Diákolimpia

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail


Április 5. - Zatykó Luca, iskolánk 7. osztályos tanulója a Diákolimpia Mezei futás Gödöllőn megrendezett országos döntőjén negyedik helyezést ért el. Kiváló eredményéért nagy szeretettel gratulálunk neki és felkészítő tanár kollégánknak: Dombi Sándornénak!

 

Páratlan (illetve páros) zongorista siker!

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mailMárcius 20. – A Nyíregyházán megrendezett XIV. Országos Zongoraversenyen iskolánk két növendéke előkelő helyezést ért el: Nagy Szilárd a 3. 
korcsoportban első, Pintér Júlia az 1. korcsoportban harmadik díjat kapott. Felkészítő tanáraik: Welleszné Márton Orsolya és Jakab Zsuzsanna felkészítő tanári különdíjban részesültek. Szívből gratulálunk az összes díjazottnak az eredményhez, akik nem csak iskolánk, hanem városunk nevét is öregbítették a rangos szakmai versenyen!

 

Zrínyi Ilona Megyei Matematikaverseny és Holenda Barnabás Regionális Matematika-logika verseny

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail


Március 10. - Tanulóink az idei tanévben is sikeresen szerepeltek a Zrínyi Ilona Matematikaverseny Győr-Moson-Sopron megyei fordulóján. Deák Dóra 4. osztályos tanuló 2. helyezett lett, így továbbjutott az országos döntőre. Deák Dániel és Várallyai Nóra 2. osztályosok 14. helyezést értek el. Deák Dóra a Holenda Barnabás Regionális Matematika-logika Verseny 1. helyezettje lett. A díjazottaknak és az őket felkészítő kollégáknak szeretettel gratulálunk, további sikereket kívánunk.

 

Versmondó verseny

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail


Február 15. - Nagy volt az izgalom iskolánkban: ekkor tartottuk hagyományos versmondó versenyünket. A gyerekek hetekig készültek a tanító nénik és a szülők segítségével, hogy a tőlük telhető legjobban mondják el a költeményeket. A zsűri tagjai, Erika néni és Csaba bácsi nagyon megdicsérték a szereplőket. A következő eredmények születtek: az 1. és 2. osztály tanulói közül első helyezést ért el Szokoly-Angyal Mara, másodikat holtversenyben Komáromi Nóra és Fernandes-Háromi Quirina Bíborka, harmadikat Sillai Hajnalka. A 3. és 4. osztályból Radics Luca Róza bizonyult a legjobbnak, őt követte Kovács Boglárka és Kelemen Kamilla. Gratulálunk a nyerteseknek!

 

Farsang

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail


Február 5. - Állt a bál iskolánkban: a négy felsős osztály remek műsorral lepte meg társait, tanárait és vendégeit. A nemes versengés eredménye: 1. lett a nyolcadik osztály Az iskola levegője c. produkciójával (megtekinthető http://videa.hu/videok/zene/bartok-farsang-8.-osztaly-az-K7ySVIb1pB9wt3nn linken), 2. a hetedik a Piroska és a farkas c. árnyjátékával (megtekinthető https://youtu.be/H-Ow9mLeA3w linken), 3. az ötödik a Just Dance c. táncjátékával (megtekinthető a https://youtu.be/fllNRj4uBGE linken), 4. a hatodik 6almasokk című remek műsorával (megtekinthető a https://youtu.be/gw0fYMsnKZE linken) - jutalmul egy-egy finom tortát kaptak. Gratulálunk az ötletes jelmezekhez és koreográfiákhoz! A fotók megtekinthetők és letölthetők a https://www.flickr.com/gp/56096340@N07/99b14W linkről. A remek képekért és videókért köszönet Vaday Tamásnak!

 

XIII. Országos Klarinétverseny

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail


Február 5-7. - A Szent István Király Zeneművészeti Szakközépiskola és Alapfokú Művészetoktatási Intézmény által rendezett XIII. Országos Klarinétverseny döntőjébe Karikás Dávid, iskolánk 6. osztályos tanulója a megszerezhető 60 pontból 56-tal került be egyetlen dunántúli versenyzőként. Szeretettel gratulálunk a remek teljesítményért neki, valamint felkészítő tanárának: Szabó-Rajczi Katalinnak és zongorakísérőjének: Welleszné Márton Orsolyának!

 

Karácsony

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail


December 18. - Az utolsó tanítási napon az irodalmi szakkörösök Melyiket a kilenc közül? előadása mellett több osztály is szép műsorral készült az ünnepre. A 8. osztályos tanulók az iskola dolgozóit köszöntötték Dr. Barsiné Gibicsár Erika és Haui Lóránt segítségével. Pongrácz Istvánné tanárnő szerkesztésében a 4. osztályosok hagyományos betlehemes játékot adtak elő társaiknak. A karácsonyi ünnepséget az ötödik osztályosok verses-zenés műsora zárta, melyet Szalainé Szabó Gabriella tanárnő állított össze. A szereplők lelkes és kiváló munkája nagy sikert aratott - köszönet érte minden résztvevőnek!

 

Melyiket a kilenc közül?

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail


December 18. - Iskolánk 5., 6. és 7. osztályos tanulói Jókai Mór megható karácsonyi elbeszélését adták elő kolléganőnk, dr. Barsiné Gibicsár Erika színpadra alkalmazásában és rendezésében. Szeretettel gratulálunk mindenkinek, aki az előadás megszületésében tevékenyen részt vett! Az előadás felvétele megtekinthető a https://www.youtube.com/watch?v=-xpo5lPeb4k&feature=youtu.be linken, a fényképek pedig a https://www.flickr.com/photos/56096340@N07/sets/72157661344850084/ linkről tölthetők le. Mindkettőért köszönet Vaday Tamásnak!"

 

Foci Ekecsen

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail


December 11. - A harmadik és negyedik osztályos fiúk (Végh Soma, Mayer Marcell, Bella Kristóf, Kiss Lóránt, Henye Attila, Horváth Péter, Mayer Marcell, Fekete Valter)  meghívásos nemzetközi labdarúgó mérkőzésen vettek részt a szlovákiai Ekecsen. A barátságos mérkőzésen hamarosan fölénybe került a Bartók Iskola csapata, így 12-1 lett a végeredmény. Az ottani fiúk még csak pár hónapja járnak az edzésekre, de bíznak benne, hogy a tavaszi visszavágón sikerül majd megszorongatni bennünket. Várjuk vissza őket! Köszönjük a szervezést és a felkészítést Halasi Istvánnak.

 

Ifjú győri zongoristák hangversenye

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mailJanuár 18. - Iskolánkat két remek zongorista, Pintér Júlia és Nagy Szilárd képviselte azon a hangversenyen, melyen a Liszt Ferenc Zeneiskola tehetséges növendékei is szerepeltek. Valamennyien a nyíregyházi XIV. Országos Zongoraverseny területi selejtezőjének a műsorát adták elő. Gratulálunk a növendékeknek és felkészítő tanáraiknak: Jakab Zsuzsannának és Welleszné Márton Orsolyának!

 

11. oldal / 30

«ElsőElőző11121314151617181920KövetkezőUtolsó»