Szakközépiskola Címlap

Farsangi koncert

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail


Február 17. - Móka és kacagás verte fel iskolánk csendjét azon a koncerten, amit Szabó-Rajczi Katalin kolléganőnk szervezett, és amin nem csak bartókos és konzis növendékek szerepeltek, hanem a tanárnő korábbi tanítványai is, akik jelenleg a SZIE VTZI master képzős hallgatói. A remek hangulatért köszönet kolléganőnknek, minden szereplőnek és a zongorakísérőknek: Nagyné Fellegi Melindának és Welleszné Márton Orsolyának!

 

Felvételi meghallgatás!

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail

Sok szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt felvételi zenei alkalmassági vizsgánkra, melyet 2014. február 20-án, csütörtökön tartunk iskolánkban. (9022 Győr, Rákóczi F. u. 57.)


A felvételi nap programja:

9.30 - gyülekező (40. terem)
10.00 - adminisztráció és tájékoztatás
10.30 - szolfézs írásbeli
11.30 - hangszeres és ének meghallgatás tanszakok szerint

Eredményes felkészülést és sikeres vizsgát kívánunk mindenkinek!

Részletes felvételi tájékoztató letöltése...

 

Lüktető belváros

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail


Február 4. - Iskolánk vonósnégyese is emelte annak a projektnyitó rendezvénynek a fényét, melyet abban az Esterházy-palotában tartottak, ahol már meg is valósult a program egyik eleme, az épület léghűtéses rendszerének kialakítása. A színvonalas műsorért köszönet az együttes minden tagjának: Csikár Enikőnek, Hajlinger Lizának, Salamon Szilviának és Leczky Marcelnek, valamint felkészítő tanáruknak: Baranyai István kollégának.

   

Szalagavató

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail


Január 30. - Igazi tavasz volt a télben a Konzi végzőseinek szalagavatója. A szalagok feltűzése után a növendékek színvonalas műsorral örvendeztették meg hozzátartozóikat, tanáraikat, diáktársaikat és barátaikat. A képekért köszönet Répási Katának!

 

Külföldi tanulók jelentkezése

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail

  • Nem magyar állampolgárnak tandíjat vagy térítési díjat kell fizetni a 9-13. évfolyamnak, ill. Szakképző I-II-III. évfolyamnak is.
  • Külön díja van a kollégiumi elhelyezésnek.
  • Ezen felül fizetendő igény esetén a kollégiumi menza, mely tartalmazza az ebédet és a vacsorát.


A 9. évfolyamra jelentkezés folyamata: 


A jelentkezési lap (Tanulói adatlap) letölthető:

Oktatási Hivatal, www.oktatas.hu

Köznevelés – diák, szülő, érdeklődő – köznevelés - középfokú felvételi eljárás – aktuális beiskolázási időszak - középfokú beiskolázási adatlap csomag egyéni jelentkezők számára (3.pont)


Tanulói adatlap
Folyamata:

  1. OM azonosító kérése a tanuló részére a Kormányhivatal Szabolcska u.. 1/A irodájában vagy e-mail-ben. A szülő kéri! Ügyintéző: Kalmárné Bakó Gizella, telefonszáma: 96/510-668 Az ehhez szükséges adatok megadás kötelező: pontos név, születési idő, születési hely, anya születéskori neve, állampolgárság, lakcím, telefonszám, e-mail cím és aláírások
  2. Tanulói adatlap megküldése az azon megadott címre. (KIR, ill. az iskola)

Felvétel esetén a külföldi állampolgárságú, középiskolai tanulmányaikat szeptemberben kezdő tanulók tanulmányi idejükre regisztrációs igazolást kötelesek beszerezni a Bevándorlási és Állampolgársági Hivatal Nyugat-dunántúli Regionális Igazgatóságán (9026 Győr, Szövetség u. 15–17., tel.: 96/510-700). Az igazolás beszerzésének folyamatát a felvételi határozattal együtt postázzuk, vagy a beiratkozáskor - ami június végén lesz - kinyomtatva átadjuk. A regisztrációs kártyát a tanév első napján be kell mutatni, e nélkül a tanulmányok nem kezdhetők meg


(Törvény 92. § 1-6 bekezdés, valamint Önkormányzati rendelet 23/2012. 4. § 6 bekezdés)

   

68. oldal / 74

«ElsőElőző61626364656667686970KövetkezőUtolsó»