Szakközépiskola Címlap

Tanévnyitó

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mailSzeptember 1. - Verőfényes reggel köszöntötte a Bartók Iskola udvarán megjelenteket. Márk Olivér verses köszöntője után Baross Gábor igazgató úr üdvözölte a tanulókat, kollégákat és vendégeket, majd Szalay Ildikó tagiskola-vezetőtől hallhattunk az új tanévvel kapcsolatos hasznos tudnivalókat. A tanévnyitó után, már a Konziban, iskolagyűlésen kaptak sok új információt növendékeink és kollégáink.
 

Hegedűkurzus

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail


Június 20-27. - Iskolánk adott otthont az egész hetes hegedűkurzusnak, amit Arkagyij Vinokurov, a bécsi Konzervatórium tanára tartott.

 

Szakmai hét

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail


A június 15-től 19-ig tartó szakmai héten érdekes és változatos programok várták a 9. és 10. évfolyam, valamint a szakmai tagozat diákjait: a rendhagyó irodalomóra vendége volt Gülch Csaba költő, Fellegi Melinda és Gödölle Péterné stressz kezelő és társas kommunikációs gyakorlatot tartott, "Megy a dallam vándorútra" és "Digitális zeneelmélet" címmel Nikodém Géza, "Opera - ami a tananyagból kimaradt" címmel pedig Regős Eszter kollégák tartottak izgalmas előadást. A programból nem maradt ki Lászlóné Mayer Andrea zenei angolja és a fergeteges és színpompás táncház sem. A hét utolsó napját osztály-összetartó csapatépítő tréning és helyismereti vetélkedő zárta. Az említett kollégákon kívül köszönet az osztályfőnököknek az egész heti áldozatos munkájukért! A szakmai héten készült további képek megtekinthetők a http://osztott.com/Ldbe/ linken.

   

Gyereknapi koncert

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mailMájus 31. - Zsúfolásig megtelt a Richter Terem az idén második alkalommal megrendezett Gyereknapi koncerten, melyen győri zeneiskolák növendékei, köztünk iskolánk tanulói is nagy sikerrel mutatkoztak be. A délelőtt háziasszonya Rátz Ágota volt, vezényelt Hontvári Gábor, a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem zeneszerző szakos hallgatója. Köszönet a Győri Filharmonikus Zenekarnak, hogy lehetőséget adott tehetséges diákjainknak a közös szereplésre. Nagy-nagy szeretettel gratulálunk minden szereplőnek: Hontvári Gábornak, Doffkay Eszternek, Leczky Marcellnek, Wendler Enikőnek, Nagyfi Noéminek és Nagy Szilárdnak, valamint felkészítő tanáraiknak: Molnár Gabriella, Regős Eszter, dr. Molnárné dr. Svikruha Márta, Marosné Kovács Tünde és Welleszné Márton Orsolya kollégáknak!

 

Osztálykoncert - 11. évfolyam

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail


Május 28. - Fergeteges fináléval zárta a 11. évfolyam az osztálykoncertek sorát. A tőlük már megszokott színes és érdekes műsorral szórakoztatták a szép számú közönséget. A segítségért köszönet a felkészítő és zongorakísérő kollégáknak, gratulálunk minden közreműködőnek! A többi kép a Galériában és http://osztott.com/zSPt/ linken megtekinthető és letölthető.

   

34. oldal / 65

«ElsőElőző31323334353637383940KövetkezőUtolsó»