Szakközépiskola Címlap

Rendkívüli felvételi eljárás

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail

A pótfelvételi időpontja:

  • 2014. május 14. ( szerda ) de: 10 óra

 

Magyar est

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail


Április 15. - Magyar szerzők (Balázs Árpád, Bartók Béla, Erkel Ferenc, Gyöngyösi Levente, Horváth Barnabás, Kodály Zoltán, Szabó Barna, Szalóki Ági, Volly István) műveit adták elő iskolánk zenei együttesei a Zsinagógában. Fantasztikus élmény volt az est záró száma: Kodály Esti dala, amit a hangverseny minden szereplője együtt énekelt és játszott. Köszönet és elismerés  minden résztvevőnek: a Bartók Kicsinyek Kórusa, a Bartók Gyermekkar, a Richter János Vegyeskar és a Richter János Kamarazenekar tagjainak és vezetőiknek: Farnadi Tamara, Haui Lóránt, Molnár Gabriella és Baranyai István kollégáknak

 

Richter napok

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail


Április 14-15. - Hagyományteremtő céllal szerveztük meg iskolánkban a Richter napokat. Reggeltől estig érdekesnél érdekesebb programok várták az érdeklődőket. Nikodém Géza lenyűgöző nyílt zenetörténet órája kezdte a sort, majd Molnár Gabriella kóruspróbáján és Baranyai István zenekari próbáján vettek részt a tanulók. A délutánt Gulyás Márta és Szabadi Vilmos hegedű, zongora és kamarazene mesterkurzusa kezdte, majd a két művész közös koncertje fejezte be. Köszönet minden szervezőnek és résztvevőnek!

   

Aranyeső az Éneklő Ifjúság Kórustalálkozón

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail


Április 10. - Iskolánk mindhárom kórusa: a Bartók Kicsinyek Kórusa, a Bartók Gyermekkar és a Richter János Vegyeskar arany minősítést kapott saját kategóriájában és elnyerte az Év Kórusa díjat. Szívből gratulálunk minden kórustagnak és mindhárom kórusvezetőnek: Farnadi Tamarának, Molnár Gabriellának és Haui Lórántnak, akiknek a zsűri a legmagasabb elismerését fejezte ki. Nagyon büszkék vagyunk rátok!

 

Nemzeti Pedagógus Kar

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail

Nemzeti Pedagógus Kar jelölési és választási tudnivalók letöltése

   

54. oldal / 65

«ElsőElőző51525354555657585960KövetkezőUtolsó»