Fuvolistáink sikere

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail


A Kaposváron március végén megrendezett VIII. Jeney Zoltán Országos Fuvolaverseny döntőjében két növendékünk is kiválóan szerepelt: Wendler Enikő III. helyezést ért el, Nagyfi Noémi különdíjat kapott. Felkészítő tanáruk Marosné Kovács Tünde, zongorán Csaby Csaba kísért.
Szívből gratulálunk az újabb szép sikerhez!

 

Általános iskolai beiratkozás

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail

Tisztelt Szülők!

Az általános iskolai beiratkozás(az első évfolyamra, a 2015/2016. tanévre)
ideje:

  • 2015. április 16. (csütörtök) 8.00 – 19.00 óra között,
  • 2015. április 17. (péntek) 8.00 – 18.00 óra között;.

helye:

  • 9025 Győr, Simor János püspök tere 16. (igazgatói iroda).

A Richter János Zeneművészeti Szakközépiskola Bartók Béla Ének-zenei Általános Iskolája nem körzetes iskola.
A beiratkozáshoz az alábbi dokumentumok szükségesek:

  • A gyermek személyazonosítására alkalmas, a gyermek nevére kiállított személyi azonosító és lakcímet igazoló hatósági igazolvány (lakcímkártya)
  • Az iskolába lépéshez szükséges fejlettség elérését tanúsító igazolás, amely lehet
    - óvodai szakvélemény
    - nevelési tanácsadás keretében végzett iskolaérettségi szakértői vélemény
    - sajátos nevelési igényű gyermek esetében a Szakértői Bizottság szakértői véleménye.

A beiratkozáskor a szülőknek nyilatkozni kell

  • a közös felügyeleti jog gyakorlásáról;
  • valamint arról, hogy a 2015/2016. tanévben a gyermek az erkölcstan, vagy a hit- és erkölcstan oktatásban vegyen részt.

Győr, 2015. március 17.

Szalay Ildikó
tagintézmény vezető

 

Szövegértési verseny

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail


Március 13. - A Győri Ménfőcsanaki Petőfi Sándor Általános Iskola által szervezett szövegértési versenyen iskolánk két második osztályos tanulója is szép eredménnyel szerepelt: Bögi Sára harmadik, Gecsei Márk negyedik helyezést ért el. Szeretettel gratulálunk nekik és felkészítő tanáruknak: Kocsy Adrienn-nek!

 

1848 hőseire emlékeztünk

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail


Március 16. - Rendhagyó módon emlékezett iskolánk apraja és nagyja 1848 hőseire. Dr. Barsiné Gibicsár Erika kolléganőnk remek ötlettel olyan ünnepi megemlékezést állított össze, hogy kicsik és nagyok együtt ünnepeltek. A műsor alapja a hetedik osztály játéka volt, de az iskola többi tanulója is részt vett benne, ki tánccal, ki énekkel, ki versmondással. Köszönet a fantasztikus élményért minden közreműködőnek és kollégának, akik bábáskodtak a műsor megszületésénél!

 

Különdíj

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail


Március 16. - Finszter Eszter a Nemzetstratégiai Kutatóintézet és a Nemzeti Erőforrás Minisztérium közös pályázatán, melynek témája a magyar zászló és címer volt - különdíjas lett Don-kanyar című alkotásával. Ez nagy elismerés, mert a pályázatra 4 000 alkotás érkezett. A megnyitón Czunyiné dr. Bertalan Judit köznevelésért felelős államtitkár Eszter rajzát külön kiemelte. Nagy szeretettel gratulálunk a sikerhez Eszternek és felkészítő tanárának: Mesterházi Ildikónak!

 

VIII. Rézfúvós Fesztivál

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail


November 29. - A 20 éves Ritmus Alapfokú Művészeti Iskola rendezésében sikeresen lezajlott a Komárom-Esztergom Megyei Zeneiskolák VIII. Rézfúvós Fesztiválja Bábolnán az ácsi, bábolnai, dorogi, esztergomi, nyergesújfalui, oroszlányi, tatai, tatabányai, csákvári, várgesztesi és győri zeneiskolák részvételével. Kiss Bianka, iskolánk hetedik osztályos kürt szakos tanulója arany fokozatot ért el. Sok szeretettel gratulálunk neki és felkészítő tanárának, Molnár Gyulának!

 

Autizmus világnapja

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail

 

Ünnepi megemlékezés az újvárosi Kossuth-szobornál

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail


Március 13. - Iskolánk mindig is részt vett a városrész kulturális életében. Ezen a borongós tavaszi napon két tanulónk: Oross Éva és Dubroviczky Péter mondtak verset az Újvárosi Művelődési Ház által szervezett ünnepi megemlékezésen. Köszönet mindkettőjüknek és felkészítő tanáruknak: dr. Barsiné Gibicsár Erikának!

 

Jégnap

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail


Március 13. - Szerencsére senkit sem zavart a péntek tizenharmadika, így iskolánk tanulói és tanárai felhőtlenül élvezték a korcsolyázás örömeit. Néhányan először húztak koricipőt a lábukra, de mire hazaindultak, már ők is ügyesen siklottak a már gyakorlott társaik között. Köszönet a kollégáknak a szervezésért! A jégnap képei letölthetők a http://osztott.com/LYJK/ linkről.

 

Sistrum Regionális Versenyek

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail


Február 23. - A Szombathelyen megrendezett kamarazenei, klarinét- és szaxofonversenyen is remekeltek iskolánk tanulói. Az "Ében" klarinét kvartett (Gauzer Anna, Ott Rozi Kata, Varga Jázmin, Karikás Dávid) ezüstfokozatot, egyéniben Karikás Dávid (klarinét) arany, Erdős Martin (szaxofon) pedig ezüst fokozatot ért el. Nagy-nagy szeretettel gratulálunk mindegyiküknek, valamint felkészítő tanáruknak: Szabó-Rajczi Katalinnak és zongorakísérőjüknek: Welleszné Márton Orsolyának!

 

23. oldal / 37

«ElsőElőző21222324252627282930KövetkezőUtolsó»