Szakközépiskola Címlap

Pálffy nyelvi verseny

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail


Újabb szép sikerrel büszkélkedhetünk, a megyei nyelvi versenyen  Bóka Emőke és Szeghy Anna (11. évfolyam) VI. helyezést értek el német ill. angol nyelvből. Sok szeretettel gratulálunk a diákoknak és felkészítő tanáraiknak Lendvainé Szaló Andreának és Markóné Rábai Gizellának!

 

Táncbemutató

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail


Április 15. - Sikeres bemutatót tartottak az énekesek tánckurzusa résztvevői. A foglalkozásokat tartotta és a koreográfiákat betanította Fekete René, a Dance 4 you Táncstúdió tanára. Szeretettel gratulálunk a mesternek és tanítványainak!

 

Kék koncert

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail


Április 1. - "Családok a családokért" címmel zenész szülők a gyermekeikkel közösen muzsikáltak az autizmussal élő gyermeket nevelő családoknak és az érdeklődőknek. A koncert szervezője és műsorvezetője Rátz Ágota, a Zenebirodalom Alapítvány művészeti vezetője volt. Köszönet minden szereplőnek!

   

Országos Klasszikus Magánének Verseny

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail




Március 2. - A veszprémi Zeneművészeti Szakközépiskola és Alapfokú Művészetoktatási Intézmény által rendezett Országos Klasszikus Magánének Versenyen Kiss Virág, iskolánk 10. évfolyamos növendéke különdíjat kapott a legjobb Haydn darab előadásáért. Hasonló sikert ért el Visi Katalin (AMI), aki szintén különdíjban részesült, valamint Bognár Dávid (Szk. 1.), aki 2. díjat kapott. Szívből gratulálunk nekik és felkészítő tanáraiknak: Baross Lorettának, Bognár Krisztinának és Hipp Juditnak, valamint zongorakísérőiknek: Nagyné Fellegi Melindának és Yagi Makinak, akik kiemelkedő korrepetitori munkájukért szintén különdíjat kaptak.

 

XIV. Richter János Országos Klarinétverseny és VI. Országos Szaxofonverseny

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail


Március 22. – Véget ért a XIV. Richter János Országos Klarinétverseny és VI. Országos Szaxofonverseny, amelyet iskolánk szervezett- rendezett. Gratulálunk a díjazottaknak, felkészítő tanáraiknak, valamint zongorakísérőiknek. Köszönjük a zsűri - Varga Gábor, Borbély Mihály és Szepesi Bence - mindenre kiterjedő figyelmét, remek munkáját! Szintén köszönet illeti az összes kollégát és diákot, akik hozzájárultak a verseny színvonalas és zökkenőmentes lebonyolításához!

   

35. oldal / 74

«ElsőElőző31323334353637383940KövetkezőUtolsó»