Szakközépiskola Címlap

Fuvolisták karácsonya

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail


December 17. - Bensőséges, meghitt műsorral búcsúztatták az óévet az Evangélikus Öregtemplomban Marosné Kovács Tünde és tanítványai. Az est fényét emelte, hogy kolléganőnk nemcsak jelenlegi, de már egyetemista volt növendékei is részt vettek a koncerten. Marimbán közreműködött Marek Róbert, zongorán kísért Csaby Csaba tanár úr. Hálás köszönet valamennyi szereplőnek a csodálatos élményért!

 

Fuvolakurzus

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail


December 1. - Alföldy-Boruss Eszter fuvolaművész és -tanár tartott remek kurzust iskolánk fuvolistái számára. Köszönet mindenkinek a tartalmas és jó hangulatú napért!

 

Kurzusok hete

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail

November 24-26. - Mindhárom kurzus szervezőinek és szereplőinek köszönet a tartalmas programokért!


Zongora mesterkurzus

 



November 26. - Dr. Hargitai Imre ". ösztönösség . tudatosság." címmel tartott mesterkurzusán a résztvevők megismerkedhettek a zongorajáték közben felmerülő gyakorlati tudnivalókkal, lépésekkel. A rendezvény a "Művészeti szakközépiskolák jogi szabályozását és fejlesztési lehetőségeit érintő vizsgálatok, valamint a hatékony működést elősegítő fejlesztések támogatása" projekt keretében valósult meg.

   

Cselló kurzus

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail


November 26. - Pólus László, a Magyar Állami Operaház szólócsellistája, a Pécsi Tudományegyetem MK Zenei Intézetének tanára tartott kurzust iskolánk növendékei számára. A kurzust követően Barcza Beával, iskolánk egykori növendékével közösen adott nagy sikerű koncertet.

 

Fafúvós szakmai nap

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail


November 24. - Különlegességek a modern zene világában címmel tartott iskolánk fafúvós tanszaka szakmai napot, melyen a szerzőkről, művekről szóló érdekességekkel tarkított rendhagyó koncerten Matuz Gergely kétszeres Artisjus-díjas fuvolaművész és zeneszerző, dr. Szabó András klarinétművész, a SZIE Varga Tibor Zeneművészeti Intézet egyetemi docens klarinéttanára, Szabó-Rajczi Katalin, iskolánk klarinét és szaxofon művésztanára, Szakács István Artisjus-díjas zongoraművész, a Hubay Jenő Zeneiskola tanára szebbnél szebb darabokkal varázsolták el a hallgatóságot.

   

55. oldal / 74

«ElsőElőző51525354555657585960KövetkezőUtolsó»