Szakközépiskola Címlap

Nemzetközi hegedű és cselló mesterkurzus

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail

 

Autizmus világnapja

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail

 

V. Hidas Frigyes Nemzetközi Fúvószenekari Karmesterkurzus

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mailMárcius 13. - Fergeteges koncerttel zárult a Zsinagógában az V. Hidas Frigyes Nemzetközi Fúvószenekari Karmesterkurzus. A dr. Marosi László és Szabó Ferenc vezette közel egy hetes műhelymunkára a pénteki hangverseny tette fel a koronát, amikor a kurzus aktív résztvevői, köztük Kaczor László, iskolánk egykori növendéke Hidas Frigyes, Lendvay Kamilló, Zempléni László, Alfred Reed, Frank Ticheli, Guy Woolffenden és Paul Hindemit műveit vezényelték. Az est fénypontja az volt, amikor Hidas Frigyes fia elismerése jeléül átnyújtotta Szabó Ferenc karnagynak édesapja metronómját. Köszönet a Győr Symphonic Band minden tagjának, a 13 karmesternek és a két művészeti vezetőnek a csodálatos élményért! A csütörtöki próba és a pénteki koncert képei letölthetők a http://osztott.com/EFKu/ linkről.

   

Parlando

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail

A Magyar Zeneművészek és Táncművészek Szakszervezetének zenepedagógiai folyóirata, a Parlando 2015 januári számában jelent meg kolléganőnk, Nagyné Balázs Éva írása, amihez szeretettel gratulálunk!
 

http://www.parlando.hu/2015/2015-1/NagyneBalazsEva.pdf

 

Megemlékezés 1848 és 1849 hőseiről

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail


Március 13. - Állva tapsolta meg a közönség a 10. osztály színes és izgalmas megemlékezését a forradalom és szabadságharc hőseiről. Köszönet érte minden szereplőnek és felkészítő tanáraiknak: Lászlóné Mayer Andreának és Tóth Csaba osztályfőnöknek!

   

41. oldal / 64

«ElsőElőző41424344454647484950KövetkezőUtolsó»