Gyereknapi koncert

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mailMájus 31. - Zsúfolásig megtelt a Richter Terem az idén második alkalommal megrendezett Gyereknapi koncerten, melyen győri zeneiskolák növendékei, köztünk iskolánk tanulói is nagy sikerrel mutatkoztak be. A délelőtt háziasszonya Rátz Ágota volt, vezényelt Hontvári Gábor, a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem zeneszerző szakos hallgatója. Köszönet a Győri Filharmonikus Zenekarnak, hogy lehetőséget adott tehetséges diákjainknak a közös szereplésre. Nagy-nagy szeretettel gratulálunk minden szereplőnek: Hontvári Gábornak, Doffkay Eszternek, Leczky Marcellnek, Wendler Enikőnek, Nagyfi Noéminek és Nagy Szilárdnak, valamint felkészítő tanáraiknak: Molnár Gabriella, Regős Eszter, dr. Molnárné dr. Svikruha Márta, Marosné Kovács Tünde és Welleszné Márton Orsolya kollégáknak!

 

Városi Nyelvismerő Verseny

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail
Május 18. - A Móra Alapítvány A Jövőért által szervezett Városi Nyelvismerő Versenyre 11 iskolából 86 tanuló jelentkezett. Diákjaink kiemelkedő eredménnyel szerepeltek: a 2. osztályosok között Törös Gergő első, Bögi Sára második, Márk Milán harmadik helyezést ért el. Mindhármuk felkészítő tanára Kocsy Adrienn volt. A harmadikasok között Mihácsi Maja Sára első, Bella Fanni negyedik, a negyedikesek között Bögi Panna első, Gecsei Márton pedig hetedik helyezést ért el, az ő felkészítő tanáruk Pongrácz Istvánné volt. Nagy-nagy szeretettel gratulálunk a gyerekeknek és a kollégáknak egyaránt

 

Zeneiskolai beiratkozás

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail

 

Tanévzáró

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail

 

Gyermeknapi koncert

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail

 

Zenebirodalom

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mailMájus 14. - Fergeteges sikert arattak mindhárom tagiskolánk tanulói a Rátz Ágota vezette Zenebirodalom utolsó bérletes előadásán. Aligha akad olyan kisgyerek, aki nem kapott kedvet a hangszeres zene tanulásához. Köszönet minden szereplőnek!


Galéria...

 

Öt Templom Fesztivál

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail


Május 8. - Visszatérő vendégek Marosné Kovács Tünde és fuvolistái az Öt Templom Fesztiválon. Ez alkalommal is szép estét tölthettünk együtt a zene bűvöletében. A kicsiknek-nagyoknak egyaránt szóló művek kolléganőnk összekötő szövegével, verseivel ismét elbűvölték a szép számú közönséget. Szívből gratulálunk minden szereplőnek!Május 11. - Az idén már tizedik alkalommal megszervezett Öt Templom Fesztivál méltó záróakkordja volt iskolánk három kórusának szereplése a Kossuth utcai Urunk színeváltozása plébániatemplomban. A lelkes közönség hosszasan tapsolt a Kicsinyek Kórusa, a Bartókos Legények Kórusa és a Bartók Gyermekkar által megszólaltatott szebbnél szebb dallamoknak. Sok szeretettel gratulálunk minden kórustagnak és vezetőiknek: Farnadi Tamara és Haui Lóránt kollégáknak! A felvételekért köszönet Kassay Róbertnek, a fesztivál fotósának.


 

Papírgyűjtés

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail


Május 6. - A szorgos kezek egykettőre megtöltötték a hatalmas konténert. Köszönet a szülőknek a logisztikai segítségért, a kollégáknak a lebonyolításért!

 

Aranyeső az Éneklő Ifjúságon

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail


Április 23. - Ismét aranyeső hullott iskolánkra, hiszen intézményünk mind a négy kórusa (Kicsinyek Kórusa, Bartókos Legények Kórusa - Farnadi Tamara, Bartók Gyermekkar - Haui Lóránt, Richter János Vegyeskar - Molnár Gabriella) Arany diplomával minősült és elnyerte az Év Kórusa címet. Molnár Gabriella a ritkán hallott mű megszólaltatásáért dicsérő oklevelet, Haui Lóránt a Szabó Barna mű ősbemutatójáért különdíjat is kapott. Nagy-nagy szeretettel gratulálunk mindhármuknak és a kórusok minden tagjának!


A győr+ tv fesztiválról készített összefoglalója:


 

Egyházmegyei hittanverseny

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail


Április 18. - A 2015. évi Egyházmegyei hittanversenyen Létai Dóra, iskolánk második osztályos tanulója első helyezést ért el a 2. osztályos korcsoportban, ezért neki és felkészítő tanárának, Eszter nővérnek is szeretettel gratulálunk!

 

9. oldal / 25

«ElsőElőző12345678910KövetkezőUtolsó»