Foci Ekecsen

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail


December 11. - A harmadik és negyedik osztályos fiúk (Végh Soma, Mayer Marcell, Bella Kristóf, Kiss Lóránt, Henye Attila, Horváth Péter, Mayer Marcell, Fekete Valter)  meghívásos nemzetközi labdarúgó mérkőzésen vettek részt a szlovákiai Ekecsen. A barátságos mérkőzésen hamarosan fölénybe került a Bartók Iskola csapata, így 12-1 lett a végeredmény. Az ottani fiúk még csak pár hónapja járnak az edzésekre, de bíznak benne, hogy a tavaszi visszavágón sikerül majd megszorongatni bennünket. Várjuk vissza őket! Köszönjük a szervezést és a felkészítést Halasi Istvánnak.

 

Ifjú győri zongoristák hangversenye

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mailJanuár 18. - Iskolánkat két remek zongorista, Pintér Júlia és Nagy Szilárd képviselte azon a hangversenyen, melyen a Liszt Ferenc Zeneiskola tehetséges növendékei is szerepeltek. Valamennyien a nyíregyházi XIV. Országos Zongoraverseny területi selejtezőjének a műsorát adták elő. Gratulálunk a növendékeknek és felkészítő tanáraiknak: Jakab Zsuzsannának és Welleszné Márton Orsolyának!

 

Kokas Szakmai Nap

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail


Január 9. - A tanítás művészete címmel nyílt módszertani nap volt iskolánkban a Kokas Klára Alapítvány és a KKSzK szervezésében. Intézményünket Farnadi Tamara képviselte, aki Hagyomány és megújulás az alsó tagozatos énektanításban - Betekintés a Kerettantervekbe címmel tartott előadást, majd a 4. osztályos tanulók részvételével tartott bemutató órát. Az egész napos programot kendőlengetős családi koncert zárta. Köszönjük a gyerekeknek, hogy a szombat délutánjukat az iskolában töltötték!

 

Karácsonyi koncert

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail
December 17. - A zsúfolásig megtelt Bazilika közönségének iskolánk három kórusa egyszerre tudta átadni az adventi várakozás elcsendesedését és a karácsony ujjongó lelkesültségét. A műsorban közreműködtek: Szabó Barna orgonán, Gusztos Dániel és Kovács Adél hegedűn, Falaki Máté gordonkán, valamint az iskola tanulói. Vezényelt: Farnadi Tamara és Haui Lóránt. A koncert a https://www.youtube.com/watch?v=fq6cs6HE9M4&feature=youtu.be linken megtekinthető, köszönet érte Vaday Tamásnak!

 

Mikulás

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail


December 4. - Iskolánkban hagyomány, hogy a felsős osztályok Mikulás napján ajándékkal és műsorral kedveskednek az alsó osztályban tanulóknak. Az 5. osztályosok az elsősöknek, a 6. osztályosok a másodikasoknak, a 7. osztályosok a harmadikasoknak, a 8. osztályosok a negyedikeseknek szereznek ezzel örömet. Köszönet érte minden segítőnek: kollégának és szülőnek!

 

Karácsonyi ünnepváró süteménykészítés, kóstoltató és narancsdíszítés

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mailDecember 4. - Az Eurest P.A.M.O.K. SuliRest programján belül karácsonyi ünnepváró süteménykészítés, kóstoltató és narancsdíszítés volt iskolánkban a napközit és ebédet igénylő diákok részére. Köszönjük a szervezőknek a sok finomságot!

 

Megyei angol nyelvi verseny

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail


November 27. - Kránitz Benedek, iskolánk 8. osztályos tanulója ebben az évben is szépen szerepelt a NYME Öveges Kálmán Gyakorló Általános Iskolája által szervezett megyei angol nyelvű versenyen, ahol 5. helyezést ért el. Szeretettel gratulálunk neki és felkészítő tanárának: Lendvainé Szaló Andrea kollégánknak!

 

Új sportpálya

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail


Az avatáson készült felvétel a http://o2hir.hu/hirek/friss/30216 linken megtekinthető.

 

Játszóház

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail


November 27. - Ismét játszóházat  tartottunk a leendő elsősöknek. Főként az alsós kollégák ötleteiből álltak össze a feladatok, melyek nagyon színesek, változatosak voltak. Idén a hosszú ősz miatt ez volt a téma. Köszönet minden szervezőnek és segítőnek a tartalmas, szép délutánért!

 

Advent Bécsben

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail


November 21. - Iskolánk tanulói Bécsben jártak. A nap első felében gyalogos sétát tettek a történelmi belvárosban (Rathaus, Parlament, Hofburg, Naturhistorisches Museum, Kunsthisttorisches Museum, Stephansdom). Kora délután a diákok az Albertina Múzeum képzőművészeti remekműveit és a Habsburg dísztermeket csodálhatták meg. Ezután következett a bécsi karácsonyi vásár.  A vásár ideje alatt a Rathausplatz fénylő mesevilággá változik, és ennek a csodának lehettek résztvevői a bartókos diákok. A kirándulást szervezték: Mesterházi Ildikó, Lendvainé Szaló Andrea és Dombi Sándorné - köszönet érte mindhármuknak!

 

7. oldal / 25

«ElsőElőző12345678910KövetkezőUtolsó»