Karácsony

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail


December 18. - Az utolsó tanítási napon az irodalmi szakkörösök Melyiket a kilenc közül? előadása mellett több osztály is szép műsorral készült az ünnepre. A 8. osztályos tanulók az iskola dolgozóit köszöntötték Dr. Barsiné Gibicsár Erika és Haui Lóránt segítségével. Pongrácz Istvánné tanárnő szerkesztésében a 4. osztályosok hagyományos betlehemes játékot adtak elő társaiknak. A karácsonyi ünnepséget az ötödik osztályosok verses-zenés műsora zárta, melyet Szalainé Szabó Gabriella tanárnő állított össze. A szereplők lelkes és kiváló munkája nagy sikert aratott - köszönet érte minden résztvevőnek!

 

Melyiket a kilenc közül?

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail


December 18. - Iskolánk 5., 6. és 7. osztályos tanulói Jókai Mór megható karácsonyi elbeszélését adták elő kolléganőnk, dr. Barsiné Gibicsár Erika színpadra alkalmazásában és rendezésében. Szeretettel gratulálunk mindenkinek, aki az előadás megszületésében tevékenyen részt vett! Az előadás felvétele megtekinthető a https://www.youtube.com/watch?v=-xpo5lPeb4k&feature=youtu.be linken, a fényképek pedig a https://www.flickr.com/photos/56096340@N07/sets/72157661344850084/ linkről tölthetők le. Mindkettőért köszönet Vaday Tamásnak!"

 

Foci Ekecsen

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail


December 11. - A harmadik és negyedik osztályos fiúk (Végh Soma, Mayer Marcell, Bella Kristóf, Kiss Lóránt, Henye Attila, Horváth Péter, Mayer Marcell, Fekete Valter)  meghívásos nemzetközi labdarúgó mérkőzésen vettek részt a szlovákiai Ekecsen. A barátságos mérkőzésen hamarosan fölénybe került a Bartók Iskola csapata, így 12-1 lett a végeredmény. Az ottani fiúk még csak pár hónapja járnak az edzésekre, de bíznak benne, hogy a tavaszi visszavágón sikerül majd megszorongatni bennünket. Várjuk vissza őket! Köszönjük a szervezést és a felkészítést Halasi Istvánnak.

 

Ifjú győri zongoristák hangversenye

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mailJanuár 18. - Iskolánkat két remek zongorista, Pintér Júlia és Nagy Szilárd képviselte azon a hangversenyen, melyen a Liszt Ferenc Zeneiskola tehetséges növendékei is szerepeltek. Valamennyien a nyíregyházi XIV. Országos Zongoraverseny területi selejtezőjének a műsorát adták elő. Gratulálunk a növendékeknek és felkészítő tanáraiknak: Jakab Zsuzsannának és Welleszné Márton Orsolyának!

 

Kokas Szakmai Nap

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail


Január 9. - A tanítás művészete címmel nyílt módszertani nap volt iskolánkban a Kokas Klára Alapítvány és a KKSzK szervezésében. Intézményünket Farnadi Tamara képviselte, aki Hagyomány és megújulás az alsó tagozatos énektanításban - Betekintés a Kerettantervekbe címmel tartott előadást, majd a 4. osztályos tanulók részvételével tartott bemutató órát. Az egész napos programot kendőlengetős családi koncert zárta. Köszönjük a gyerekeknek, hogy a szombat délutánjukat az iskolában töltötték!

 

Karácsonyi koncert

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail
December 17. - A zsúfolásig megtelt Bazilika közönségének iskolánk három kórusa egyszerre tudta átadni az adventi várakozás elcsendesedését és a karácsony ujjongó lelkesültségét. A műsorban közreműködtek: Szabó Barna orgonán, Gusztos Dániel és Kovács Adél hegedűn, Falaki Máté gordonkán, valamint az iskola tanulói. Vezényelt: Farnadi Tamara és Haui Lóránt. A koncert a https://www.youtube.com/watch?v=fq6cs6HE9M4&feature=youtu.be linken megtekinthető, köszönet érte Vaday Tamásnak!

 

Mikulás

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail


December 4. - Iskolánkban hagyomány, hogy a felsős osztályok Mikulás napján ajándékkal és műsorral kedveskednek az alsó osztályban tanulóknak. Az 5. osztályosok az elsősöknek, a 6. osztályosok a másodikasoknak, a 7. osztályosok a harmadikasoknak, a 8. osztályosok a negyedikeseknek szereznek ezzel örömet. Köszönet érte minden segítőnek: kollégának és szülőnek!

 

Karácsonyi ünnepváró süteménykészítés, kóstoltató és narancsdíszítés

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mailDecember 4. - Az Eurest P.A.M.O.K. SuliRest programján belül karácsonyi ünnepváró süteménykészítés, kóstoltató és narancsdíszítés volt iskolánkban a napközit és ebédet igénylő diákok részére. Köszönjük a szervezőknek a sok finomságot!

 

Megyei angol nyelvi verseny

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail


November 27. - Kránitz Benedek, iskolánk 8. osztályos tanulója ebben az évben is szépen szerepelt a NYME Öveges Kálmán Gyakorló Általános Iskolája által szervezett megyei angol nyelvű versenyen, ahol 5. helyezést ért el. Szeretettel gratulálunk neki és felkészítő tanárának: Lendvainé Szaló Andrea kollégánknak!

 

Új sportpálya

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail


Az avatáson készült felvétel a http://o2hir.hu/hirek/friss/30216 linken megtekinthető.

 

10. oldal / 29

«ElsőElőző12345678910KövetkezőUtolsó»