Zenebirodalom

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mailMájus 14. - Fergeteges sikert arattak mindhárom tagiskolánk tanulói a Rátz Ágota vezette Zenebirodalom utolsó bérletes előadásán. Aligha akad olyan kisgyerek, aki nem kapott kedvet a hangszeres zene tanulásához. Köszönet minden szereplőnek!


Galéria...

 

Öt Templom Fesztivál

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail


Május 8. - Visszatérő vendégek Marosné Kovács Tünde és fuvolistái az Öt Templom Fesztiválon. Ez alkalommal is szép estét tölthettünk együtt a zene bűvöletében. A kicsiknek-nagyoknak egyaránt szóló művek kolléganőnk összekötő szövegével, verseivel ismét elbűvölték a szép számú közönséget. Szívből gratulálunk minden szereplőnek!Május 11. - Az idén már tizedik alkalommal megszervezett Öt Templom Fesztivál méltó záróakkordja volt iskolánk három kórusának szereplése a Kossuth utcai Urunk színeváltozása plébániatemplomban. A lelkes közönség hosszasan tapsolt a Kicsinyek Kórusa, a Bartókos Legények Kórusa és a Bartók Gyermekkar által megszólaltatott szebbnél szebb dallamoknak. Sok szeretettel gratulálunk minden kórustagnak és vezetőiknek: Farnadi Tamara és Haui Lóránt kollégáknak! A felvételekért köszönet Kassay Róbertnek, a fesztivál fotósának.


 

Papírgyűjtés

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail


Május 6. - A szorgos kezek egykettőre megtöltötték a hatalmas konténert. Köszönet a szülőknek a logisztikai segítségért, a kollégáknak a lebonyolításért!

 

Aranyeső az Éneklő Ifjúságon

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail


Április 23. - Ismét aranyeső hullott iskolánkra, hiszen intézményünk mind a négy kórusa (Kicsinyek Kórusa, Bartókos Legények Kórusa - Farnadi Tamara, Bartók Gyermekkar - Haui Lóránt, Richter János Vegyeskar - Molnár Gabriella) Arany diplomával minősült és elnyerte az Év Kórusa címet. Molnár Gabriella a ritkán hallott mű megszólaltatásáért dicsérő oklevelet, Haui Lóránt a Szabó Barna mű ősbemutatójáért különdíjat is kapott. Nagy-nagy szeretettel gratulálunk mindhármuknak és a kórusok minden tagjának!


A győr+ tv fesztiválról készített összefoglalója:


 

Egyházmegyei hittanverseny

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail


Április 18. - A 2015. évi Egyházmegyei hittanversenyen Létai Dóra, iskolánk második osztályos tanulója első helyezést ért el a 2. osztályos korcsoportban, ezért neki és felkészítő tanárának, Eszter nővérnek is szeretettel gratulálunk!

 

Kormos István városi versmondó verseny

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail


Április 10. - A Gyermekek Háza által rendezett Kormos István városi versmondó versenyen Radics Luca Róza, iskolánk második osztályos tanulója harmadik helyezést ért el, ezért neki és felkészítő tanárának, Kocsy Adrienn-nek is szeretettel gratulálunk!

 

Hangverseny Sári József tiszteletére

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail


Április 6. - A hangversenyen az idén 80 éves Erkel-, Bartók-Pásztori-, Artisjus- és Kossuth-díjas zeneszerző műveit a Széchenyi István Egyetem Varga Tibor Zeneművészeti Intézete és iskolánk növendékei adták elő. A koncert nagy élmény volt a gyerekeknek, előadóknak, hisz a Mester előző nap meghallgatta és instrukciókkal látta el őket. Köszönjük a lehetőséget az iskolának és Jakab Zsuzsanna kollégánknak!

 

Dupla siker a balassagyarmati Országos Négykezes és Kétzongorás Versenyen!

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail


Márton Orsolya tanárnő két produkciója is bejutott az országos döntőbe, ahol egyedülálló sikereket értek el:
Sántha Hanna és Nagy Szilárd 3. korcsoportban 1. díjat kaptak, tanár-diák kategóriában Nagy Szilárd és Márton Orsolya szintén 1. díjat érdemeltek produkciójukkal.
Szívből gratulálunk a példamutató teljesítményhez!

 

Interjú iskolánkról és a közelmúlt eseményeiről.

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail

 

„Hegyalján innen, Sokorón túl…” – Népmesemondó verseny

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail


Április 9. – A Dr. Kovács Pál Megyei Könyvtár és Közösségi Tér Ménfőcsanaki Fiókkönyvtára, valamint a Ménfőcsanak-Gyirmóti Művelődési Központ immár 24. alkalommal rendezte meg a „Hegyalján innen, Sokorón túl…” népmesemondó versenyt. Idén 28 tanuló jelentkezett és mondta el a magyar népmesekincs legszebb történeteit. Köztük volt Márk Olivér, iskolánk 1. osztályos tanulója is, aki nagyon szép szereplésével 2. helyezést ért el. Nagy-nagy szeretettel gratulálunk neki és felkészítő tanárának: Kocsisné Hanekám Évának!

 

11. oldal / 26

«ElsőElőző11121314151617181920KövetkezőUtolsó»