Általános Iskola Címlap

Újabb táncos siker

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail


Január 31. - Csató Dalma, iskolánk 5. osztályos tanulója az év első táncversenyén a BRO'n'SIS Tánciskola színeiben a gyermek hip hop kategóriában ezüst fokozatot és a legjobb előadás különdíját kapta. Ismét gratulálunk a szép eredményhez!

 

Nemzetközi Fuvolaverseny

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail


A 2015. január 31. és február 1. között Budapesten megrendezett Nemzetközi Fuvolaversenyen Nagyfi Noémi az 1. korcsoportban első, Wendler Enikő a 2. korcsoportban második helyezést ért el. Felkészítő tanáruk Marosné Kovács Tünde, zongorakísérőjük Csaby Csaba volt.

 

4. osztály karácsonya

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail


A 4. osztály a Pásztorok éjszakája című műsorral készült a karácsonyra. December 12-én a Bárczi-iskolában adták elő, ahová a bartókos gyerekek által gyűjtött játékokat is vitték. 15-én a szülőknek, 16-án az Idősek Otthonában, az utolsó tanítási napon iskolánk tanulóinak mutatták be a pásztorjátékot. Szeretettel gratulálunk minden szereplőnek és felkészítő tanáraiknak: Pongrácz Istvánnénak és Farnadi Tamarának!

   

6. osztály karácsonyi műsora

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail


Szép hagyomány iskolánkban, hogy a karácsonyi ünnepségen a 6. osztályosok egy színdarabot játszanak el, ezzel készítve elő a karácsonyi hangulatot. Az idén Maurice Maeterlinck Kék madár című meséjét adták elő dr. Barsiné Gibicsár Erika tanárnő feldolgozásában és az ő segítségével. Az osztály szeptember óta próbálta a darabot. A sok munkának meglett az eredménye, mert az előadás nagy sikert aratott a gyerekek körében. Mindenkinek köszönjük!

 

Karácsony

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail


December 19. - A 8. osztályosok a karácsony előtti utolsó tanítási nap reggelén ünnepi díszbe öltöztették a tanárit és ünnepi műsorral köszöntötték az iskola dolgozóit. A szép gesztust köszönjük minden szereplőnek, valamint segítőiknek: Marczaliné Gábriel Judit osztályfőnöknek és Haui Lóránt kollégának!

   

48. oldal / 74

«ElsőElőző41424344454647484950KövetkezőUtolsó»