Szakközépiskola Címlap

Műhely-est

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail



2016. április 21. - Nagy sikerrel szerepeltek növendékeink ( Doffkay Eszter és Németh Liána hegedű, Amdegha Lilia fuvola, Mórocz Virág zongora és versolvasás, Téglás Péter versolvasás) a Műhely-esten, ahol  középiskolás diákok olvasták fel a Műhely folyóiratból választott kedvenc versüket. Mórocz Virág a zsűri dicséretét is kiérdemelte, valamint Pusztai Zoltán Körfolyosó című kötetét is elnyerte. Szeretettel gratulálunk valamennyiüknek!

 

Sziporka Országos Matematikai Verseny

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail


Április 23. - Juhász András, iskolánk 10. osztályos tanulója 7. helyezést ért el a Sziporka Országos Matematikai Verseny döntőjében. Szeretettel gratulálunk neki és felkészítő tanárainak: Pongrácz Edit és Juhász István kollégáknak!

 

Éneklő Ifjúság

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail


Április 20. - Az Éneklő Ifjúság városi minősítő hangversenyén iskolánk minden kórusa nagy sikerrel szerepelt: a Kicsinyek Kórusa és a Bartók Legénykar Arany minősítést kapott, a Bartók Gyermekkar és a Richter János Vegyeskar pedig elnyerte az Év Kórusa címet. Nagy-nagy szeretettel gratulálunk minden szereplőnek és a kórusok vezetőinek: Farnadi Tamarának, Molnár Gabriellának és Haui Lórántnak!

   

Richter napok

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail

 


Április 18-19. - Gazdag program várta iskolánk zenei szakmai napjai résztvevőit. Délelőtt két előadás: dr. Krisfóf Lilla antropológus A városépítő Széchenyiek  és Pintér Csilla zenetörténész Bartók-zongoradarabok, intonációk, annotációk c. előadása hangzott el.
 



Délután két kurzuson vehettek részt az érdeklődők: Lukács Gyöngyi Kossuth díjas, Érdemes művész operaénekes, a Magyar Állami Operaház Örökös Tagja, a Bartók és a Konzi egykori növendéke lépett színpadra, valamint Szabadi Vilmos kétszeres Midem-díjas, Príma- és Liszt-díjas hegedűművész csiszolta növendékeink játékát."


Kedd este telt ház előtt szólalt meg iskolánk öt kórusa nagy sikerrel. Köszönet minden szereplőnek és szervezőnek ezért a két fantasztikus napért!

 

Szép Magyar Beszéd

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail


Március 4. - A Kazinczy Ferencről elnevezett Szép Magyar Beszéd verseny megyei döntőjén Kránitz Imre Tihamér, iskolánk 12. évfolyamos tanulója 3. helyezést ért el. Sok szeretettel gratulálunk neki és felkészítő tanárának: Tóth Csabának!

   

34. oldal / 74

«ElsőElőző31323334353637383940KövetkezőUtolsó»