Karácsonyi koncert

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mailDecember 21-e délutánján zsúfolásig megtelt az Evangélikus Öregtemplom, ahol iskolánk tanulói karácsonyi koncerttel örvendeztették meg a szép számú közönséget. A Bartók Kicsinye Kórusa, valamint a Bartók Gyermekkar mellett fellépett a Bartók Generációk Hangja kórus is. Vezényelt Farnadi Tamara, Nagyné Prém Zsuzsanna és Haui Lóránt. Orgonán közreműködött Vadász Attila. Köszönjük minden szereplőnek a csodálatos estét!

 

Pásztorjáték

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mailSzép karácsonyi népszokást elevenítettek fel iskolánk tanulói. 2017. december 19-én hagyományunkhoz híven a 4. osztályosok pásztorjátékot mutattak be a szüleiknek. Az előadásra Sándor Attiláné tanító készítette fel a gyerekeket.

 

Adventi készülődés

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mailDecember 15-én a 3. osztályosok szüleikkel, testvéreikkel adventi kézműves foglalkozáson vettek részt. Kissné Éder Rita és Krucsay Gyuláné tanító nénik irányításával sok szép karácsonyfadíszt készítettek.

 

Mikulás kupa 2017. 12. 08.

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail

 

Mikulás

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail


2017. december 6. - Mint minden évben az idén is jó hangulatban várták a gyerekek a december hatodikát. Ezen a napon a felső tagozatosok versekkel, zenével, ajándékokkal kedveskedtek az alsós diákoknak. A negyedikesek különösen szerencsések voltak, hiszen az idei tanévben a Mikulás is ellátogatott hozzájuk.

 

Bécsi kirándulás

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail


December 2-án bécsi kiránduláson vettek részt iskolánk 7-8. osztályos tanulói.Elsőként meglátogatták a bécsi Szépművészeti Múzeumot, mely a Habsburg család által felhalmozott műkincsek egyedülállóan gazdag gyűjteményével rendelkezik. Itt láthatták a nagyszentmiklósi kincs jelentős darabjait is. Megtekintették a Hofburgot, az egykori császári palotát, mely évszázadok óta az osztrák főváros egyik dísze.
A Városháza tér mentén található karácsonyi vásárban megkóstolhatták a „Kinderpunsch”-ot, gyönyörködhettek az ünnepi fényekben pompázó bécsi utcákban.
Szevezők: Lendvainé Szaló Andrea, Mesterházi Ildikó, Dombi Sándorné

 

Hencidától Boncidáig

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail


2017. november 28-án, a Dr. Kovács Pál Könyvtár és Közösségi Tér Gyermekkönyvtára által rendezett „Hencidától Boncidáig” Mesevetélkedő döntőjében iskolánk 4. osztályos tanulói I. helyezést értek el. A csapat tagjai: Fernandes-Háromi Quirina Bíborka, Kiss Bíborka, Fűke Dóra, Mihácsi Bori. A kiváló eredményhez minden résztvevőnek szeretettel gratulálunk! Köszönjük Kissné Éder Rita tanító néni lelkiismeretes felkészítő munkáját.

 

Játszóház a Bartókban

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail


Iskolánk november 24-én játszóházba hívta a leendő elsősöket. Az őszi hónapok hangulatát közös énekléssel elevenítették fel, Tamara néni vezetésével. Ezután a gyerekek kézműveskedhettek vagy mozgásos feladatokban vehettek részt a tornateremben. Volt akadálypálya, memória játék, dobóverseny, sünikeresés. A közös éneklés, a kézműves foglalkozások, valamint a mozgásos játékok örömteli pillanatokat, felhőtlen szórakozást nyújtottak a kicsiknek.
Köszönet a kollégáknak a sokszínű és tartalmas játékok megszervezéséért, valamint a konzis diákoknak a sok segítségért!

 

Játszóház a Bartókban

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail

 

ÉRTESÍTÉS!!!

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail

2017.11.13. hétfőtől az iskola és a park közötti úttest, valamint járda karbantartási- és felújítási munkálatok miatt korlátozottan lesz használható. A gépjárművel való parkolásra, és az épület gépjárművel való megközelítésére nem lesz lehetőség! Kérünk mindenkit, a közlekedésnél ezt vegye figyelembe, valamint fokozottan ügyeljünk saját és egymás testi épségére a munkálatok végzése alatt!
Kérjük a szülőket is, hogy fokozottan figyeljenek a biztonságos és körültekintő közlekedésre!
Az útkezelési munkálatok előre láthatólag 2017. 12. 15-ig tartanak.
Megértésüket és türelmüket köszönjük!

 

5. oldal / 30

«ElsőElőző12345678910KövetkezőUtolsó»