Bolyai Matematika Csapatverseny

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail


„Az összedolgozás képessége az egyik legnagyobb érték az életben.”
Bartókos kisiskolásaink az idei tanévben is sikeresen szerepeltek a Bolyai Matematika Csapatversenyen. A megyei szintű megmérettetésen 4. osztályosaink a 4. helyen végeztek. Gratulálunk, további sikereket kívánunk!
A csapat tagjai:
Deák Dániel
Fernandes Háromi Quirina Bíborka
Márk Olivér
Várallyai Nóra
Felkészítő tanár: Sándor Attiláné

 

Október 23.

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail



Iskolánk október 20-án emlékezett meg az október 23-i eseményekről. A műsort a 7. osztályosok adták elő, felkészítő tanáraik Marczaliné Gábriel Judit, Szalainé Szabó Gabriella és Haui Lóránt voltak.

 

A Zene Világnapja

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail


Október 1. - A Zene Világnapján meglepetéskoncertek csendültek fel a Bartók iskola osztályaiban. Szilliné Orlovits Magdolna, Bakosné Tripolszki Teréz és Bélyei Adél tanárnő növendékei mutatták be hangszereiket és azt, hogy a közös zenélés milyen örömet hoz a muzsikusoknak és a hallgatóknak egyaránt. Köszönjük ezt a csodálatos élményt!

 

Európai Diáksport Napja

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail


Szeptember 29. - A Magyar Diáksport Szövetség idén is meghirdette az EURÓPAI DIÁKSPORT NAPJÁT. A népszerű kezdeményezéshez az idei tanévben is csatlakozott iskolánk. A program keretében sportprogramot szervezetünk, melynek során a sportjátékok mellett sort kerítettünk közös zenés gimnasztikára, valamint a 2017 m-es futótáv teljesítésére.

 

Nyelvi tábor

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail


A Bartók Béla Ének-zenei Általános Iskola tanulói nyelvi táborozáson vettek részt június utolsó hetében az ausztriai Obervellach városában.
A délelőtti órákon és a városi „Kérdezz-felelek” alkalmával sok lehetőségük nyílt a német nyelv gyakorlására. A délutánokat tartalmas programokkal töltötték meg.
Karintia tartomány gazdag természeti szépségekben, történelmi emlékekben, és ebbe betekintést nyerhettek a táborozók.
Jártak a Mölltal- gleccsernél 3150 méter magasan, felmásztak a Groppenstein-vízeséshez, hajókáztak az Ossiacher-tavon, jártak a makákó majmok szabad birodalmában, láttak sas- és sólyomröptetést, Gmündben pedig a Porsche Múzeumban voltak. Végigsétáltak Európa legnagyobb vízzáró gátján, a Maltatalon. 120 métert csúszdáztak a 71 méter magas Pyramidenkogelből. Európa legnagyobb kínzóeszköz-kiállításán elborzadtak a középkor kegyetlenségén. Hazafelé a Wörthersee partján elterülő Minimundusban megcsodálhatták a világ 156 legszebb építményének makettjét.
Szervező tanár: Dombi Sándorné

 

Évnyitó

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail


Hagyományunkhoz híven, szeptember 1-én közös évnyitót tartottunk a konzis diákokkal. Baross Gábor igazgató úr megnyitó beszédében külön üdvözölte a kicsi elsős, és a kilencedikes diákokat. A megjelenteknek Fernandes-Háromi Quirina Bíborka 4. osztályos tanuló köszöntötte egy kedves verssel.

 

Ballagás

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail


Június 15. - Az utolsó tanítási napon Lendvainé Szaló Andrea osztálya búcsúzott a tanároktól és a diáktársaktól. Az alsóbb osztályos tanulók színes virágokkal feldíszítették a tantermeket és az iskola folyosóját. A 7. osztály tanulói kedves műsorral köszöntötték a ballagókat. A búcsúbeszédeket Csató Dalma (7.osztály) és Ziegler Tirza (8. osztály) mondták. Baross Gábor igazgató úr kedves szavakkal méltatta a végzősöket és átadta a kiváló tanulóknak a Bartók-érmet. Ebben az évben Kleininger András és Zatykó Luca kapta a kitüntetést. A műsort Dr. Barsiné Gibicsár Erika állította össze, az énekeket Haui Lóránt tanította.

 

Akadályverseny

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail


Június - Iskolánk tanulóinak a tanév utolsó hetében akadályversenyt szerveztünk, melyet a Püspökerdőben tartottuk meg. Vegyes korosztályú csapatokat állítottunk össze, ami lehetőséget adott arra, hogy a kicsik és a nagyok jobban megismerjék egymást, a különböző feladatokat közösen, egymást segítve oldják meg. A játékos, ügyességi és zenei feladatok hozzájárultak ahhoz, hogy a tanulók szép környezetben, vidám hangulatban, sok élménnyel gazdagodva töltötték el a délelőttöt.

 

Menza

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail

Befizetés szeptember hónapra: augusztus 21. 08:00 - 15:00 óráig

Pótbefizetés: augusztus 28. 08:00 - 14:00 óráig

További tudnivalók...

 

Papírgyűjtés

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail


Május 12. - A szorgos kezek idén is egykettőre megtöltötték a hatalmas konténert. Diákjaink kitartó munkája eredményeként halmokban gyűlt a sok papír. Köszönet a szülőknek a logisztikai segítségért, a kollégáknak a lebonyolításért, Dombi Sándorné kollégánknak a képekért!

 

13. oldal / 37

«ElsőElőző11121314151617181920KövetkezőUtolsó»