Szakközépiskola Címlap

V. Országos Csembaló-és Blockflöteverseny

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail


Március 30-31. - A Budapesten megrendezett V. Országos Csembaló-és Blockflöteversenyen Lévai Kamilla, iskolánk csembaló szakos növendéke a III. korcsoportban II. díjat kapott. Sok szeretettel gratulálunk a növendéknek és felkészítő tanárának: Takács Szilviának!

 

XIII. Országos Starker János Gordonkaverseny

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail


Március 24-26. - A Kecskeméten megrendezett XIII. Országos Starker János Gordonkaversenyen Leczky Marcel, iskolánk 11. évfolyamos növendéke II. helyezést ért el. Sok szeretettel gratulálunk a növendéknek, felkészítő tanárának: Regős Eszternek és zongorakísérőjének: Csaby Csabának!

 

Szakmai nap

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail


Március 29. - Somogyi Szilárd, a Hungarian Flute Center alapítója és mestere, valamint Jelenik Krisztián, a HFC képviselője, fuvolakészítő tartottak szakmai napot iskolánkban, ahol a résztvevőknek lehetőségük volt a kiállított hangszerek tesztelésére és kipróbálására is.

   

Helyben vagy

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail


Március 21. - Problémamegoldó DIA projektnap volt iskolánk 10. és 11. évfolyamos tanulói számára. Célja, hogy a környezetünkben levő problémákat felismerjük, megoldási javaslatokat találjunk, tudjunk együtt gondolkozni. A tartalmas programért köszönet Mesterházi Ildikó kollégánknak!

 

VI. Hidas Frigyes Nemzetközi Fúvószenekari Karmesterkurzus

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail



Március 13. - Fergeteges koncerttel zárult a Zsinagógában az VI. Hidas Frigyes Nemzetközi Fúvószenekari Karmesterkurzus. A dr. Marosi László és Szabó Ferenc vezette közel egy hetes műhelymunkára a hétfői hangverseny tette fel a koronát, amikor a kurzus aktív résztvevői, köztük Sági Richárd, Knizner István, Kaczor László és Mészáros Mátyás iskolánk egykori növendékei Hidas Frigyes, Balázs Árpád, Bogár István, Dubrovay László, Alberto Ginastera, Camillo De Nardis, Vittorio Giannini műveit vezényelték. Köszönet a Győr Symphonic Band minden tagjának, a 13 karmesternek és a két művészeti vezetőnek a csodálatos élményért!

   

24. oldal / 73

«ElsőElőző21222324252627282930KövetkezőUtolsó»