Kompetencia eredmények 2013

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail

6. évfolyam

Országos átlag

Megyeszékhelyi átlag

Bartók iskolai átlag

Szövegértés

1497

1510

1618

Matematika

1489

1483

1553

8. évfolyam

 

 

 

Szövegértés

1555

1545

1646

Matematika

1620

1602

1757
Az elmúlt években egyenletesen átlag feletti teljesítményt nyújtottak tanulóink a kompetenciamérések során, azonban a 2013-es eredmények kimagaslóan jók.

Gratulálunk az érintett évfolyamok tanulóinak és felkészítő tanáraiknak!

 

Bemutató órák

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mailMárcius 5. - A kecskeméti Kodály Intézet nemzetközi kurzusának hallgatói látogattak iskolánkba. Két órán is részt vettek: Farnadi Tamara negyedikes énekóráján és Haui Lóránt énekkari próbáján. Köszönet a kollégáknak a bemutatóért és a gyerekeknek a szereplésért! Az órákon készült képek a http://osztott.com/SyoR/ linken megtekinthetők és letölthetők.

 

Örömhír

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail


Február 28. - A Bécsben megrendezett Prima la Musica zenei verseny megyei fordulóján Leczky Marcel, iskolánk 8. osztályos csellista tanulója kiemelt 1. díjat kapott, ezzel továbbjutott az országos döntőbe. Gratulálunk a szép eredményhez Marcelnek, felkészítő tanárának: Regős Eszternek és zongorakísérőjének: Csaby Csabának!

 

Jégnap

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail


Február 28. - Verőfényes napsütés fogadta iskolánk tanulóit és tanárait a már hagyományossá vált jégnapon a győri korcsolyapályán.

 

Farsang

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail


Február 21. - Kora délutántól estig állt a bál iskolánkban ezen a télinek nem igazán nevezhető napon. Először az alsósok vonultak fel ötletesnél ötletesebb, szebbnél szebb jelmezeikben, majd az elsősök és másodikasok buliztak a tornateremben, míg a harmadikasok vetélkedtek a díszteremben. Késő délutántól a felsősök mutatták be műsorukat. A zsűri - szokás szerint - nehéz helyzetben volt a díjak odaítélésében, végül a következő eredmények születtek: 1. helyezést ért el a hetedikesek "Földrajzórája", a 2. helyen a nyolcadik és a hatodik osztály osztozott, a 3. helyet az ötödikesek szerezték meg. Köszönet minden kollégának a szervezésért, minden szülőnek a büfé finomságaiért, a nyereménytortákért és a gyerekek jelmezeiért!

 

Farsangi koncert

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail


Február 17. - Móka és kacagás verte fel iskolánk csendjét azon a koncerten, amit Szabó-Rajczi Katalin kolléganőnk szervezett, és amin nem csak bartókos és konzis növendékek szerepeltek, hanem a tanárnő korábbi tanítványai is, akik jelenleg a SZIE VTZI master képzős hallgatói. A remek hangulatért köszönet kolléganőnknek, minden szereplőnek és a zongorakísérőknek: Nagyné Fellegi Melindának és Welleszné Márton Orsolyának!

 

Versmondó verseny

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail

 


Február 6. - Sok szép verset hallhatott a szép számú közönség és a zsűri (Sándor Attiláné, Mohai-Honvári Réka, Haui Lóránt és Horváth László) az alsósok versmondó versenyén, ahol végül ezek az eredmények születtek: az 1. korcsoportból Radics Luca Róza első, Gecsei Márk és Kovács Boglárka második, Kelemen Kamilla és Pintér Júlia harmadik helyezést ért el, Fekete Valter és Nyulasi Lajos pedig különdíjat kapott. A 2. korcsoportból Milkovics Réka első, Ziegler Tirzusz második, Csató Dalma pedig harmadik helyezést ért el. Nagy-nagy szeretettel gratulálunk minden szereplőnek és felkészítő tanáraiknak: Pongrácz Istvánnénak, Kocsisné Hanekám Évának és Kocsy Adriennek!

 

Népdaléneklési verseny

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail


Január 29. - Nehéz helyzetben voltak a zsűri tagjai (Barabás Edina, a Magyar Rádió Gyermekkórusa Kicsinyek Kórusa vezetője, örökös gyerekkórustag, Várkonyi Zsófia karvezető, a kecskeméti Kodály Intézet munkatársa és Baross Loretta, iskolánk énektanára), mert a verseny során sok kiváló produkciót hallhattunk. Az eredmények: 3. osztály: I. helyezett Gecsei Márton, II. helyezett Faggyas Csenge, III. helyezett Ziegler Tirzusz. 4. osztály: I. helyezett László András Benedek, II. helyezett Gőgh Laura Krisztina, III. helyezett Horváth Zsófia Klára, Gecsei Mátyás és Nagy Regina különdíjat kapott. 5.osztály: I. helyezett Töreki Zsombor, II. helyezett Zatykó Luca, III. helyezett Nyári Szabolcs, Szaló Nancy különdíjat kapott. 6. osztály: I. helyezett Hujber Luca, II. helyezett Békési Franciska, III. helyezett Horváth Pál és Nagy Angelika. 7. osztály: I. helyezett Finszter Eszter és László Annamária. 8. osztály: I. helyezett Horváth László, Pintér Anna Mária és Vincze Veronika különdíjat kapott. Az idei tanév versenyén a Zene mindenkinek TÁMOP – 3.2.13-12/1-2012-0296 pályázatnak köszönhetően értékes könyvutalvány jutalmakat vehettek át a díjazottak. Nagy-nagy szeretettel gratulálunk minden versenyzőnek és felkészítő tanáraiknak: Farnadi Tamarának, Lászlóné Mayer Andreának és Haui Lórántnak! 

A verseny a TÁMOP-3.2.13-12/1-2012-0296 Zene mindenkinek pályázat jóvoltából jöhetett létre.

 

Olvasni Jó - Show

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail


Január 21. - A Kölcsey Ferenc Általános Iskola által szervezett VII. Olvasni Jó - Show városi vetélkedőn Mike Marcell csapatával: Csató Dalmával és Gecsei Mátyással első helyezést ért el. Szeretettel gratulálunk mindhármuknak és felkészítő tanáruknak: Pongrácz Istvánnénak!

 

Betlehemes

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail


December 22. - A nap hősei voltak iskolánk negyedikesei, akik a farkasordító hidegben a Zichy Látogató Központnál szép számmal összegyűlt érdeklődőknek dr. Barsi Ernő gyűjtéséből adtak elő csodálatos betlehemes játékot. Nagy-nagy szeretettel gratulálunk minden szereplőnek és felkészítő tanáraiknak: Pongrácz Istvánnénak és Farnadi Tamarának!

 

25. oldal / 32

«ElsőElőző21222324252627282930KövetkezőUtolsó»