Szakközépiskola Címlap

Time To Move

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail


2018. október 24-én iskolánk tanulói csatlakoztak a Time To Move kampány keretében megrendezett flashmob-hoz.
A diákönkormányzat vezetésével összeálló zene- illetve énekkar tagjai szolgáltatták a zenét a rendezvényen közreműködő táncosoknak.
 

Nemzeti Ünnep

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail


2018.10.19. A közelgő Nemzeti Ünnep, az 1956-os forradalom évfordulója alkalmából a 11.osztály műsorát láthatta, hallhatta a Konzi diáksága és tanári kara a Nagyteremben.

Egy budapesti család nézőpontjából játszódott a történet, amelyet kiváló színészi képességű diákok adtak elő. A színielőadást gondosan kiválasztott zeneművek színesítették. Gratulálunk az osztálynak, és osztályfőnöküknek Pongrácz Edit tanárnőnek a magas színvonalú előadáshoz!
 

Cote d'Azur International Piano Competition 2018

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail


2018. október 22-27. Nizza - Franciaország

Baross Ádám 3. helyezést ért el a Cote d'Azur International Piano Competition 2018 elnevezésű nemzetközi zongoraversenyen. (1. helyezést nem adott ki a zsűri.)  A háromfordulós verseny döntőjében szimfonikus zenekar kíséretével zongoraversenyeket játszottak a finalisták. A helyszín a nizzai Nemzeti Konzervatórium 700 fős hangversenyterme volt. 
Szívből gratulálunk Ádámnak, valamint volt és jelenlegi felkészítő tanáriainak: Szokolay Balázsnak, Yagi Makinak és Németh Gergelynek.    

Pályaválasztási eseményeink

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail


Konzultációk: 2018. november 22. csütörtök 9.30.

2019. január 17. csütörtök 9.30.

 

Felvételi meghallgatás: 2019. február 21. csütörtök 9.30.


Részletes felvételi tájékoztató letöltése...


 

Bécsi kirándulás

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail


Október 4-én ellátogattunk Bécsbe. 41 diák és 5 tanár vett részt az 1 napos kalandon. Utunk első állomása a Műszaki Múzeum (“Technisches Museum”) volt, ahol a technika fejlődéséből és történelméből láthattunk különböző modelleket, érdekességeket. Az emeleten pedig Ausztria egyik legnagyobb hangszergyűjteményét tekinthettük meg. Ezután szabad program volt a belvárosban, volt időnk megebédelni, körülnézni a sétálóutcában és megtekinthettük a gyönyörű “Stefansdom”-ot. Utolsó úti célunk a “Haus der Musik”(zene háza) volt, ahol rengeteg élménnyel és zenei tudással gazdagodtunk. Hatalmas élmény volt ez az út, reméljük jövőre megismételhetjük! (Böröndy Panka 11. o.)
Köszönjük Princzinger Babi tanárnőnek a szervezést.


   

8. oldal / 66

«ElsőElőző12345678910KövetkezőUtolsó»