Általános Iskola Címlap

Egészségnap

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail

Június 7 - Sok helyszínen sok érdekes feladat, vetélkedő és előadás várta a Bartókban az egészségnap résztvevőit. A fotók tanúsága szerint senki nem unatkozott, viszont remekül érezte magát. Köszönet minden kollégának a tartalmas és izgalmas délelőtt megszervezéséért és lebonyolításáért!

 

Beiratkozás zeneiskolai tagozatra

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail

A Richter János Zeneművészeti Szakközépiskola, Általános Iskola, Alapfokú Művészeti Iskola és Kollégium zeneiskolai tagozatra beiratkozást hirdet.
 
Időpontja: 2013. június 18. (kedd) 14-18 óráig
Helyszín: 9022 Győr, Rákóczi F. u. 57.
 
Időpontja: 2013. június 20. (csütörtök) 14-18 óráig
Helyszín: 9025 Simor János Püspök tér 16.
 

Zeneiskolai Tanévzáró ünnepély

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail

Iskolánk, a Richter János Zeneművészeti Szakközépiskola, Általános Iskola, Alapfokú Művészeti Iskola és Kollégium, zeneiskolai tagozaton, bizonyítványosztással egybekötött műsoros tanévzáró ünnepséget rendez.

 

Időpont: 2013. június 17. (hétfő) 17 óra

Helyszín: 9022 Győr, Rákóczi F. u. 57. 

   

VII. Zalaegerszegi Gyermekkórus Fesztivál és Verseny

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail

Május 18 - Zalaegerszeg város felkérésére a Bartók Gyermekkar részt vett a VII. Zalaegerszegi Gyermekkórus Fesztivál és Versenyen, ahol a kórus színvonalas teljesítményéért I. díjban részesült, elnyerte a kötelező mű legjobb előadásáért járó különdíjat és meghívást kapott Budapestre, a KÓTA központi ünnepségére október 23-án. A kórus tagjainak szorgalma, tehetsége és lelkesedése mellett természetesen a kiváló karvezetői munka diadala is ez a díj. A szakmai zsűri kiemelte a kórus tiszta, egységes, üde hangzását, virtuozitását, a kötelező mű szinte tökéletes, pontos előadását. A kórust Haui Lóránt vezényelte. A tanulók tavasztól készültek a megmérettetésre. Zalaegerszeg szeretettel várja a Bartók Gyermekkart két év múlva is. Köszönet és gratuláció a kórus tagjainak, valamint Haui Lóránt tanár úrnak a versenyen való szereplésért, és Farnadi Tamara tanárnőnek a felkészítésben betöltött szerepéért.

"Csonka ember az, és üres az élete - bármily gazdag külsőleg -, ha nincs érzéke a művészetekhez. A zene az életnek olyan szükséglete, mint a levegő. Sokan csak akkor veszik észre, ha már nagyon hiányzik. … Teljes lelki élet zene nélkül nincs. Vannak a léleknek régiói, melyekbe csak a zene világít be." (Kodály Zoltán)

 

Szülőknek

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail

Tájékoztató a szülőknek...

Taneszközök...

   

65. oldal / 74

«ElsőElőző61626364656667686970KövetkezőUtolsó»