Általános Iskola Címlap

Hangverseny határtalanul

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail


Várunk szeretettel mindenkit, a belépés ingyenes!

 

Fuvolistáink sikere

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail


A Kaposváron március végén megrendezett VIII. Jeney Zoltán Országos Fuvolaverseny döntőjében két növendékünk is kiválóan szerepelt: Wendler Enikő III. helyezést ért el, Nagyfi Noémi különdíjat kapott. Felkészítő tanáruk Marosné Kovács Tünde, zongorán Csaby Csaba kísért.
Szívből gratulálunk az újabb szép sikerhez!

 

1848 hőseire emlékeztünk

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail


Március 16. - Rendhagyó módon emlékezett iskolánk apraja és nagyja 1848 hőseire. Dr. Barsiné Gibicsár Erika kolléganőnk remek ötlettel olyan ünnepi megemlékezést állított össze, hogy kicsik és nagyok együtt ünnepeltek. A műsor alapja a hetedik osztály játéka volt, de az iskola többi tanulója is részt vett benne, ki tánccal, ki énekkel, ki versmondással. Köszönet a fantasztikus élményért minden közreműködőnek és kollégának, akik bábáskodtak a műsor megszületésénél!

   

Különdíj

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail


Március 16. - Finszter Eszter a Nemzetstratégiai Kutatóintézet és a Nemzeti Erőforrás Minisztérium közös pályázatán, melynek témája a magyar zászló és címer volt - különdíjas lett Don-kanyar című alkotásával. Ez nagy elismerés, mert a pályázatra 4 000 alkotás érkezett. A megnyitón Czunyiné dr. Bertalan Judit köznevelésért felelős államtitkár Eszter rajzát külön kiemelte. Nagy szeretettel gratulálunk a sikerhez Eszternek és felkészítő tanárának: Mesterházi Ildikónak!

 

VIII. Rézfúvós Fesztivál

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail


November 29. - A 20 éves Ritmus Alapfokú Művészeti Iskola rendezésében sikeresen lezajlott a Komárom-Esztergom Megyei Zeneiskolák VIII. Rézfúvós Fesztiválja Bábolnán az ácsi, bábolnai, dorogi, esztergomi, nyergesújfalui, oroszlányi, tatai, tatabányai, csákvári, várgesztesi és győri zeneiskolák részvételével. Kiss Bianka, iskolánk hetedik osztályos kürt szakos tanulója arany fokozatot ért el. Sok szeretettel gratulálunk neki és felkészítő tanárának, Molnár Gyulának!

   

45. oldal / 74

«ElsőElőző41424344454647484950KövetkezőUtolsó»