Általános Iskola Címlap

Zrínyi Ilona Megyei Matematikaverseny és Holenda Barnabás Regionális Matematika-logika verseny

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail


Március 10. - Tanulóink az idei tanévben is sikeresen szerepeltek a Zrínyi Ilona Matematikaverseny Győr-Moson-Sopron megyei fordulóján. Deák Dóra 4. osztályos tanuló 2. helyezett lett, így továbbjutott az országos döntőre. Deák Dániel és Várallyai Nóra 2. osztályosok 14. helyezést értek el. Deák Dóra a Holenda Barnabás Regionális Matematika-logika Verseny 1. helyezettje lett. A díjazottaknak és az őket felkészítő kollégáknak szeretettel gratulálunk, további sikereket kívánunk.

 

Versmondó verseny

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail


Február 15. - Nagy volt az izgalom iskolánkban: ekkor tartottuk hagyományos versmondó versenyünket. A gyerekek hetekig készültek a tanító nénik és a szülők segítségével, hogy a tőlük telhető legjobban mondják el a költeményeket. A zsűri tagjai, Erika néni és Csaba bácsi nagyon megdicsérték a szereplőket. A következő eredmények születtek: az 1. és 2. osztály tanulói közül első helyezést ért el Szokoly-Angyal Mara, másodikat holtversenyben Komáromi Nóra és Fernandes-Háromi Quirina Bíborka, harmadikat Sillai Hajnalka. A 3. és 4. osztályból Radics Luca Róza bizonyult a legjobbnak, őt követte Kovács Boglárka és Kelemen Kamilla. Gratulálunk a nyerteseknek!

 

Farsang

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail


Február 5. - Állt a bál iskolánkban: a négy felsős osztály remek műsorral lepte meg társait, tanárait és vendégeit. A nemes versengés eredménye: 1. lett a nyolcadik osztály Az iskola levegője c. produkciójával (megtekinthető http://videa.hu/videok/zene/bartok-farsang-8.-osztaly-az-K7ySVIb1pB9wt3nn linken), 2. a hetedik a Piroska és a farkas c. árnyjátékával (megtekinthető https://youtu.be/H-Ow9mLeA3w linken), 3. az ötödik a Just Dance c. táncjátékával (megtekinthető a https://youtu.be/fllNRj4uBGE linken), 4. a hatodik 6almasokk című remek műsorával (megtekinthető a https://youtu.be/gw0fYMsnKZE linken) - jutalmul egy-egy finom tortát kaptak. Gratulálunk az ötletes jelmezekhez és koreográfiákhoz! A fotók megtekinthetők és letölthetők a https://www.flickr.com/gp/56096340@N07/99b14W linkről. A remek képekért és videókért köszönet Vaday Tamásnak!

   

XIII. Országos Klarinétverseny

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail


Február 5-7. - A Szent István Király Zeneművészeti Szakközépiskola és Alapfokú Művészetoktatási Intézmény által rendezett XIII. Országos Klarinétverseny döntőjébe Karikás Dávid, iskolánk 6. osztályos tanulója a megszerezhető 60 pontból 56-tal került be egyetlen dunántúli versenyzőként. Szeretettel gratulálunk a remek teljesítményért neki, valamint felkészítő tanárának: Szabó-Rajczi Katalinnak és zongorakísérőjének: Welleszné Márton Orsolyának!

 

Karácsony

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail


December 18. - Az utolsó tanítási napon az irodalmi szakkörösök Melyiket a kilenc közül? előadása mellett több osztály is szép műsorral készült az ünnepre. A 8. osztályos tanulók az iskola dolgozóit köszöntötték Dr. Barsiné Gibicsár Erika és Haui Lóránt segítségével. Pongrácz Istvánné tanárnő szerkesztésében a 4. osztályosok hagyományos betlehemes játékot adtak elő társaiknak. A karácsonyi ünnepséget az ötödik osztályosok verses-zenés műsora zárta, melyet Szalainé Szabó Gabriella tanárnő állított össze. A szereplők lelkes és kiváló munkája nagy sikert aratott - köszönet érte minden résztvevőnek!

   

35. oldal / 74

«ElsőElőző31323334353637383940KövetkezőUtolsó»