Szakközépiskola Címlap

Iskolagyűlés

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail


Február 10. - Immár hagyomány iskolánkban, hogy február elején Baross Gábor igazgató úr iskolagyűlésen mondja el a diákoknak az első félév tapasztalatait. Illés Júlia, az iskolai diákönkormányzat vezetője pedig a nemsokára esedékes diáknap tervezett programját ismertette.

 

Szalagavató

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail


Január 28. - Profi módon megszervezett műsorral kápráztatták el iskolánk végzősei vendégeiket, tanáraikat, diáktársaikat. Gratulálunk minden szereplőnek, köszönet Pongrácz Edit és Molnár Gabriella kolléganőknek az osztálynak nyújtott segítségért!

 

Séta a hajdani zsidónegyedben

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail


Január 26. - A Holokauszt Emlékközpont nem csupán emlékhely, kutató- és oktató-bázis valamint kiállítási helyszín, hanem állandó jelleggel otthont ad különböző kulturális és szakmai eseményeknek is. Iskolánk 10. évfolyamos tanulói ezen program keretén belül járták körbe a holokauszt előtti, budapesti zsidó élet fontosabb helyszíneit, tekintették meg a pesti Nagy Gettó ma is látható emlékeit, majd hallgatták meg egy idős túlélő hölgy visszaemlékezését, aki hallatlan bölcsességgel mesélt a megélt borzalmakról. Köszönet Mesterházi Ildikó osztályfőnöknek az utazás megszervezéséért!

   

Játsszunk Ismét Operát!

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail


December 14. - A Játsszunk ismét operát! országos zenei vetélkedő "A" döntőjében negyedik helyezést ért el iskolánk 6 fős csapata, amelynek tagjai: Doffkay Eszter, Illés Júlia, Kiss Dea, Müller Alexandra, Varga Virág, Farkas Károly, felkészítő tanáruk Regős Eszter volt. A fiataloknak óriási élményt jelentett az Erkel Színházban tartott verseny. A zenei részleteket karnyújtásnyira álló operaénekesek adták elő, úgy érezhették, mintha szinte szemtől-szembe, személyesen nekik énekelnének a művészek! A másik meglepetés a Kossuth-díjas karmester, Medveczky Ádám által vezetett zsűri értékelése alapján átadott díj az Operaház megtekintése a zenekari ároktól a zsinórpadlásig, egy szép plakett, illetve Baross Gábortól igazgató 
úrtól iskolai különdíjként belépő az Otelló áprilisi előadásra. Nagyon büszkék vagyunk rátok!

 

Tripolszky Teréz és növendékei a Bárczy Iskolában

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail




December 17. - A Győri Konzi lelkes kis csapata: Bakosné Tripolszki Teréz tanárnő és hegedűs növendékei: Rémiás Alexandra, Ábrahám Dzsenifer, Klopcsik Klaudia, valamint Kiss Dea ének szakos tanulónk is igyekezett szebbé varázsolni a Bárczy Iskola karácsonyi ünnepségét.

   

37. oldal / 74

«ElsőElőző31323334353637383940KövetkezőUtolsó»