Általános Iskola Címlap

Felhívás

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail

A Klebelsberg Intézményfenntartó Központ Győri Tankerülete fenntartásában működő általános iskolákba történő beíratásra

Értesítjük az érintett szülőket, hogy a 2013/2014. tanévre történő általános iskolai beíratásokra az alábbi időpontokban kerül sor:


2013. április 8–9. (hétfő, kedd)
8.00-tól 18.00-ig


Tanköteles, azaz 2007. augusztus 31-ig született gyermekét a szülő köteles a lakóhelye, ennek hiányában tartózkodási helye szerinti illetékes vagy a választott iskola első évfolyamára beíratni.


Az első évfolyamra történő beíratáskor a gyermek személyazonosítására alkalmas,
a gyermek nevére kiállított lakcímet igazoló hatósági igazolványt
és az iskolába lépéshez szükséges fejlettség elérését tanúsító igazolást kell bemutatni.


A felvételről első fokon az iskola igazgatója dönt, elutasítás esetén a Klebelsberg Intézményfenntartó Központ Győri Tankerületének igazgatója hivatott a felülbírálati kérelmet elbírálni.


Blazovicsné Varga Marianna s. k.
tankerületi igazgató

Richter János Zeneművészeti Szakközépiskola, Bartók Béla Ének-zenei Általános Iskolája
9022 Győr, Simor János püspök tere 16.

 

Egyszer volt, hol nem volt...

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail

Március 7 - Zenés mesejátékkal köszöntötték a tavaszt Welleszné Márton Orsolya és tanítványai. Volt móka, kacagás, végül, ahogy a mesében lenni szokott, a királyfi hosszas küzdelmek után elnyerte a királylány kezét. Szeretettel gratulálunk a remek előadáshoz!

 

Versmondó verseny

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail

 

Február 21 - Nagy volt az izgalom az alsósok versmondó versenyén, végül a következő eredmények születtek: az 1. és 2. osztályosok versenyében Ziegler Tirzusz lett az első, Fekete Valter a második, Kelemen Kamilla és Pintér Júlia a harmadik helyezett. A 3. és 4. osztályosoknál Milkovics Réka végzett az első, Dobos Csenge a második, Sántha Hanna és Csató Dalma a harmadik helyen. Szeretettel gratulálunk minden versenyzőnek és felkészítő tanáraiknak!

   

Jégnap

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail

Február 22 - Kihasználták a felsősök a tél utolsó hideg napjait és a korcsolyapálya közeli bezárása előtt még koriztak egy jót. A szervezésért köszönet minden kollégának!

 

XI. Sistrum Regionális Zenei Verseny

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail

Február 19 - Remekül szerepeltek hegedűseink a Szombathelyen megrendezett XI. Sistrum Regionális Zenei Versenyen. Mindhárom induló kitűnő eredménnyel érkezett haza: Leczky Sebastian és Járóka Sándor arany fokozatban, Vörös Brendon pedig nívódíjban részesült. Szívből gratulálunk az eredményhez nekik és felkészítő tanáraiknak: Molnárné Svikruha Mártának és Baranyai Istvánnak, valamint zongorakísérőjüknek, Csaby Csabának!

   

69. oldal / 74

«ElsőElőző61626364656667686970KövetkezőUtolsó»