Általános Iskola Címlap

Karácsonyi műsor

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail


December 21. - Iskolánk 8. osztálya - a hagyományoknak megfelelően - a karácsonyt megelőző utolsó tanítási napon önálló műsorral kívánt áldott ünnepeket az iskola tanárainak és dolgozóinak. A hangszeres produkciók mellett a magyar irodalom legszebb karácsonyi versei, valamint Lukács evangéliumának egy részlete hangzott el. A műsor összeállításáért köszönet illeti Dr. Barsiné Gibicsár Erika és Haui Lóránt, valamint Czillahó Katalin, Fűke Klára és Jakab Zsuzsanna, a képekért Dombi Sándorné kollégákat!

 

Bécsi kirándulás

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail


November 19. - Bécsben jártak iskolánk 7-8. osztályos tanulói, valamint két konzis diák. Látogatást tettek a Bécsi Természettudományi Múzeumban, ami a világ egyik legnagyobb természetrajzi gyűjteményének ad otthont. A diákok megcsodálhatták az értékes ásványokat és drágaköveket, a hatalmas dinoszaurusz csontvázakat, az őskori leleteket, mint pl. a 25.000 éves Willendorfi  Vénusz. A nap második felében megtekinthették Bécs egyik legismertebb és leghíresebb turisztikai látványosságát, a Schönbrunni kastélyt. Ezután egy kellemes séta következett a bécsi karácsonyi vásárban. A képekért és a remek nap megszervezéséért köszönet Dombi Sándorné, Lendvainé Szaló Andrea és a Mesterházi Ildikó kollégáknak!

 

Kiskarácsony

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail


December 16. - Szívmelengető karácsonyi műsorral kedveskedtek iskolánk 3. és 4. osztályos tanulói szüleiknek, nagyszüleiknek, testvéreiknek. Köszönjük minden szereplőnek és felkészítő tanáraiknak: Pongrácz Istvánnénak és Sándor Attilánénak!


Bővebben: Kiskarácsony

   

Játszóház

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail


December 9. - Ebben az évben is szerveztünk játszóházat énekelni szerető leendő elsőseinknek és szüleiknek. A játékos feladatok szemmel láthatóan nagy sikert arattak mind a gyerekek, mind kísérőik körében - köszönet minden szervezőnek és segítőnek, Dombi Sándorné kolléganőnknek pedig a képekért!

 

Iskolánkban járt a Mikulás

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail


December 6. - A felsős osztályok műsorral és ajándékkal kedveskedtek az alsósoknak, a kicsik  is készítettek a nagyobbaknak meglepetésajándékot. A szép program végén közös énekléssel búcsúztak egymástól. A képekért köszönet Dombi Sándorné Kolléganőnknek!

   

30. oldal / 74

«ElsőElőző21222324252627282930KövetkezőUtolsó»