Általános Iskola Címlap

Adventi készülődés

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail



December 15-én a 3. osztályosok szüleikkel, testvéreikkel adventi kézműves foglalkozáson vettek részt. Kissné Éder Rita és Krucsay Gyuláné tanító nénik irányításával sok szép karácsonyfadíszt készítettek.

 

Mikulás kupa 2017. 12. 08.

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail

 

Mikulás

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail


2017. december 6. - Mint minden évben az idén is jó hangulatban várták a gyerekek a december hatodikát. Ezen a napon a felső tagozatosok versekkel, zenével, ajándékokkal kedveskedtek az alsós diákoknak. A negyedikesek különösen szerencsések voltak, hiszen az idei tanévben a Mikulás is ellátogatott hozzájuk.

   

Bécsi kirándulás

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail


December 2-án bécsi kiránduláson vettek részt iskolánk 7-8. osztályos tanulói.Elsőként meglátogatták a bécsi Szépművészeti Múzeumot, mely a Habsburg család által felhalmozott műkincsek egyedülállóan gazdag gyűjteményével rendelkezik. Itt láthatták a nagyszentmiklósi kincs jelentős darabjait is. Megtekintették a Hofburgot, az egykori császári palotát, mely évszázadok óta az osztrák főváros egyik dísze.
A Városháza tér mentén található karácsonyi vásárban megkóstolhatták a „Kinderpunsch”-ot, gyönyörködhettek az ünnepi fényekben pompázó bécsi utcákban.
Szevezők: Lendvainé Szaló Andrea, Mesterházi Ildikó, Dombi Sándorné

 

Carmen

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail


2018. január 05. - 
Igazi "szuperprodukcióban" szerepeltek iskolánk felső tagozatos diákjai. Bizet: Carmen c. operájának gyermekkórus részeit szólaltatták meg a Bartók Gyermekkar tagjai Haui Lóránt vezetésével. A nemzetközi szereplőgárda, a Nemzeti Énekkar és a Győri Filharmonikus Zenekar nagyon magasra helyezte az előadás színvonalának nívóját, amelyet bartókos diákjaink is kifogástalanul teljesítettek. A rendező - Nina Dudek -, valamint a szereplők is elismerően nyilatkoztak a gyermekkarról.

Gratulálunk diákjainknak a remek teljesítményhez, és biztosak vagyunk benne, hogy életre szóló élményt szereztek a teltházas Audi Arénában, ahol 4-5000 ember előtt énekelhettek!

   

23. oldal / 74

«ElsőElőző21222324252627282930KövetkezőUtolsó»