Diákolimpia

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mailMárcius 20. - Ma rendezték meg a városi Diákolimpia több versenyét, így a mezei futóversenyt, ahol iskolánk tanulói kiválóan szerepeltek. A Lány II. korcsoportban 1500 méteren Bakó Réka első, Milkovics Réka második helyezést ért el, az iskolai csapat (Bakó Réka, Milkovics Réka, Nagyfi Noémi, Horváth Zsófia) pedig megszerezte az első helyet, ezzel  mindannyian továbbjutottak a megyei döntőbe. A Lány III. korcsoportban 1700 méteren Lendvai Luca első, Zatykó Luca második helyezést ért el, mindketten továbbjutottak a megyei döntőbe. Gratulálunk a többi résztvevőnek is, akik szép eredményt értek el! Köszönet a 6. osztálynak a szurkolásért!

 

Sistrum Regionális Zongoraverseny

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail


Március 19. - Ma nagyszerű volt a Sistrum Regionális Zongoraverseny. Bearanyozta napunkat, hogy a betegségből lábadozó Kránitz Benedek arany fokozatot ért el. Szeretettel gratulálunk neki és felkészítő tanárának: Jakab Zsuzsannának, akinek külön köszönjük lelkes és odaadó munkáját!

 

Emlékezés 1848. március 15. hőseire

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail


Március 14. - Iskolánk hetedikesei emlékeztek ünnepi műsor keretében 1848. március 15. hőseire. Köszönet érte minden tanulónak és felkészítő tanáraiknak: Marczaliné Gábriel Judit és dr. Barsiné Gibicsár Erika kollégáknak!

 

Zongorafesztivál

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail


Március 13. - Nehéz helyzetben volt a Zongorafesztivál zsűrije ( Kovácsné Pogány Kinga és Nagyné Fellegi Melinda), mire megszületett az eredmény. A második osztályból Pinté Júlia arany, György Jázmin és Mike Marcell ezüst, Csató Dalma és Huszár Hanna bronz fokozatot ért el. A harmadik osztályból Kalász Bálint és Komonyi Nóra ezüst, Kovács Dóra bronz fokozatot kapott. A negyedikesek közül Dávidovics Sándor, Hanekám Luca, Kránitz Benedek és Nyári Szabolcs arany, Békési Franciska és Huszár Balázs ezüst, Juhász Johanna Lujza pedig bronz fokozatot ért el. Az ötödikesek közül Blaga Dávid és Steitz Márton János arany, Bozsoky Boglárka és Kókai Réka bronz, a hatodikosok közül Csató Dorottya és Pintér Anna ezüst fokozatot kapott. A továbbképzősök is szépen szerepeltek: Payer Veronika és Szalkai Fanni arany, Komonyi Kata ezüst, Nagy Lilla bronz fokozatot ért el. Különdíjat Pintér Júlia, Dávidovics Sándor és Steitz Márton János kapott. Szeretettel gratulálunk minden szereplőnek és felkészítő tanáraiknak: a versenyt szervező Jakab Zsuzsannának és Welleszné Márton Orsolyának! 

A verseny a TÁMOP-3.2.13-12/1-2012-0296 Zene mindenkinek pályázat jóvoltából jöhetett létre.

 

Mesemondó verseny

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail

   
  

Március 11.- Sok szép mesét hallhatott a zsűri (dr. Barsiné Gibicsár Erika, Mohai-Honvári Réka, Lukács Kata) és a szép számú közönség a mai mesemondó versenyen. Hosszas tanácskozás után az alábbi eredmények születtek: első helyezést ért el Pintér Júlia (2. o.), második helyezést Kelemen Kamilla (2. o.) és György Jázmin (4. o.), harmadik helyezést pedig Létai Dóra (1. o.), Kelemen Kamilla (2. o.), Bakó Réka (4. o.) és Csató Dalma (4. o.). Szeretettel gratulálunk minden szereplőnek és felkészítő tanáraiknak: Pongrácz Istvánnénak, Kocsisné Hanekám Évának és Kocsy Adriennek!

 

Cziráki Lajos Megyei Komplex Képzőművészeti Tanulmányi Verseny

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail


Március 6. - A Győr-Moson-Sopron Megyei Önkormányzat  által meghirdetett 
Cziráki Lajos Megyei Komplex Képzőművészeti Tanulmányi Verseny megyei fordulóján középiskolás kategóriában Finszter Eszter 7. osztályos tanuló 2. helyezést ért el. (Tévedésből a középiskolásokhoz sorolták iskolánk neve miatt). Nagy-nagy szeretettel gratulálunk Eszternek és felkészítő tanárának: Mesterházi Ildikónak!

 

Kompetencia eredmények 2013

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail

6. évfolyam

Országos átlag

Megyeszékhelyi átlag

Bartók iskolai átlag

Szövegértés

1497

1510

1618

Matematika

1489

1483

1553

8. évfolyam

 

 

 

Szövegértés

1555

1545

1646

Matematika

1620

1602

1757
Az elmúlt években egyenletesen átlag feletti teljesítményt nyújtottak tanulóink a kompetenciamérések során, azonban a 2013-es eredmények kimagaslóan jók.

Gratulálunk az érintett évfolyamok tanulóinak és felkészítő tanáraiknak!

 

Bemutató órák

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mailMárcius 5. - A kecskeméti Kodály Intézet nemzetközi kurzusának hallgatói látogattak iskolánkba. Két órán is részt vettek: Farnadi Tamara negyedikes énekóráján és Haui Lóránt énekkari próbáján. Köszönet a kollégáknak a bemutatóért és a gyerekeknek a szereplésért! Az órákon készült képek a http://osztott.com/SyoR/ linken megtekinthetők és letölthetők.

 

Örömhír

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail


Február 28. - A Bécsben megrendezett Prima la Musica zenei verseny megyei fordulóján Leczky Marcel, iskolánk 8. osztályos csellista tanulója kiemelt 1. díjat kapott, ezzel továbbjutott az országos döntőbe. Gratulálunk a szép eredményhez Marcelnek, felkészítő tanárának: Regős Eszternek és zongorakísérőjének: Csaby Csabának!

 

Jégnap

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail


Február 28. - Verőfényes napsütés fogadta iskolánk tanulóit és tanárait a már hagyományossá vált jégnapon a győri korcsolyapályán.

 

25. oldal / 33

«ElsőElőző21222324252627282930KövetkezőUtolsó»