Általános Iskola Címlap

Európai Diáksport Napja

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail


Szeptember 29. - A Magyar Diáksport Szövetség idén is meghirdette az EURÓPAI DIÁKSPORT NAPJÁT. A népszerű kezdeményezéshez az idei tanévben is csatlakozott iskolánk. A program keretében sportprogramot szervezetünk, melynek során a sportjátékok mellett sort kerítettünk közös zenés gimnasztikára, valamint a 2017 m-es futótáv teljesítésére.

 

Akadályverseny

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail


Június - Iskolánk tanulóinak a tanév utolsó hetében akadályversenyt szerveztünk, melyet a Püspökerdőben tartottuk meg. Vegyes korosztályú csapatokat állítottunk össze, ami lehetőséget adott arra, hogy a kicsik és a nagyok jobban megismerjék egymást, a különböző feladatokat közösen, egymást segítve oldják meg. A játékos, ügyességi és zenei feladatok hozzájárultak ahhoz, hogy a tanulók szép környezetben, vidám hangulatban, sok élménnyel gazdagodva töltötték el a délelőttöt.

 

Ballagás

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail


Június 15. - Az utolsó tanítási napon Lendvainé Szaló Andrea osztálya búcsúzott a tanároktól és a diáktársaktól. Az alsóbb osztályos tanulók színes virágokkal feldíszítették a tantermeket és az iskola folyosóját. A 7. osztály tanulói kedves műsorral köszöntötték a ballagókat. A búcsúbeszédeket Csató Dalma (7.osztály) és Ziegler Tirza (8. osztály) mondták. Baross Gábor igazgató úr kedves szavakkal méltatta a végzősöket és átadta a kiváló tanulóknak a Bartók-érmet. Ebben az évben Kleininger András és Zatykó Luca kapta a kitüntetést. A műsort Dr. Barsiné Gibicsár Erika állította össze, az énekeket Haui Lóránt tanította.

   

Menza

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail

Befizetés szeptember hónapra: augusztus 21. 08:00 - 15:00 óráig

Pótbefizetés: augusztus 28. 08:00 - 14:00 óráig

További tudnivalók...

 

Papírgyűjtés

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail


Május 12. - A szorgos kezek idén is egykettőre megtöltötték a hatalmas konténert. Diákjaink kitartó munkája eredményeként halmokban gyűlt a sok papír. Köszönet a szülőknek a logisztikai segítségért, a kollégáknak a lebonyolításért, Dombi Sándorné kollégánknak a képekért!

   

26. oldal / 74

«ElsőElőző21222324252627282930KövetkezőUtolsó»