Jégnap

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail

Február 22 - Kihasználták a felsősök a tél utolsó hideg napjait és a korcsolyapálya közeli bezárása előtt még koriztak egy jót. A szervezésért köszönet minden kollégának!

 

XI. Sistrum Regionális Zenei Verseny

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail

Február 19 - Remekül szerepeltek hegedűseink a Szombathelyen megrendezett XI. Sistrum Regionális Zenei Versenyen. Mindhárom induló kitűnő eredménnyel érkezett haza: Leczky Sebastian és Járóka Sándor arany fokozatban, Vörös Brendon pedig nívódíjban részesült. Szívből gratulálunk az eredményhez nekik és felkészítő tanáraiknak: Molnárné Svikruha Mártának és Baranyai Istvánnak, valamint zongorakísérőjüknek, Csaby Csabának!

 

Farsang

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail

Február 8 - Egész délután állt a bál iskolánkban. Előbb az alsósok tarka jelmezes felvonulásában, majd a felsősök remek versenyszámaiban gyönyörködhetett a nagyérdemű. A zsűri nehéz helyzetben volt, hiszen minden produkció igazán nagyon színvonalas volt. Végül a következő sorrend született: 1. a 8. osztály, 2. az 5. osztály, 3. a 6. osztály Afrocirkusz produkciója, 4. a Zenekar, 5. a 6. osztály Bubigirls produkciója, különdíjat kapott a 7. osztályos Pintér Anna, aki szólóban indult, valamint Németh Márton (6. oszt.) a legélethűbb gagnam style táncért, Csókás Leila (8. oszt.) a legjobb koreográfiáért, a Zenekar a legjobb hangulatú előadásért. Szeretettel gratulálunk minden résztvevőnek, köszönet minden szülőnek és kollégának a segítségért, köztük is Farnadi Tamarának!

 

Diáknap

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail

Február 8 - Néhány éve hagyomány, hogy  iskolánk tanulói is képviseltetik magukat a Konzi diáknapján. A Focikupán harmadik helyezést elért fiúcsapat tagjai a vetélkedőn is helyt álltak. A vándorkupa a tanáriban maradt, de minden csapat kitett magáért. A délelőtt folyamán került sor a Focikupa ünnepélyes eredményhirdetésére (az eredmények a január 17-iki bejegyzésben) és a pingpong versenyre is. Gratulálunk minden résztvevőnek a szép eredményért!

 

Focikupa

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail

Január 17 - Nagy küzdelmek közepette születtek meg a Focikupa eredményei. A lányoknál a 10. évfolyam lett az első (Orvos Krisztina 2, Balog Brigitta, Csesznek Dorina, Pető Flóra, Szeghy Eszter), a 9. évfolyam a második (Halász Bettina 1, Varga Virág, Illés Júlia, Pálfi Vivien, Doffkai Eszter). A fiúknál a szakképzős csapat bizonyult a legjobbnak (Józsa Bálint 13, Kovács Ádám 10, Kovács Árpád 1, Lődi Bence), a második helyet a Richter vegyes csapata (Csejtei Tamás 3, Varga Csaba, Sárközi Tamás 6, Willmek Zoltán 4), a harmadikat a Bartók csapata (Sándor-Szendrényi Gergely, Nyári Kristóf, Szalkai Barnabás 1, Mester Csaba 1, Vaday Péter, Mohos Olivér, Bikol András), a negyediket pedig a 9. évfolyam (Treitl Edward 1, Kránitz Tihamér, Farkas Károly, Tamási Martin) érte el. A gólkirály koronája Józsa Bálint fejét illeti. Szeretettel gratulálunk minden résztvevőnek, és köszönjük Markóné Rábai Gizella tanárnőnek a szervezést és a lebonyolítást!

 

Karácsony

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail

December 21 - Mosolyogtak az angyalok, ha lenéztek iskolánkra: reggel a nyolcadikosok kedveskedtek ünnepi műsorral tanáraiknak, majd a negyedikesek adták elő a dr. Barsi Ernő tanár úr gyűjtötte betlehemes játékot, a hatodikosok pedig Andersen, a nagy dán meseíró szeretetről szóló meséjét, a Jégkirálynőt játszották el. Szeretettel gratulálunk minden szereplőnek és felkészítő tanáraiknak: dr. Barsiné Gibicsár Erikának, Pongrácz Istvánnénak, Farnadi Tamarának, Lendvainé Szaló Andreának és Haui Lórántnak!

 

Karácsonyi hangverseny

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail

December 19 - Egy gombostűt sem lehetett volna leejteni azon a koncerten, amit iskolánk diákjai adtak az Evangélikus Öregtemplomban. A Kiskórus és a Bartók Gyermekkar tagjai karácsonyi énekeket adtak elő Farnadi Tamara és Haui Lóránt vezénylésével, hangszeren közreműködtek az iskola tanulói, valamint Elischer Balázs orgonán, Józsa Bálint és Májer Dániel ütőhangszereken. Szeretettel gratulálunk minden szereplőnek és felkészítő tanáraiknak: Czillahó Katalin, Marosné Kovács Tünde és dr. Benkő Szabolcs kollégáknak!

 

Szakmai elismerés

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail

December 8 - Farnadi Tamara, iskolánk ének-zene tanára, a Kiskórus vezetője Artisjus-díjat kapott. Gratulálunk a komoly szakmai elismeréshez!

 

Adventi vásár

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail

December 14 - Sok szép ajándék és finomság talált gazdára iskolánkban a pénteki adventi vásáron.

 

Betlehemes

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail

December 12 - Iskolánk negyedikesei a Bárczi iskola tanulóit és a Kossuth utcai Idősek Otthona lakóit is megörvendeztették hagyományőrző műsorukkal. Ismételten köszönet minden szereplőnek és felkészítő tanáraiknak: Pongrácz Istvánnénak és Pappné Farnadi Tamarának!

 

31. oldal / 33

«ElsőElőző313233KövetkezőUtolsó»