Versenyfelhívás

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail

Tisztelt Igazgató Kolléga!

 

A XII. Országos Mélyrézfúvós Verseny területi válogatóját iskolánk szervezi. (Győr-Moson-Sopron, Komárom-Esztergom, Vas, Fejér és Veszprém megye)

A verseny kiírása az Oktatási Hivatal Honlapján megtekinthető www.oktatas.hu, illetve csatoltan megküldjük.

Jelentkezési határidő (postai bélyegző dátuma): 2018. március 20.

 

A jelentkezési lapokat kérjük számítógéppel vagy nyomtatott betűkkel, kitölteni. Szíveskedjenek ügyelni rá, hogy felkészítő tanár és igazgató aláírása, iskola pecsétje ne hiányozzon a jelentkezési lapról, valamint minden adat olvashatóan, pontosan kitöltésre kerüljön, különös tekintettel a szabadon választott mű szerzőjére és címére.  Jelentkezési lap megküldhető postán, illetve e-mailben szkennelve. (Faxon megküldött jelentkezési lapot nem fogadunk el!) A határidő után beérkező jelentkezéseket nem áll módunkban elfogadni! Kérjük, hogy a versenyzők a diákigazolványukat a regisztrációra hozzák magukkal!

 

A verseny időpontja: 2018. április 18. (szerda) 10 óra

 

Helyszín:

Richter János Zeneművészeti Szakgimnázium, Általános Iskola,

Alapfokú Művészti Iskola és Kollégium Nagyterme

9022 Győr, Rákóczi Ferenc u. 57.

 

A nevezés feltétele: Az I. korcsoportban csak azok a tanulók nevezhetők, akik legalább két évfolyam (osztály) követelményét teljesítették (a hangszeres előképző egy évnek számítható be). A bizonyítvány másolatát kérjük a nevezési laphoz mellékelni.

A területi válogató anyaga: Kötelező és szabadon választott művek.

A verseny követelményei: A versenyműsort minden fordulóban kotta nélkül kell előadni! A kötelező és szabadon választott művek jogtiszta kottáit a verseny helyszínén (regisztráláskor) be kell mutatni.

Jelentkezési lap és a versennyel kapcsolatos egyéb információk honlapunkról letölthetők.

 

Iskolánk elérhetősége:

Telefon: 96/329-742

Honlap: www.gyorikonzi.hu

E-mail: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

A felkészüléshez jó munkát kívánunk!

 

Győr, 2018. február 27.

                                                                          

 Baross Gábor                                       

      igazgató

Jelentkezési lap
Versenykiírás
 

Orgonisták sikere

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail


Örömmel tudatjuk, hogy a 2018. február 6-án Veszprémben rendezett III. Dunántúli Orgonaversenyen zeneiskolás növendékeink példátlan sikerrel szerepeltek!

Kiss Gergő - arany fokozat, NÍVÓDÍJ
Gulyás Klára - arany fokozat, NÍVÓDÍJ
Kordoss Richárd - arany fokozat
Tóth Renáta - ezüst fokozat

Szívből gratulálunk a példátlan eredményhez Nekik és felkészítő tanáruknak, Vadász Attilának.

 

Carmen

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail


2018. január 05. - 
Igazi "szuperprodukcióban" szerepeltek iskolánk felső tagozatos diákjai. Bizet: Carmen c. operájának gyermekkórus részeit szólaltatták meg a Bartók Gyermekkar tagjai Haui Lóránt vezetésével. A nemzetközi szereplőgárda, a Nemzeti Énekkar és a Győri Filharmonikus Zenekar nagyon magasra helyezte az előadás színvonalának nívóját, amelyet bartókos diákjaink is kifogástalanul teljesítettek. A rendező - Nina Dudek -, valamint a szereplők is elismerően nyilatkoztak a gyermekkarról.

Gratulálunk diákjainknak a remek teljesítményhez, és biztosak vagyunk benne, hogy életre szóló élményt szereztek a teltházas Audi Arénában, ahol 4-5000 ember előtt énekelhettek!

 

Öt Templom Fesztivál

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail


Május 13. - Ebben az évben is kivették részüket intézményünk fuvolistái a fesztivál sikeréből: a szegedi Király-Kőnig Péter Zeneiskola növendékeivel együtt adott közös koncertjük idén is a zenerajongók különleges csemegéjének számított. Marosné Kovács Tünde növendékei közül a legnagyobb tapsot Nemes Sára kapta, aki a csapat legfiatalabb fuvolistájaként aratott osztatlan elismerést. A közönség hallhatta a Balassagyarmaton megrendezett X. Országos Fuvola-duó Verseny trió kategóriájában különdíjban részesült Cziczó Annadóra, Németh Flóra és Szücs Ábel Csombor alkotta triót, valamint a kiemelt különdíjat kapott diák-tanár duót, Keszei Johannát és Kovács Katalint is. Szívből köszönjük minden szereplőnek a csodálatos élményt!
 

X. Országos Fuvola-duó Verseny

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail

Április 7-9. -  A Balassagyarmaton megrendezett X. Országos Fuvola-duó Verseny diák-tanár kategóriájában Keszei Johanna és Kovács Katalin I. helyezést ért el; Kovács Katalin kollégánk Felkészítő tanári díjban is részesült. Sok szeretettel gratulálunk a növendéknek és felkészítő tanárának!

 

Jelentkezés zeneiskolai tagozatra

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail

 

X. Országos Fuvola-duó Verseny

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail


Április 7-9. -  A Balassagyarmaton megrendezett X. Országos Fuvola-duó Verseny trió kategóriájában a Cziczó Annadóra, Németh Flóra és Szücs Ábel Csombor alkotta trió Különdíjban részesült. Sok szeretettel gratulálunk a növendékeknek és felkészítő tanáruknak: Marosné Kovács Tündének!

 

Éneklő Ifjúság

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail


Április 27. - Ismét aranyeső hullott iskolánkra, hiszen intézményünk két kórusa (Bartók Gyermekkar - Haui Lóránt, Richter János Vegyeskar - Gödölle Péterné) Arany diplomával minősült és elnyerte az Év Kórusa címet.  Zongorán kísért Fellegi Melinda és Nagy Szilárd, iskolánk 7. osztályos tanulója, aki különdíjat kapott a magas színvonalú zongorakíséretért (felkészítő tanára Márton Orsolya). Az est meglepetése pedig a Bartók Generációk Kórusa volt Nagyné Prém Zsuzsanna vezetésével. Nagy-nagy szeretettel gratulálunk kicsiknek és nagyoknak egyaránt!

 

IX. Országos Továbbképzős Verseny

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail


Március 30-31. - A Szentendrén megrendezett IX. Országos Továbbképzős Versenyen Keszei Johanna, iskolánk fuvolista növendéke kiemelt különdíjban részesült. Sok szeretettel gratulálunk a növendéknek, felkészítő tanárának: Kovács Katalinnak és zongorakísérőjének: Csaby Csabának!

 

Zongorakurzus

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail

 

XII. Országos Kodály Zoltán Szolfézs- és Népdaléneklési Verseny döntősei 2017.

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail

Letöltés...
 

Ifjú Muzsikusok Fesztiválja

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail


Március 7. - A Liszt Ferenc Zeneiskola által szervezett 50. Ifjú Muzsikusok Fesztiválja körzeti fordulóján Bella Fanni, iskolánk 3. osztályos fuvolistája ezüst fokozatot kapott. Sok szeretettel gratulálunk neki, felkészítő tanárának, Czillahó Katalinnak és zongorakísérőjének, Csaby Csabának.

   

Szakmai nap

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail


Szeretettel várunk minden érdeklődőt rendezvényünkre!

A szakmai napon jelenlévőknek az intézmény részvételi igazolást állít ki, melynek igényét kérjük előre jelezni az  Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.  email címre.

 

XV. Sistrum Zenei Versenyek 2017

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail


Február 7. - A 2017. évi XV. Sistrum Zenei Versenyen Bella Fanni, iskolánk 3. osztályos fuvolistája arany fokozatot kapott. Sok szeretettel gratulálunk neki és felkészítő tanárának: Czillahó Katalinnak, valamint zongorakísérőjének: Csaby Csabának!

   

4. oldal / 11

«ElsőElőző12345678910KövetkezőUtolsó»