri zeneiskolák növendékei, köztünk iskolánk tanulói is nagy sikerrel mutatkoztak be. A délelőtt háziasszonya Rátz Ágota volt, vezényelt Hontvári Gábor, a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem zeneszerző szakos hallgatója. Köszönet a Győri Filharmonikus Zenekarnak, hogy lehetőséget adott tehetséges diákjainknak a közös szereplésre. Nagy-nagy szeretettel gratulálunk minden szereplőnek: Hontvári Gábornak, Doffkay Eszternek, Leczky Marcellnek, Wendler Enikőnek, Nagyfi Noéminek és Nagy Szilárdnak, valamint felkészítő tanáraiknak: Molnár Gabriella, Regős Eszter, dr. Molnárné dr. Svikruha Márta, Marosné Kovács Tünde és Welleszné Márton Orsolya kollégáknak!

 

Osztálykoncert - 11. évfolyam

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail


Május 28. - Fergeteges fináléval zárta a 11. évfolyam az osztálykoncertek sorát. A tőlük már megszokott színes és érdekes műsorral szórakoztatták a szép számú közönséget. A segítségért köszönet a felkészítő és zongorakísérő kollégáknak, gratulálunk minden közreműködőnek! A többi kép a Galériában és http://osztott.com/zSPt/ linken megtekinthető és letölthető.

 

A klasszikus dalirodalom gyöngyszemei

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail


Május 22. - Felejthetetlen élményben volt részük az ének tanszak növendékeinek, tanáraiknak és a közönségnek: a vámosszabadi gyönyörű Zenekápolnában hangzottak el J. Haydn és Xaver Mozart dalai. Közreműködött Farkasdi Petra, Horváth Csaba, Illés Júlia, Kiss Dea, Máté-Schmid Alexandra, Tóbiás Fanni, Pusztai Patrícia, Müller Alexandra, Pálfi Vivien, Doma Márton, Herkovics Attila és Tamási Martin. Felkészítő tanáraik Baross Loretta, Bognár Krisztina és Hipp Judit kollégák voltak, a műsort összeállította, valamint a koncerten fortepianón kísért Takács Szilvia. A koncertet családias hangulatú vendéglátás követte, majd kolléganőnk hangszerbemutatót is tartott. A többi kép a Galériában és a http://osztott.com/pQzv/ linken megtekinthető és letölthető.

 

Osztálykoncert - 9. évfolyam

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail


Május 20. - A kilencedik évfolyam folytatta az osztálykoncertek sorát. Úgy tűnik, a "kicsik" méltó utódai lesznek a "nagyoknak" - ők is színes műsorral szórakoztatták rokonaikat, barátaikat, ismerőseiket, tanáraikat és iskolatársaikat. A segítségért köszönet a felkészítő és zongorakísérő kollégáknak, gratulálunk minden közreműködőnek! A többi kép a Galériában és http://osztott.com/uzYc/ linken megtekinthető és letölthető.

 

Határtalanul - A Nemzeti Összetartozás Napja

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail


Május 19. - Sok érdekes és színes programmal töltötték iskolánk diákjai és tanárai a Nemzeti Összetartozás Napját. A rendezvényt Hennel Georgina kolléganőnk és felvidéki tanulóink megható és elgondolkodtató történetei nyitották, majd csapatverseny következett, melynek eredménye tantárgyi érdemjegyekben jelent meg. A délelőtt Koltay Gábor Trianon c. filmje megtekintésével zárult. A szervezésért köszönet Nagyné Balázs Éva tanárnőnek és a segítő kollégáknak! A többi kép a Galériában és a http://osztott.com/Tygk/ linken megtekinthető és letölthető.

 

Játsszunk Ismét Operát!

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail


Május 18. - Májusban zajlottak a "Játsszunk Ismét Operát!" országos középiskolai vetélkedő területi válogatói, amin iskolánk csapata nagyon szép eredménnyel szerepelt. Az egészet összesíteni fogják, mert minden csapat szerzett egy pontszámot (mi 67-et), ami alapján az ország legjobb 24 csapata jut tovább. A zsűritagok jelezték, hogy a pontszám alapján úgy készüljünk, hogy továbbjutunk, de még nincs hivatalos eredmény. A játékvezetők: Varga Károly és Magyar Kornél, a zsűritagok: Wendler Atilla, Csonka Zsuzsa és Medveczky Szabolcs voltak. Szeretettel gratulálunk minden csapattagnak: Doffkay Eszternek, Illés Júliának, Kiss Deának, Müller Alexandrának, Varga Virágnak, Farkas Károlynak és felkészítő tanáruknak: Regős Eszter kollégánknak!

 

Osztálykoncert - 10. évfolyam

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail


Május 18. - A tizedik évfolyam nyitotta az osztálykoncertek sorát. A tőlük már megszokott színes és érdekes műsorral szórakoztatták rokonaikat, barátaikat, ismerőseiket, tanáraikat és iskolatársaikat. A segítségért köszönet a felkészítő és zongorakísérő kollégáknak, gratulálunk minden közreműködőnek! A többi kép a Galériában és a http://osztott.com/ySiJ/ linken megtekinthető és letölthető.

 

22. oldal / 37

«ElsőElőző21222324252627282930KövetkezőUtolsó»