Szakközépiskola Címlap

Győr Symphonic Band a Zsinagógában

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail


December 10. - Már a bevonuláskor vastaps fogadta a zenekart, melynek soraiban szép számmal ott vannak iskolánk tanulói, így ők is részesei az együttes sikerének. Műsorukon Richard L. Saucedo, Mark Camphouse és Thomas Doss egy-egy szerzeménye, valamint a kiváló magyar zeneszerző: Hidas Frigyes 
Save the Sea c. szimfóniája szerepelt, vezényelt Szabó Ferenc. Köszönet a remek koncertért!

 

XV. Országos Hegedűverseny "Varga Tibor emlékére" helyezettei és díjai

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail

Letöltés...
 

Schubert B dúr miséje a Bazilikában

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail


November 17 - "Nagy elismeréssel gratulálok diákjainknak, akik részt vettek a vasárnap délelőtti szentmisén a Bazilikában. A Schubert mű kórus szólamának profi megszólalása igazolta, hogy a befektetett munka meghozza a gyümölcsét. Mindenki büszke lehet kórusunkra, Molnár Gabriella tanárnőnek hálás köszönet a lelkiismeretes és példamutató felkészítő munkájáért.
Baross Gábor igazgató"

   

Nemzetközi siker

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail


November 28 - Angyali muzsika töltötte be a Móra Ferenc Múzeum termeit november utolsó napjaiban: idén harmadik alkalommal rendezték meg a Nemzetközi Hárfaversenyt a Kultúrpalotában. A rangos megmérettetésen több mint húsz ország közel száz versenyzője mérte össze hárfatudását a szakértő zsűri előtt. Köztük volt Halaj Vanda, iskolánk 12. osztályos tanulója is, aki különdíjat kapott. Sok szeretettel gratulálunk a szép sikerhez neki és felkészítő tanárának, Bélyei Adélnak.

 

Mikulás Kupa

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mailDecember 5 - Íme a Mikulás Kupa eredménye: első helyezett a szakképző csapata 9 ponttal,második a 11. évfolyam 6 ponttal, harmadik a 10. évfolyam 3 ponttal, negyedik a 9. évfolyam 0 ponttal. A gólkirály koronája Kovács Ádámot illeti (7 góllal), utána Kovács Árpád (4) és Wilmek Zoltán (3) talált legtöbbször a kapuba. Minden résztvevőnek gratulálunk, eredményhirdetés a diáknapon lesz!

   

61. oldal / 65

«ElsőElőző6162636465KövetkezőUtolsó»