Ifjú Muzsikusok Fesztiválja

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail


Március 7. - A Liszt Ferenc Zeneiskola által szervezett 50. Ifjú Muzsikusok Fesztiválja körzeti fordulóján Bella Fanni, iskolánk 3. osztályos fuvolistája ezüst fokozatot kapott. Sok szeretettel gratulálunk neki és felkészítő tanárának: Czillahó Katalinnak!

 

Megyei úszóverseny

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail


Február 15. - Szép eredménnyel szerepeltek iskolánk tanulói a megyei úszóversenyen. A III. korcsoportban Horváth Ágnes (7. osztály) 50 m mellúszásban I., Bella Kristóf (5. osztály) 100 m hátúszásban szintén I., a 4x50 m gyorsváltó tagjai (Losonc Maya, Blaga Fiona, Pintér Julcsi, Horváth Ágnes) II. helyezést értek el. A IV. korcsoportban a 4x50 m gyorsváltó tagjai (Zatykó Luca, Nagyfi Noémi, Baranyai Zoé, Horváth Zsófia) szintén a dobogó legfelső fokára állhattak fel. A megyei döntőn elért első helyezéssel bejutottak az országos döntőbe. Sok szeretettel gratulálunk minden indulónak és felkészítő tanáruknak: Mohai-Honvári Rékának!

 

XV. Sistrum Zenei Versenyek 2017

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail


Február 7. - A 2017. évi XV. Sistrum Zenei Versenyen Bella Fanni, iskolánk 3. osztályos fuvolistája arany fokozatot kapott. Sok szeretettel gratulálunk neki és felkészítő tanárának: Czillahó Katalinnak, valamint zongorakísérőjének: Csaby Csabának!

 

Lászlóban lett kereszténnyé és szentté

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail


Február 17. - A fenti mottóval hirdetett Szent László-évet a győri püspökség, együttműködve a lovagkirályt pártfogójaként tisztelő Győr városával. Az emlékév megnyitása alkalmából Veres András megyéspüspök szentmisét mutatott be a Nagyboldogasszony-székesegyházban, ahol a Bartók Gyermekkar más kórusokkal együtt Szent László-énekeket adott elő. Vezényelt Haui Lóránt, a képekért köszönet Radicsné Csőre Andreának."

 

Karácsonyi műsor

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail


December 21. - Iskolánk 8. osztálya - a hagyományoknak megfelelően - a karácsonyt megelőző utolsó tanítási napon önálló műsorral kívánt áldott ünnepeket az iskola tanárainak és dolgozóinak. A hangszeres produkciók mellett a magyar irodalom legszebb karácsonyi versei, valamint Lukács evangéliumának egy részlete hangzott el. A műsor összeállításáért köszönet illeti Dr. Barsiné Gibicsár Erika és Haui Lóránt, valamint Czillahó Katalin, Fűke Klára és Jakab Zsuzsanna, a képekért Dombi Sándorné kollégákat!

 

Karácsonyi koncert

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail


December 20. - A gyönyörűen felújított evangélikus öregtemplom adott otthont iskolánk karácsonyi koncertjének, ahol a Bartók iskola minden tanulója és a Richter János Vegyeskar varázsolta el a szép számú hallgatóságot. Műsorukon karácsonyi népénekek mellett Lisznyai-Szabó Gábor, Halmos László, J. S. Bach, Heinz Lemmermann, Mohay Miklós, J. Rheinberger darabjai, valamint Szabó Barna két feldolgozása is szerepelt. Orgonán közreműködött Kiss Zsolt, iskolánk egykori növendéke, vezényelt Molnár Gabriella és Haui Lóránt. Szívből köszönjük minden szereplőnek a csodálatos estét! A koncert megtekinthető a https://www.youtube.com/watch?v=PwEj_2Lfjyc linken, amiért külön köszönet Vaday Tamásnak.

 

Kiskarácsony

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail


December 16. - Szívmelengető karácsonyi műsorral kedveskedtek iskolánk 3. és 4. osztályos tanulói szüleiknek, nagyszüleiknek, testvéreiknek. Köszönjük minden szereplőnek és felkészítő tanáraiknak: Pongrácz Istvánnénak és Sándor Attilánénak!


Bővebben: Kiskarácsony

 

Játszóház

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail


December 9. - Ebben az évben is szerveztünk játszóházat énekelni szerető leendő elsőseinknek és szüleiknek. A játékos feladatok szemmel láthatóan nagy sikert arattak mind a gyerekek, mind kísérőik körében - köszönet minden szervezőnek és segítőnek, Dombi Sándorné kolléganőnknek pedig a képekért!

 

Iskolánkban járt a Mikulás

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail


December 6. - A felsős osztályok műsorral és ajándékkal kedveskedtek az alsósoknak, a kicsik  is készítettek a nagyobbaknak meglepetésajándékot. A szép program végén közös énekléssel búcsúztak egymástól. A képekért köszönet Dombi Sándorné Kolléganőnknek!

 

Bécsi kirándulás

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail


November 19. - Bécsben jártak iskolánk 7-8. osztályos tanulói, valamint két konzis diák. Látogatást tettek a Bécsi Természettudományi Múzeumban, ami a világ egyik legnagyobb természetrajzi gyűjteményének ad otthont. A diákok megcsodálhatták az értékes ásványokat és drágaköveket, a hatalmas dinoszaurusz csontvázakat, az őskori leleteket, mint pl. a 25.000 éves Willendorfi  Vénusz. A nap második felében megtekinthették Bécs egyik legismertebb és leghíresebb turisztikai látványosságát, a Schönbrunni kastélyt. Ezután egy kellemes séta következett a bécsi karácsonyi vásárban. A képekért és a remek nap megszervezéséért köszönet Dombi Sándorné, Lendvainé Szaló Andrea és a Mesterházi Ildikó kollégáknak!

 

15. oldal / 37

«ElsőElőző11121314151617181920KövetkezőUtolsó»