Pedagógus szakmai nap

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail


Október 16. - Tartalmasan telt a mindhárom tagiskola pedagógusai számára szervezett szakmai nap. Az időjárás ugyan nem volt kegyes hozzánk, mégis remekül éreztük magunkat. Megnéztük Balatonfüred nevezetességeit, a tihanyi apátságot, a balatonudvari temetőt, ami a szív alakú sírkövekről vált híressé. Köszönet illeti Mesterházi Ildikó, Baross Loretta és Lendvainé Szaló Andrea kollégákat, valamint Baross Gábor igazgató urat a körültekintő és minden apró részletre kiterjedő szervezésért!

 

Papírgyűjtés

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail

Szeptember 29. - Szorgos kezek gyűjtötték halomba a feleslegessé vált papírhulladékot. A legeredményesebb a 6. osztály volt, őket követte a 7. és a 4. osztály. A diákok a hulladékért kapott pénzt az osztályprogramok megvalósítására használhatják fel. A segítségért köszönet a felnőttnek, a szervezésért Marczaliné Gábriel Judit kollégának!

 

Bartók Béla halála 70. évfordulója

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail


Szeptember 25. - Bartók Béla halála 70. évfordulójára emlékeztek iskolánk 
tanulói és tanárai. Nagy Szilárd és György Jázmin (mindketten 6. osztályos tanulók) játszottak a Gyermekeknek kötetekből (tanáraik Welleszné Márton Orsolya és Jakab Zsuzsanna), közben Haui Lóránt tanár úr olvasott fel részleteket Székely Júlia, Bartók egykori növendéke visszaemlékezéseiből. Mivel az égiek nem kedveztek a koszorúzáshoz, a megemlékezés virágait az iskola dísztermében gyűjtötték össze, majd később helyezték el Bartók Béla mellszobránál.

 

Közétkeztetési kisfilm

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail

 

Zeneovi

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail

 

Tanévnyitó

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mailSzeptember 1. - Verőfényes reggel köszöntötte a Bartók Iskola udvarán megjelenteket. Márk Olivér verses köszöntője után Baross Gábor igazgató úr üdvözölte a tanulókat, kollégákat és vendégeket, majd Szalay Ildikó tagiskola-vezetőtől hallhattunk az új tanévvel kapcsolatos hasznos tudnivalókat. A tanévnyitó után, már a Konziban, iskolagyűlésen kaptak sok új információt növendékeink és kollégáink.
 

Évzáró

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail


Június 18. - Ez a nap is elérkezett! Kicsik és nagyok üdvözölték lelkesen a tanév végét, nevükben Mohai Bálint 1. osztályos tanuló köszöntötte a szünidőt. Baross Gábor igazgató úr és Szalay Ildikó tagintézmény vezető asszony évértékelése után ki-ki átvehette szorgos munkája jutalmát: egy szép könyvet. Ez alkalommal került sor Bozsakyné Zvezdovics Mónika, a Szülői Szervezet elnöke búcsúztatására, akinek Baross Gábor igazgató úr köszönte meg sok éves áldozatos munkáját. Az évzárón készült képek megtekinthetők a https://www.flickr.com/photos/56096340@N07/18938733191/in/album-72157654756327645/ linken, köszönet érte Vaday Tamásnak!

 

Ballagás

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail

  


Június 12. - Baross Gábor igazgató úr, aki maga is Gábrielné Marczali Judit osztályából ballagott 30 évvel ezelőtt, köszöntötte a végzősöket. Közülük Lendvai Luca vehette át a Bartók érmet. Hogy ki kapja, a tantestület ítéli oda tanulmányi és versenyeredményei alapján. A hetedikesek Arany János két sorával búcsúztak diáktársaik nevében ("Legnagyobb cél pedig, itt e földi létben,/ Ember lenni mindig, minden körülményben!"), majd a ballagók adtak szép műsort köszönetként megjelent rokonaiknak, tanáraiknak és barátaiknak. A remek fényképeket köszönjük Vaday Tamásnak!

 

Magyarország jó tanulója - jó sportolója

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail

 


Június 10. - A Földművelésügyi Minisztériumban Czunyiné Bertalan Judit köznevelésért és Dr. Simicskó István sportért felelős államtitkár adták át a "Magyarország jó tanulója - jó sportolója" díjat. Ez az elismerés azoknak jár, akik egyaránt folyamatos és kiváló teljesítményt nyújtanak az iskolai tanulmányaikban, valamint sportban elért eredményeikkel is az élvonalban vannak. Lendvai Luca, iskolánk végzős tanulója immáron másodszor nyerte el az elismerést. Nagy-nagy szeretettel gratulálunk a tanárainak hálás köszönettel tartozó Lucának, családjának és a kollégáknak, akik segítették ennek a nem mindennapi eredménynek az elérésében!

 

VIII. Zalaegerszegi Gyermekkórus Fesztivál és Verseny

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail

Június 5-6. - Idén már harmadik alkalommal vett részt iskolánk Bartók Gyermekkara a kétévente megrendezésre kerülő VIII. Zalaegerszegi Gyermekkórus Fesztivál és Versenyen, ahonnan ezúttal is, mint eddig mindig, első hellyel tért haza. (A versenyen 6 kórus vett részt.) Műsorukon Hassler: Tanzen Und Springen, Kodály: Táncnóta, Bartók: Csujogató c. művei szerepeltek. A versenyt megelőző kemény munka nem volt hiábavaló: a zsűri maximálisan elégedett volt a kórus teljesítményével. Nagy-nagy szeretettel gratulálunk minden kórustagnak és vezetőjüknek: Haui Lóránt kollégának!

 

10. oldal / 27

«ElsőElőző12345678910KövetkezőUtolsó»