Szakközépiskola Címlap

V. Hidas Frigyes Nemzetközi Fúvószenekari Karmesterkurzus

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail



Március 13. - Fergeteges koncerttel zárult a Zsinagógában az V. Hidas Frigyes Nemzetközi Fúvószenekari Karmesterkurzus. A dr. Marosi László és Szabó Ferenc vezette közel egy hetes műhelymunkára a pénteki hangverseny tette fel a koronát, amikor a kurzus aktív résztvevői, köztük Kaczor László, iskolánk egykori növendéke Hidas Frigyes, Lendvay Kamilló, Zempléni László, Alfred Reed, Frank Ticheli, Guy Woolffenden és Paul Hindemit műveit vezényelték. Az est fénypontja az volt, amikor Hidas Frigyes fia elismerése jeléül átnyújtotta Szabó Ferenc karnagynak édesapja metronómját. Köszönet a Győr Symphonic Band minden tagjának, a 13 karmesternek és a két művészeti vezetőnek a csodálatos élményért! A csütörtöki próba és a pénteki koncert képei letölthetők a http://osztott.com/EFKu/ linkről.

 

Parlando

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail

A Magyar Zeneművészek és Táncművészek Szakszervezetének zenepedagógiai folyóirata, a Parlando 2015 januári számában jelent meg kolléganőnk, Nagyné Balázs Éva írása, amihez szeretettel gratulálunk!
 

http://www.parlando.hu/2015/2015-1/NagyneBalazsEva.pdf

 

Megemlékezés 1848 és 1849 hőseiről

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail


Március 13. - Állva tapsolta meg a közönség a 10. osztály színes és izgalmas megemlékezését a forradalom és szabadságharc hőseiről. Köszönet érte minden szereplőnek és felkészítő tanáraiknak: Lászlóné Mayer Andreának és Tóth Csaba osztályfőnöknek!

   

Ünnepi megemlékezés az újvárosi Kossuth-szobornál

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail


Március 13. - Iskolánk mindig is részt vett a város kulturális életében. Ezen a hideg márciusi napon három tanulónk: Wilmek Zoltán, Kadlecsik Csaba és Kürti Péter szerepeltek az Újvárosi Művelődési Ház által szervezett ünnepi megemlékezésen. Köszönet mindegyiküknek és felkészítő tanáruknak Horváth Lászlónak!

 

Szép Magyar Beszéd

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail


Március 4. - A Kazinczyról elnevezett 50. Szép Magyar Beszéd megyei versenyén Varga Virág harmadik helyezést ért el, ezzel jogot szerzett az áprilisi országos döntőn való részvételre. Szeretettel gratulálunk neki és felkészítő tanárának, Tóth Csabának!

   

51. oldal / 74

«ElsőElőző51525354555657585960KövetkezőUtolsó»