Szakközépiskola Címlap

A klasszikus dalirodalom gyöngyszemei

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail


Május 22. - Felejthetetlen élményben volt részük az ének tanszak növendékeinek, tanáraiknak és a közönségnek: a vámosszabadi gyönyörű Zenekápolnában hangzottak el J. Haydn és Xaver Mozart dalai. Közreműködött Farkasdi Petra, Horváth Csaba, Illés Júlia, Kiss Dea, Máté-Schmid Alexandra, Tóbiás Fanni, Pusztai Patrícia, Müller Alexandra, Pálfi Vivien, Doma Márton, Herkovics Attila és Tamási Martin. Felkészítő tanáraik Baross Loretta, Bognár Krisztina és Hipp Judit kollégák voltak, a műsort összeállította, valamint a koncerten fortepianón kísért Takács Szilvia. A koncertet családias hangulatú vendéglátás követte, majd kolléganőnk hangszerbemutatót is tartott. A többi kép a Galériában és a http://osztott.com/pQzv/ linken megtekinthető és letölthető.

 

Osztálykoncert - 9. évfolyam

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail


Május 20. - A kilencedik évfolyam folytatta az osztálykoncertek sorát. Úgy tűnik, a "kicsik" méltó utódai lesznek a "nagyoknak" - ők is színes műsorral szórakoztatták rokonaikat, barátaikat, ismerőseiket, tanáraikat és iskolatársaikat. A segítségért köszönet a felkészítő és zongorakísérő kollégáknak, gratulálunk minden közreműködőnek! A többi kép a Galériában és http://osztott.com/uzYc/ linken megtekinthető és letölthető.

 

Határtalanul - A Nemzeti Összetartozás Napja

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail


Május 19. - Sok érdekes és színes programmal töltötték iskolánk diákjai és tanárai a Nemzeti Összetartozás Napját. A rendezvényt Hennel Georgina kolléganőnk és felvidéki tanulóink megható és elgondolkodtató történetei nyitották, majd csapatverseny következett, melynek eredménye tantárgyi érdemjegyekben jelent meg. A délelőtt Koltay Gábor Trianon c. filmje megtekintésével zárult. A szervezésért köszönet Nagyné Balázs Éva tanárnőnek és a segítő kollégáknak! A többi kép a Galériában és a http://osztott.com/Tygk/ linken megtekinthető és letölthető.

   

Játsszunk Ismét Operát!

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail


Május 18. - Májusban zajlottak a "Játsszunk Ismét Operát!" országos középiskolai vetélkedő területi válogatói, amin iskolánk csapata nagyon szép eredménnyel szerepelt. Az egészet összesíteni fogják, mert minden csapat szerzett egy pontszámot (mi 67-et), ami alapján az ország legjobb 24 csapata jut tovább. A zsűritagok jelezték, hogy a pontszám alapján úgy készüljünk, hogy továbbjutunk, de még nincs hivatalos eredmény. A játékvezetők: Varga Károly és Magyar Kornél, a zsűritagok: Wendler Atilla, Csonka Zsuzsa és Medveczky Szabolcs voltak. Szeretettel gratulálunk minden csapattagnak: Doffkay Eszternek, Illés Júliának, Kiss Deának, Müller Alexandrának, Varga Virágnak, Farkas Károlynak és felkészítő tanáruknak: Regős Eszter kollégánknak!

 

Osztálykoncert - 10. évfolyam

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail


Május 18. - A tizedik évfolyam nyitotta az osztálykoncertek sorát. A tőlük már megszokott színes és érdekes műsorral szórakoztatták rokonaikat, barátaikat, ismerőseiket, tanáraikat és iskolatársaikat. A segítségért köszönet a felkészítő és zongorakísérő kollégáknak, gratulálunk minden közreműködőnek! A többi kép a Galériában és a http://osztott.com/ySiJ/ linken megtekinthető és letölthető.

   

35. oldal / 65

«ElsőElőző31323334353637383940KövetkezőUtolsó»