Külföldi tanulók jelentkezése

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail

  • Nem magyar állampolgárnak tandíjat vagy térítési díjat kell fizetni a 9-13. évfolyamnak, ill. Szakképző I-II-III. évfolyamnak is.
  • Külön díja van a kollégiumi elhelyezésnek.
  • Ezen felül fizetendő igény esetén a kollégiumi menza, mely tartalmazza az ebédet és a vacsorát.


A 9. évfolyamra jelentkezés folyamata: 


A jelentkezési lap (Tanulói adatlap) letölthető:

Oktatási Hivatal, www.oktatas.hu

Köznevelés – diák, szülő, érdeklődő – köznevelés - középfokú felvételi eljárás – aktuális beiskolázási időszak - középfokú beiskolázási adatlap csomag egyéni jelentkezők számára (3.pont)


Tanulói adatlap
Folyamata:

  1. OM azonosító kérése a tanuló részére a Kormányhivatal Szabolcska u.. 1/A irodájában vagy e-mail-ben. A szülő kéri! Ügyintéző: Kalmárné Bakó Gizella, telefonszáma: 96/510-668 Az ehhez szükséges adatok megadás kötelező: pontos név, születési idő, születési hely, anya születéskori neve, állampolgárság, lakcím, telefonszám, e-mail cím és aláírások
  2. Tanulói adatlap megküldése az azon megadott címre. (KIR, ill. az iskola)

Felvétel esetén a külföldi állampolgárságú, középiskolai tanulmányaikat szeptemberben kezdő tanulók tanulmányi idejükre regisztrációs igazolást kötelesek beszerezni a Bevándorlási és Állampolgársági Hivatal Nyugat-dunántúli Regionális Igazgatóságán (9026 Győr, Szövetség u. 15–17., tel.: 96/510-700). Az igazolás beszerzésének folyamatát a felvételi határozattal együtt postázzuk, vagy a beiratkozáskor - ami június végén lesz - kinyomtatva átadjuk. A regisztrációs kártyát a tanév első napján be kell mutatni, e nélkül a tanulmányok nem kezdhetők meg


(Törvény 92. § 1-6 bekezdés, valamint Önkormányzati rendelet 23/2012. 4. § 6 bekezdés)

 

Konzultáció!!!

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail

TISZTELT ÉRDEKLŐDŐK, KEDVES JÖVENDŐBELI DIÁKJAINK!

Szeretettel invitálunk minden tehetséges növendéket a következő konzultációnkra, melyet 2014. január 23-án, csütörtökön tartunk iskolánkban. A barátságos hangulatú meghallgatáson lehetőségük van a szaktanárokkal való találkozásra, véleményük kikérésére, és a felvételivel kapcsolatos kérdések megbeszélésére. A felvételiről és az azzal kapcsolatos tudnivalókról a következő hivatkozásra kattintva tud tájékozódni:

Részletes felvételi tájékoztató letöltése...

A konzultáció programja...

Beosztás...

 

Adventi gyertyagyújtás

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail


December 16. - Illés Gabriella és tanítványai: Mohás Dóra, Vaczula Anna, Horváth Ádám és Varsányi Péter gyönyörködtették műsorukkal Győr város polgárait az adventi gyertyagyújtás alkalmával. Zongorán közreműködött Baracskai József.

 

Karácsonyi műsor

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail

December 13. - Szép karácsonyi műsorral kedveskedett a  9. évfolyam tanáraiknak és diáktársaiknak. Köszönet minden szereplőnek és segítőiknek: Gödölle Péterné, Nikodém Géza kollégáknak és Tóth Csaba osztályfőnöknek!

 

Kamaraton

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail


December 11. - Fergeteges hangulatban ért véget az immár hagyománnyá vált Kamaraton. Köszönet érte minden szereplőnek, felkészítő tanáraiknak és zongorakísérőiknek: Alföldy-Boruss Csilla, Bakosné Tripolszki Teréz, Baross Loretta, Bélyei Adél, Gödölle Péterné, Illés Gabriella, Marosné Kovács Tünde, Szabó-Rajczi Katalin, Szilliné Orlovits Magdolna, Baranyai István, Cziglényi Gábor, Csaby Csaba, Horváth László, Pőcz Balázs, Szabó András és Szitás Tamás kollégáknak!

 

Győr Symphonic Band a Zsinagógában

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail


December 10. - Már a bevonuláskor vastaps fogadta a zenekart, melynek soraiban szép számmal ott vannak iskolánk tanulói, így ők is részesei az együttes sikerének. Műsorukon Richard L. Saucedo, Mark Camphouse és Thomas Doss egy-egy szerzeménye, valamint a kiváló magyar zeneszerző: Hidas Frigyes 
Save the Sea c. szimfóniája szerepelt, vezényelt Szabó Ferenc. Köszönet a remek koncertért!

 

XV. Országos Hegedűverseny "Varga Tibor emlékére" helyezettei és díjai

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail

Letöltés...
 

Schubert B dúr miséje a Bazilikában

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail


November 17 - "Nagy elismeréssel gratulálok diákjainknak, akik részt vettek a vasárnap délelőtti szentmisén a Bazilikában. A Schubert mű kórus szólamának profi megszólalása igazolta, hogy a befektetett munka meghozza a gyümölcsét. Mindenki büszke lehet kórusunkra, Molnár Gabriella tanárnőnek hálás köszönet a lelkiismeretes és példamutató felkészítő munkájáért.
Baross Gábor igazgató"

 

Nemzetközi siker

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail


November 28 - Angyali muzsika töltötte be a Móra Ferenc Múzeum termeit november utolsó napjaiban: idén harmadik alkalommal rendezték meg a Nemzetközi Hárfaversenyt a Kultúrpalotában. A rangos megmérettetésen több mint húsz ország közel száz versenyzője mérte össze hárfatudását a szakértő zsűri előtt. Köztük volt Halaj Vanda, iskolánk 12. osztályos tanulója is, aki különdíjat kapott. Sok szeretettel gratulálunk a szép sikerhez neki és felkészítő tanárának, Bélyei Adélnak.

 

Mikulás Kupa

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mailDecember 5 - Íme a Mikulás Kupa eredménye: első helyezett a szakképző csapata 9 ponttal,második a 11. évfolyam 6 ponttal, harmadik a 10. évfolyam 3 ponttal, negyedik a 9. évfolyam 0 ponttal. A gólkirály koronája Kovács Ádámot illeti (7 góllal), utána Kovács Árpád (4) és Wilmek Zoltán (3) talált legtöbbször a kapuba. Minden résztvevőnek gratulálunk, eredményhirdetés a diáknapon lesz!

 

29. oldal / 31

«ElsőElőző21222324252627282930KövetkezőUtolsó»