Szakközépiskola Címlap

Ünnepi megemlékezés az újvárosi Kossuth-szobornál

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail


Március 13. - Iskolánk mindig is részt vett a város kulturális életében. Ezen a hideg márciusi napon három tanulónk: Wilmek Zoltán, Kadlecsik Csaba és Kürti Péter szerepeltek az Újvárosi Művelődési Ház által szervezett ünnepi megemlékezésen. Köszönet mindegyiküknek és felkészítő tanáruknak Horváth Lászlónak!

 

Szép Magyar Beszéd

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail


Március 4. - A Kazinczyról elnevezett 50. Szép Magyar Beszéd megyei versenyén Varga Virág harmadik helyezést ért el, ezzel jogot szerzett az áprilisi országos döntőn való részvételre. Szeretettel gratulálunk neki és felkészítő tanárának, Tóth Csabának!

 

XIV. Országos oboa- és fagottverseny

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail

 

Március 6-8. A Veszprémi Zeneművészeti Szakközépiskola és AMI által szervezett versenyen iskolánk tanulói ismét kiemelkedően szerepeltek. A rendkívül erős mezőnyben Pálmai Gabriella és Bóka Emőke is harmadik helyezést ért el, amihez tiszta szívből gratulálunk nekik és felkészítő tanáraiknak, Kovács Kittinek és Szilliné Orlovits Magdolnának, valamint zongorakísérőjüknek: Molnár Gabriellának!

 

   

Lengyel nemzeti táncok és népi gyökerei

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail


Március 4. - Havasiné Darska Izabella zongoraművész, tanár tartott főleg zongoristáknak izgalmas és érdekes, bemutatóval összekötött előadást a lengyel nemzeti táncokról és népi gyökereikről. Köszönet Kovácsné Pogány Kinga kolléganőnknek az előadás megszervezéséért!

 

Diáknap

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail


Február 26. - Reggeltől estig tartott a móka és a kacagás a diáknapon. A program szokás szerint a diákdiri-választással kezdődött - a három jelölt: Enyedi Gergő, Pőcz Ákos és Wilmek Zoli közül ez utóbbi nyerte el jelképesen az iskola kulcsait. A délelőtt két fénypontja a diákok és a tanárok görbe tükör műsora volt, délután pedig különböző feladatokat kellett a csapatoknak megoldaniuk. A végeredmény: a 10. évfolyam lett a harmadik, a 9. a második, a 11. pedig mindössze fél pont előnnyel szerezte meg az első helyet; a tanári csapaté lett a vigaszdíj. A szervezésért és a lebonyolításért köszönet illeti a 12. évfolyamot! A diáknap képei megtekinthetők és letölthetők http://osztott.com/YuPv/  linkről.

   

42. oldal / 64

«ElsőElőző41424344454647484950KövetkezőUtolsó»