Általános Iskola Címlap

Gyermeknapi koncert

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail

 

Zenebirodalom

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail



Május 14. - Fergeteges sikert arattak mindhárom tagiskolánk tanulói a Rátz Ágota vezette Zenebirodalom utolsó bérletes előadásán. Aligha akad olyan kisgyerek, aki nem kapott kedvet a hangszeres zene tanulásához. Köszönet minden szereplőnek!


Galéria...

 

Papírgyűjtés

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail


Május 6. - A szorgos kezek egykettőre megtöltötték a hatalmas konténert. Köszönet a szülőknek a logisztikai segítségért, a kollégáknak a lebonyolításért!

   

Öt Templom Fesztivál

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail


Május 8. - Visszatérő vendégek Marosné Kovács Tünde és fuvolistái az Öt Templom Fesztiválon. Ez alkalommal is szép estét tölthettünk együtt a zene bűvöletében. A kicsiknek-nagyoknak egyaránt szóló művek kolléganőnk összekötő szövegével, verseivel ismét elbűvölték a szép számú közönséget. Szívből gratulálunk minden szereplőnek!



Május 11. - Az idén már tizedik alkalommal megszervezett Öt Templom Fesztivál méltó záróakkordja volt iskolánk három kórusának szereplése a Kossuth utcai Urunk színeváltozása plébániatemplomban. A lelkes közönség hosszasan tapsolt a Kicsinyek Kórusa, a Bartókos Legények Kórusa és a Bartók Gyermekkar által megszólaltatott szebbnél szebb dallamoknak. Sok szeretettel gratulálunk minden kórustagnak és vezetőiknek: Farnadi Tamara és Haui Lóránt kollégáknak! A felvételekért köszönet Kassay Róbertnek, a fesztivál fotósának.


 

Aranyeső az Éneklő Ifjúságon

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail


Április 23. - Ismét aranyeső hullott iskolánkra, hiszen intézményünk mind a négy kórusa (Kicsinyek Kórusa, Bartókos Legények Kórusa - Farnadi Tamara, Bartók Gyermekkar - Haui Lóránt, Richter János Vegyeskar - Molnár Gabriella) Arany diplomával minősült és elnyerte az Év Kórusa címet. Molnár Gabriella a ritkán hallott mű megszólaltatásáért dicsérő oklevelet, Haui Lóránt a Szabó Barna mű ősbemutatójáért különdíjat is kapott. Nagy-nagy szeretettel gratulálunk mindhármuknak és a kórusok minden tagjának!


A győr+ tv fesztiválról készített összefoglalója:


   

43. oldal / 74

«ElsőElőző41424344454647484950KövetkezőUtolsó»