Mikulás

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail


2017. december 6. - Mint minden évben az idén is jó hangulatban várták a gyerekek a december hatodikát. Ezen a napon a felső tagozatosok versekkel, zenével, ajándékokkal kedveskedtek az alsós diákoknak. A negyedikesek különösen szerencsések voltak, hiszen az idei tanévben a Mikulás is ellátogatott hozzájuk.

 

Bécsi kirándulás

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail


December 2-án bécsi kiránduláson vettek részt iskolánk 7-8. osztályos tanulói.Elsőként meglátogatták a bécsi Szépművészeti Múzeumot, mely a Habsburg család által felhalmozott műkincsek egyedülállóan gazdag gyűjteményével rendelkezik. Itt láthatták a nagyszentmiklósi kincs jelentős darabjait is. Megtekintették a Hofburgot, az egykori császári palotát, mely évszázadok óta az osztrák főváros egyik dísze.
A Városháza tér mentén található karácsonyi vásárban megkóstolhatták a „Kinderpunsch”-ot, gyönyörködhettek az ünnepi fényekben pompázó bécsi utcákban.
Szevezők: Lendvainé Szaló Andrea, Mesterházi Ildikó, Dombi Sándorné

 

Hencidától Boncidáig

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail


2017. november 28-án, a Dr. Kovács Pál Könyvtár és Közösségi Tér Gyermekkönyvtára által rendezett „Hencidától Boncidáig” Mesevetélkedő döntőjében iskolánk 4. osztályos tanulói I. helyezést értek el. A csapat tagjai: Fernandes-Háromi Quirina Bíborka, Kiss Bíborka, Fűke Dóra, Mihácsi Bori. A kiváló eredményhez minden résztvevőnek szeretettel gratulálunk! Köszönjük Kissné Éder Rita tanító néni lelkiismeretes felkészítő munkáját.

 

Játszóház a Bartókban

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail


Iskolánk november 24-én játszóházba hívta a leendő elsősöket. Az őszi hónapok hangulatát közös énekléssel elevenítették fel, Tamara néni vezetésével. Ezután a gyerekek kézműveskedhettek vagy mozgásos feladatokban vehettek részt a tornateremben. Volt akadálypálya, memória játék, dobóverseny, sünikeresés. A közös éneklés, a kézműves foglalkozások, valamint a mozgásos játékok örömteli pillanatokat, felhőtlen szórakozást nyújtottak a kicsiknek.
Köszönet a kollégáknak a sokszínű és tartalmas játékok megszervezéséért, valamint a konzis diákoknak a sok segítségért!

 

Játszóház a Bartókban

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail

 

ÉRTESÍTÉS!!!

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail

2017.11.13. hétfőtől az iskola és a park közötti úttest, valamint járda karbantartási- és felújítási munkálatok miatt korlátozottan lesz használható. A gépjárművel való parkolásra, és az épület gépjárművel való megközelítésére nem lesz lehetőség! Kérünk mindenkit, a közlekedésnél ezt vegye figyelembe, valamint fokozottan ügyeljünk saját és egymás testi épségére a munkálatok végzése alatt!
Kérjük a szülőket is, hogy fokozottan figyeljenek a biztonságos és körültekintő közlekedésre!
Az útkezelési munkálatok előre láthatólag 2017. 12. 15-ig tartanak.
Megértésüket és türelmüket köszönjük!

 

Láthatóság

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail


Az őszi szünet kezdete előtt iskolánk minden tanulója láthatósági mellényt kapott a Mondelez cég felajánlásával. A ruházat a gyermekek biztonságát szolgálja korlátozott látási viszonyok esetében gyaloglás, vagy kerékpározás közben. A mellények egy összerurópai biztonsági kampány részeként kerültek felajánlásra.

Köszönjük Balogh Luca és Bogi apukájának a közreműködést!

 

Bolyai Matematika Csapatverseny

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail


„Az összedolgozás képessége az egyik legnagyobb érték az életben.”
Bartókos kisiskolásaink az idei tanévben is sikeresen szerepeltek a Bolyai Matematika Csapatversenyen. A megyei szintű megmérettetésen 4. osztályosaink a 4. helyen végeztek. Gratulálunk, további sikereket kívánunk!
A csapat tagjai:
Deák Dániel
Fernandes Háromi Quirina Bíborka
Márk Olivér
Várallyai Nóra
Felkészítő tanár: Sándor Attiláné

 

Október 23.

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mailIskolánk október 20-án emlékezett meg az október 23-i eseményekről. A műsort a 7. osztályosok adták elő, felkészítő tanáraik Marczaliné Gábriel Judit, Szalainé Szabó Gabriella és Haui Lóránt voltak.

 

A Zene Világnapja

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail


Október 1. - A Zene Világnapján meglepetéskoncertek csendültek fel a Bartók iskola osztályaiban. Szilliné Orlovits Magdolna, Bakosné Tripolszki Teréz és Bélyei Adél tanárnő növendékei mutatták be hangszereiket és azt, hogy a közös zenélés milyen örömet hoz a muzsikusoknak és a hallgatóknak egyaránt. Köszönjük ezt a csodálatos élményt!

 

10. oldal / 35

«ElsőElőző12345678910KövetkezőUtolsó»