Általános Iskola Címlap

Jégnap

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail

Február 22 - Kihasználták a felsősök a tél utolsó hideg napjait és a korcsolyapálya közeli bezárása előtt még koriztak egy jót. A szervezésért köszönet minden kollégának!

 

XI. Sistrum Regionális Zenei Verseny

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail

Február 19 - Remekül szerepeltek hegedűseink a Szombathelyen megrendezett XI. Sistrum Regionális Zenei Versenyen. Mindhárom induló kitűnő eredménnyel érkezett haza: Leczky Sebastian és Járóka Sándor arany fokozatban, Vörös Brendon pedig nívódíjban részesült. Szívből gratulálunk az eredményhez nekik és felkészítő tanáraiknak: Molnárné Svikruha Mártának és Baranyai Istvánnak, valamint zongorakísérőjüknek, Csaby Csabának!

 

Farsang

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail

Február 8 - Egész délután állt a bál iskolánkban. Előbb az alsósok tarka jelmezes felvonulásában, majd a felsősök remek versenyszámaiban gyönyörködhetett a nagyérdemű. A zsűri nehéz helyzetben volt, hiszen minden produkció igazán nagyon színvonalas volt. Végül a következő sorrend született: 1. a 8. osztály, 2. az 5. osztály, 3. a 6. osztály Afrocirkusz produkciója, 4. a Zenekar, 5. a 6. osztály Bubigirls produkciója, különdíjat kapott a 7. osztályos Pintér Anna, aki szólóban indult, valamint Németh Márton (6. oszt.) a legélethűbb gagnam style táncért, Csókás Leila (8. oszt.) a legjobb koreográfiáért, a Zenekar a legjobb hangulatú előadásért. Szeretettel gratulálunk minden résztvevőnek, köszönet minden szülőnek és kollégának a segítségért, köztük is Farnadi Tamarának!

   

Diáknap

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail

Február 8 - Néhány éve hagyomány, hogy  iskolánk tanulói is képviseltetik magukat a Konzi diáknapján. A Focikupán harmadik helyezést elért fiúcsapat tagjai a vetélkedőn is helyt álltak. A vándorkupa a tanáriban maradt, de minden csapat kitett magáért. A délelőtt folyamán került sor a Focikupa ünnepélyes eredményhirdetésére (az eredmények a január 17-iki bejegyzésben) és a pingpong versenyre is. Gratulálunk minden résztvevőnek a szép eredményért!

 

Focikupa

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail

Január 17 - Nagy küzdelmek közepette születtek meg a Focikupa eredményei. A lányoknál a 10. évfolyam lett az első (Orvos Krisztina 2, Balog Brigitta, Csesznek Dorina, Pető Flóra, Szeghy Eszter), a 9. évfolyam a második (Halász Bettina 1, Varga Virág, Illés Júlia, Pálfi Vivien, Doffkai Eszter). A fiúknál a szakképzős csapat bizonyult a legjobbnak (Józsa Bálint 13, Kovács Ádám 10, Kovács Árpád 1, Lődi Bence), a második helyet a Richter vegyes csapata (Csejtei Tamás 3, Varga Csaba, Sárközi Tamás 6, Willmek Zoltán 4), a harmadikat a Bartók csapata (Sándor-Szendrényi Gergely, Nyári Kristóf, Szalkai Barnabás 1, Mester Csaba 1, Vaday Péter, Mohos Olivér, Bikol András), a negyediket pedig a 9. évfolyam (Treitl Edward 1, Kránitz Tihamér, Farkas Károly, Tamási Martin) érte el. A gólkirály koronája Józsa Bálint fejét illeti. Szeretettel gratulálunk minden résztvevőnek, és köszönjük Markóné Rábai Gizella tanárnőnek a szervezést és a lebonyolítást!

   

56. oldal / 60

«ElsőElőző51525354555657585960KövetkezőUtolsó»